Foi de activitate LEGO® DUPLO®

Inapoi la categoriile de desene
/Images/lego duplo baietel 1.jpg
 
La gradinita sau in clasele pregatitoare, copiiilor le sunt introduse proiecte care necesita trasarea unor linii si taiere de precizie / decuparea unor imagini. Succesul acestor activitati depinde de abilitatile motorii fine dar puternice, care sunt dezvoltate numai prin practica.
 
Incurajarea copilului de a practica urmarirea unor linii punctate sau labirinturi si taierea unor foi de lucru, il va ajuta sa-si dezvolte muschii degetele si mainilor, dar in acelasi timp isi va imbunatati si coordonarea intre mana dominanta (mana care detine creionul sau foarfeca) si mana non-dominanta (mana care stabilizeaza hartia pe care scrie sau o taie).

Pentru copilasi mici dar cu indemanare mare, va recomandam produsele produsele   LEGO® DUPLO®

Inscrie-te in Clubul Parintilor LEGO® DUPLO® si ai parte de multe avantaje!
 
Alegeti unul din desenele de mai jos si scoateti la imprimanta imaginea respectiva. Oferiti foaia printata copilului dumneavoastra impreuna cu un pumn de creioane colorate. Se adauga rabdare si imaginatie dupa gustul celui mic. In final se serveste la servici - pe perete,birou etc., in baie - pe oglinda, la sot in servieta si de ce nu ... la desprecopii.com in speranta unui premiu!

CASTIGA extra creioane de colorat si desene pentru copilul tau AICI - te asteptam!Sunetele animalutelor

Fluturasul si florile

Iepurasul si morcovul

Decupeaza si creeaza

Traseu Cars

Coloreaza fructele

Mamica elefant si puiul ei

Trenuletul

Elicopterul de politie

Cauta morcovul

Aduna recolta

Decupeaza imaginile

De-a v-ati ascunselea
Va recomandam forumul special:

LEGO DUPLO - Clubul Părinților

/Images/duplo.gifLEGO DUPLO inseamna a oferi copilului tau oportunitatea sa construiasca, sa creeze si sa se dezvolte, descoperind in acelasi timp... ATAT DE MULTE FELURI DE A SE JUCA!