Ce spun slipii de baie despre un barbat?

Ce spun slipii de baie despre un barbat?

Ce spun slipii de baie despre un barbat?

  • Cand mergi la plaja sau piscina, inevitabil dai nas in nas cu slipii lor de baie in toate formele si culorile. Criteriile dupa care si-i aleg sunt desigur dintre cele mai diferite, si cum haina il face pe om, iata cateva lucruri pe care slipii de baie le spun despre un barbat:

Ce spun slipii de baie despre un barbat?

Cand mergi la plaja sau piscina, inevitabil dai nas in nas cu slipii lor de baie in toate formele si culorile. Criteriile dupa care si-i aleg sunt desigur dintre cele mai diferite, si cum haina il face pe om, iata cateva lucruri pe care slipii de baie le spun despre un barbat:

Slipul de baie mulat
Cine poarta acest tip de slip adora sa-si etaleze corpul bine lucrat la sala, iar increderea de sine cu greu mai incape in sortul strans pe corp. Acest gen de barbat este mai mult preocupat de proprii muschi decat de tine, asta daca ti l-ai alege ca partener.

Slipul cu motive florale tropicale
Palmieri, flori mari si viu colorate ... Waw, lucrul asta inseamna: relaxare totala si multa distractie. Este genul dezinteresat de cei din jurul lui si in concluzie bun doar pentru un flirt nu pentru o relatie serioasa.

/Images/slipi-poza1.jpg

Slipul inchis la culoare sau negru
Este preferatul barbatului traditional, de incredere, loial si serios in relatii, dar din pacate deloc spontan si putin plictisitor.

Sortul viu colorat
Aparitiile in roz sau mov sunt destul de rare si indraznete, iar barbatii care prefera aceste culori, cu siguranta nu sunt plictisitori. Evident ca purtand aceste culori extravagante le place sa fie in in centrul atentiei si sa impresioneze asistenta feminina.

/Images/slipi-poza2.jpg

Mai ramane o categorie, aceea a barbatilor care inca mai imbraca slipi tanga. Ce fel de barbat se ascunde in spatele acestei alegeri, va las pe voi sa completati!

autor: redactor Roxana Zoita - Toate drepturile rezervate supereva.ro (c) 2013

Interesant de citit:
Barbatii si slipurile lor ...

Constienta ca barbatii analizeaza pe plaja orice femeie care le trece  prin raza privirii, ma apuc si eu sa ma revansez cu momentul acesta, observandu-i critic ca pe niste cocosi expusi in piata.… ... citeste

3 modalitati simple de a va imbunatati dieta

De ce a manca mai bine si mai sanatos se simte ca si cum am manca mai mult decat putem mesteca uneori? In ultima sa carte The Lean, expertul in welness Kathy Freston prezinta un plan de 30 de… ... citeste

Rodiile - un aliat in curele de slabire

Cunoscute deja pentru virtutile lor in lupta impotriva imbatranirii, rodiile sunt si un aliat de nadejde in lupta cu kilogramele, facand parte din categoria alimentelor care taie senzatia de foame si… ... citeste

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII