Intrebari si raspunsuri legate de moda!

Intrebari si raspunsuri legate de moda!

Intrebari si raspunsuri legate de moda!

  • Moda pare sa complice din ce in ce mai mult alegerile noastre in materie de vestimentatie. Trendurile se schimba peste noapte, colectii noi de moda parca apar la fiecare sfarsit de luna, iar in magazine gasesti vara haine de iarna si invers.

Intrebari si raspunsuri legate de moda!

Moda pare sa complice din ce in ce mai mult alegerile noastre in materie de vestimentatie. Trendurile se schimba peste noapte, colectii noi de moda parca apar la fiecare sfarsit de luna, iar in magazine gasesti vara haine de iarna si invers.

Motive pentru care dilemele incep sa apara atunci cand vrei sa-ti creezi un stil nou. 

Asadar, cateva intrebari si raspunsuri legate de moda:

Vreau sa investesc intr-o geanta de piele, cum fac sa aleg una pe care s-o port purta si peste 5 ani?

Nu te concentra pe o anumita marca sau forma a gentii care este in mare voga, pentru ca s-ar putea ca in anul urmator geanta respectiva sa fie pase. Alege un model intr-o linie clasica care sa se potriveasca stilului tau. Lasa-te inspirata de gentile: Coach, Louis Vuitton sau Hermes, pentru ca acestea sunt facute pentru o viata.

/Images/genti1.jpg

/Images/genti2.jpg

O geanta trebuie sa fie suficient de incapatoare ca sa poti pune lucruri importante in ea, dar ai grija sa nu fie prea mare. Evita gentile cu multe detalii (catarame, lanturi, franjuri) pentru ca acestea sunt inspirate de trendul anului si drept urmare le vei purta doar un sezon.

Compara bine gentile intre ele, si daca te-ai hotarat pe care o vrei, nu te grabi s-o cumperi imediat, lasa sa mai treaca o zi.

Cum sa port ginsii boyfriend?

Succesul in a purta acest tip de ginsi incepe cu gleznele! Daca pantalonii nu sunt suflecati din productie, atunci trebuie tu sa-i rasucesti pana iese glezna la vedere. Combina acest gen de pantaloni cu pantofi cu toc stiletto, pumps sau sandale cu toc ortopedic. Evita incaltarile fara toc gen slipers.

/Images/boyfreand-jeans.jpg

Daca vrei un look cool, imbraca-i cu o bluza larga pe care nu uita s-o bagi in pantaloni.

Sneaker-sii sunt in mare voga, dar cum sa-i combin fara sa arat ca si cum as fi iesit de la sala de fitness?

Doua lucruri care fac diferenta intre un sneaker trendy si un pantof de sport sunt forma lor si outfitul cu care-i combini. In general, un sneaker nu trebuie sa aibe o forma voluminoasa, iar culorile sunt un must! Atentie la sneakersii in culori neon, pastelate si cu talpa alba pentru ca deja au atins cotele maxime ale modei.

/Images/sneakers.jpg

La capitolul outfit: lasa sa se vada gleznele, deci imbraca pantaloni scurti, ginsi suflecati, fuste si rochite scurte. Evita pe cat posibil colantii si pantalonii cu talia joasa cand incalti acest tip de pantof.

autor: redactor Roxana Zoita - Toate drepturile rezervate supereva.ro (c) 2013

Interesant de citit:
10 greseli majore de imagine

Nimic nu poate ruina imaginea ta, in fata prietenelor, rivalelor sau colegelor, decit o serie de greseli 'de aparitie". In definitiv, traim intr-o lume a imaginii si impresiei ...Ai grija la… ... citeste

Decalogul vestimentar al unei femei elegante

Poate e doar o impresie subiectiva, insa in vara aceasta, mai mult ca oricand, vad pe strada destule femei imbracate ciudat (ca sa nu folosesc alte cuvinte care ar putea parea jignitoare).… ... citeste

7 moduri inedite de a purta pielea

Hainele din piele par sa nu se demodeze niciodata. Chiar daca instinctul ne face sa asociem pielea mai ales cu jachetele de toamna / primavara, adevarul este ca in fiecare nou sezon designerii ii… ... citeste

 

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII