Arde din calorii in timp ce faci curatenie!

Arde din calorii in timp ce faci curatenie!

Arde din calorii in timp ce faci curatenie!

  • Vesti bune pentru cele care nu prea se impaca cu curatenia. Poate nu iti vine sa crezi, dar pe langa faptul ca aceasta activitate neplacuta rezulta intr-o casa curata, atunci cand faci curat arzi la fel de multe multe calorii ca si la sala de fitness.

Arde din calorii in timp ce faci curatenie!

Vesti bune pentru cele care nu prea se impaca cu curatenia. Poate nu iti vine sa crezi, dar pe langa faptul ca aceasta activitate neplacuta rezulta intr-o casa curata, atunci cand faci curat arzi la fel de multe multe calorii ca si la sala de fitness. 

Ordine in dulap
Daca tot a venit primavara, n-ar fi rau sa te apuci sa-ti reorganizezi dulapul de haine. Astfel efortul depus in timp ce inlocuiesti hainele de iarna cu cele de vara, iti este rasplatit cu 85 de calorii arse, lucru de loc de neglijat!

Curata podeaua cu mainile
Vrei sa arzi si mai multe calorii? Atunci foloseste in loc de mop mainile si apleaca-te sa curati pe jos. Pentru o jumatate de ora de contact direct cu podeaua, arzi 187 de calorii.

Aspiratul
Aici numarul de calorii pe care le arzi depinde desigur de suprafata ce trebuie aspirata, insa pentru o jumatate de ora de dat cu aspiratorul, arzi cu usurinta 119 calorii. Wow! Iar daca dupa ce aspiri mai dai si cu mopul, garantat arzi peste 200 de calorii.

Spalatul geamurilor
O activitate care cu siguranta nu are prioritate, dar care din cand in cand trebuie facuta: dupa o jumatate de ora de spalat la geamuri arzi 153 de calorii!

Spalatul si curatatul masinii
O corvada de care cu greu te apuci? Ei bine afla ca arzi 153 de calorii in timp ce te chinui sa-ti curati masina pe dinauntru si pe dinafara!
 
autor: redactor Roxana Zoita - Toate drepturile rezervate supereva.ro (c) 2013  

Interesant de citit:
Rodiile - un aliat in curele de slabire

Cunoscute deja pentru virtutile lor in lupta impotriva imbatranirii, rodiile sunt si un aliat de nadejde in lupta cu kilogramele, facand parte din categoria alimentelor care taie senzatia de foame si… ... citeste

10 remedii naturale care ard grăsimile - sfatul nutriționistului

Obezitatea și pierderea în greutate sunt din nou în centrul atenției, cu un accent sporit pe sănătate în detrimentul aspectului fizic. În trecut, pierderea… ... citeste

11 alimente care ajută la pierderea in greutate

Cand vine vorba de alimentele care ajuta la pierderea in greutate, telina si paine prajita sunt deja clasice. Dar nu vei pierde in greutate rontaind cantitati limitate numai din aceste produse. De… ... citeste

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII