5 nuante de ruj MUST HAVE pentru vara 2013

5 nuante de ruj MUST HAVE pentru vara 2013

5 nuante de ruj MUST HAVE pentru vara 2013

  • Nuante indraznete, vibrante si luminoase pentru niste buze sexy!

5 nuante de ruj MUST HAVE pentru vara 2013

Nuante indraznete, vibrante si luminoase pentru niste buze sexy!

Roz
Un roz foarte luminos este o nuanta superba si una din cele mai folosite in aceasta vara. Rozul pal este frumos pentru primavara, dar o nuanta electrica este perfecta pentru vara. Atata timp cat iti pastrezi restul machiajului minimal, nu iti fie teama sa alegi un ruj puternic.

Liliac
Aceasta nuanta de violet poate parea strident la inceput, dar nu te speria. Ba dimpotriva, aceasta nuanta merge perfect intr-o zi la plaja sau o noapte fierbinte de vara in oras. In plus, aceasta culoare superba a buzelor iti va lumina tenul si te va face sa stralucesti.

/Images/rujuri-poza1.jpg

Piersica
O umbra suculent de piersica este una dintre culorile must have ale verii. Completeaza-ti look-ul cu doua straturi de rimel rezistent la apa si rutina machiajului de vara este gata.

/Images/rujuri-poza2.jpg

Mandarina
Nuanta mandarieni este una dintre acele culori parca anume fabricata pentru vara. Daca iti place culoarea piersicii, dar vrei ceva mai special, alege aceatsa nuanta.

Rosu
Un ruj rosu este o alegere perfecta pentru vara, deoarece este asociata cu caldura si focul. Renunta la nuantele caramizii si indrazneste folosind un rosu minunat!

autor: redactor SE - Toate drepturile rezervate supereva.ro (c) 2013

Interesant de citit:
Parenting toxic: nu iti umili copilul

Un exemplu de parenting toxic este atunci când un părinte umilește copilul în public. Aceasta poate include situații în care părintele își expune… ... citeste

Dolce & Gabbana Kids Colectia 2013, un omagiu adus elegantei si copilariei

Cei de la Dolce & Gabbana si-au facut debutul in zona vestimentatiei pentru copii cu un an in urma, cand s-au lansat pe piata cu o colectie de iarna adresata copiilor, dar care pastreaza in… ... citeste

Parenting toxic: când glumele depașesc granița - iată de ce sarcasmul are un impact nociv asupra copilului 🔥

Parentingul toxic este atunci când glumele și sarcasmul depășesc granițele acceptabile, având un impact nociv asupra copilului. Deși unele glume și remarci… ... citeste

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Tema:Moda la zi

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII