Care este numarul vietii tale?

Care este numarul vietii tale?

Care este numarul vietii tale?

  • Ati auzit spunandu-se ca: "pisica are noua vieti". Concept foarte vechi, transmis din generatie in generatie. Se pare ca si noi, oamenii, avem noua vieti.

Care este numarul vietii tale?

Ati auzit spunandu-se ca: "pisica are noua vieti". Concept foarte vechi, transmis din generatie in generatie. Se pare ca si noi, oamenii, avem noua vieti.

Reverendul Myers, a fost preocupat de astrologie si a efectuat cercetari aprofundate, timp de 21 de ani pe un numar de peste 10.000 de oameni si a ajuns la descoperiri fenomenale. Este legat de teoria vietilor anterioare... Se crede ca, daca nu va invatati lectiile cu nr. 1, veti repeta ciclul cu nr.1 pana cand reusiti. Nu puteti trece la viata urmatoare inainte de a promova in viata anterioara. Este vorba de evolutia sufletului, in fiecare viata. Aflati in ce stadiu de evolutie spirituala sunteti, care este varsta sufletului si care sunt lectiile  pe care trebuie sa le invatati in aceasta viata...numarul vietii dvs..

Sa invatam mai intai formula:

1. Adaugati ziua nasterii la luna nasterii dumneavoastra.
2. Apoi adaugati ultimele doua cifre ale anului nasterii. Exemplu : 1 aprilie 1970 = 1 + 4 + 70 = 75
3. Reduceti nr. respectiv la o singura cifra. 75 = 7 + 5 = 12 = 1 + 2 = 3
4. Cifra 3 reprezinta a cata viata traiti acum ( in exemplu nostru: a treia viata ).

CELE NOUA VIETI

Prima viata (1)

Bebelusii, sufletele tinere, sunt cei cu cifra nr.1. Aceasta este prima lor experienta pe plan fizic. Fac multe greseli obisnuite, fundamentale. Pentru aceste suflete totul este nou. Acesti oameni tin la ceea ce stiu. Par a fi copilarosi, imaturi si uneori egoisti. Unii nu cred ca exista Dumnezeu si, mai mult decat atat, nu cred in viata de apoi. Cei aflati la prima viata nu au trasaturi de personalitate specifice gata dezvoltate si invata din mers. Cu cat sufletul este mai tanar, cu atat fac mai multe greseli. Persoanele aflate la prima viata fac multe greseli. Trebuie sa depuna eforturi serioase in toate - casnicie, rolul de parinte, luarea deciziilor corecte. Cea mai mare dificultate pentru ei este aceea de a invata, sa nu traiasca in propria lor lume mica. Trebuie sa invete sa ia initiativa. Trebuie, de asemenea, sa se straduieasca mai mult sa inteleaga mecanismele de functionare a relatiilor si sa fie mai deschisi spre intelepciunea spirituala. Au nevoie sa afle de unde vin si sa dobandeasca credinta in Dumnezeu.

/Images/viata-bebelus.jpg

A doua viata (2)

Aceste persoane traiesc pentru a-si imbunatati relatiile, dar nu doar cele de natura romantica. Vor incerca orice cel putin odata si invata ca au nevoie de alti oameni pentru a supravietui. Trebuie sa invete cum functioneaza relatiile, precum si semnificatia lor si importanta faptului de a avea familie, prieteni, parinti si parteneri. Oamenii din viata a doua au o puternica credinta in Dumnezeu, pentru ca asta a trebuit sa invete in viata anterioara. Provocarile lor majore sunt sa fie toleranti, sa-i aprecieze pe ceilalti si sa iubeasca.

A treia viata (3)

Acesti oameni sunt precauti, le plac traditiile, aranjarea in forma si structura. De obicei, se bucura de bunastare financiara. Sunt oamenii cei mai alesi, care cresc in sanul unei comunitati si nu o parasesc niciodata. Acestia evita aventurile riscante si nu vor sa incerce nimic New Age. Cred in Dumnezeu, dar nu au o credinta covarsitoare. Tind sa fie soti buni, sunt puternic orientati spre familie si sunt parteneri si prieteni loiali... Provocarea cu care se confrunta consta in a avea mai multa incredere in ei insisi si a trece dincolo de ceea ce este considerat sigur si garantat.

A patra viata (4)

Oamenii aflati la a patra viata, sunt rareori conventionali fata de familie si parteneri. Sunt o imbinare intre cei aflati la a treia viata si cei aflati la a cincea. S-au nascut cu anumite teluri, pe care doresc sa le atinga. Au tendinta de a fi precauti, precum cei aflati la a treia viata, dar, cel putin, pun la indoiala si cerceteaza misterele vietii. In ceea ce priveste dragostea, le place sa-si gaseasca un partener, sa se aseze la casa lor si sa traiasca fericiti pana la adanci batraneti . Cei mai multi din cei aflati la a patra viata au parteneri predestinati. Sunt suflete care accepta sa se intoarca, pentru a se casatori, cu o anumita persoana dintr-o viata anterioara. Relatiile sunt de obicei, de durata. Mai mult decat oricare altii, cei aflati la a patra viata au sanse mari de a apela la terapie, pentru a-si rezolva problemele. Vor pierde cateva dintre oportunitatile, pe care le ofera viata, pentru ca nu-si asuma destule riscuri. Totusi, uneori, cei aflati la a patra viata pot fi foarte imprevizibili.

/Images/viata-nr-4.jpg

A cincea viata (5)

Nascuti cu o lista de lucruri pe care vor sa le faca pe plan fizic, cei aflati la a cincea viata, sunt entuziasmati, de faptul ca traiesc. Sunt mai visatori, cu planuri mari. S-au nascut cu o lista uriasa de lucruri, pe care vor sa le traisca si sa le implineasca, in aceasta viata, inainte de a muri. Au noroc, dar nu sunt coplesiti de bogatii. Unii dintre ei pot fi foarte creativi si pot castiga bani, gratie propriilor inventii. Cred cu tarie in viata de apoi. Cei care isi traiesc a cincea viata, nu sunt constanti in relatiile lor. Multi dintre ei traiesc mai multe povesti amoroase, decat media. Le place varietatea in dragoste. Multi nu se casatoresc niciodata, sau nu au nici o relatie personala, timp de multi ani. Le place viata pe care o duc, dar nu simt nevoia de a avea un partener. Sunt aici ca sa se distreze, sa se joace si sa traiasca o viata palpitanta. Pentru ei, provocarea este aceea de a nu-i rani pe ceilalti prin egoismul lor. Trebuie sa-si rezolve, problemele legate de ego. Nu intentioneaza sa raneasca pe nimeni, dar uneori o fac.

A sasea viata (6)

Cei aflati la a sasea viata, traiesc pentru a mosteni lumea, dar trebuie mai intai sa inteleaga, planul fizic - nu doar pamantul, ci si corpul. Trebuie sa invete, cum ne slujeste corpul, cum sa avem grija de el si sa il folosim la maximum. Unii se nasc cu probleme de sanatate. Dupa ce invata ca mediul este foarte important, pentru sanatatea lor, isi pot depasi orice boala. Daca inteleg universul si modul de functionare a acestuia, pot implini multe lucruri marete si, eventual, pot deveni foarte instariti. Aceasta este o viata foarte materialista. Trebuie sa traiti o data aceasta viata, ca sa va dati seama ca nu merita traita. O puteti repeta de mai multe ori, dar, cand o parasiti, invatati sa lasati in urma bunastarea materiala. Cei care isi traiesc a sasea viata, sunt puternic orientati spre familie, dar trebuie sa aleaga intre lumea materiala si familiile lor. Primesc multe rasplati karmice, in relatiile pe care le au. Daca si-au creeat o karma pozitiva, au parteneri iubitori. Daca si-au creeat o karma negativa, atunci relatiile sunt dificile. Dificultatea cu care se confrunta, este aceea de a-si lasa la o parte, nevoile materialiste, astfel incat, sa poata stabili un echilibru intre munca si relatiile personale.

A saptea viata (7)

Aceasta este o viata plina de provocari. Este o viata karmica. Unii dintre cei care isi traiesc a saptea viata, se nasc pentru a fi complet dependenti de societate. Este o soarta nemiloasa... Prin cercetarile desfasurate, reverendul Cindy Myers, a descoperit ca multe persoane aflate in aziluri si institutii similare isi traiau a saptea viata. Cei aflati la a saptea viata sunt dependenti de ceilalti. Daca nu, atunci de obicei altii depind foarte mult de ei. Daca si-au creeat o karma negativa, in cele sase vieti anterioare, platesc pentru aceasta karma in a saptea viata. In comparatie cu cei care isi traiesc celelalte vieti, cei aflati la a saptea viata au cea mai accentuata tendinta de a se gandi la sinucidere. Provocarea este aceea de a-si "duce crucea pana la capat", in aceasta viata, pana la ultima clipa si sa plateasca cu bunavointa toate datoriile karmice.

A opta viata (8)

A opta viata este viata banilor suficienti. Ideea este aceea de a va crea un stil de viata mai bun si confortabil, o realitate mai placuta. Cei aflati la a opta viata pot schimba lumea in mod grandios, pentru a modifica realitatea. Aici se afla guru si liderii spirituali. Binecuvantati financiar, multi dintre cei aflati la a opta viata, sunt detasati in privinta relatiilor personale. Vor sa ajute lumea intreaga, sa promoveze dragostea si pacea si sa faca schimbari majore pe plan terestru. Merg inainte pentru a raspandi cuvantul lui Dumnezeu si de obicei au in spate banii necesari, pentru a-si permite un astfel de stil de viata. Provocarea lor este aceea, de a-si folosi aceasta fire spirituala, pentru binele suprem si de a sta departe de manipulare.

A noua viata (9)

Cei aflati la a noua viata, sunt fericiti, dar vietile lor tind sa fie considerate, foarte triste, de catre ceilalti. Sunt indrumati indeaproape de Dumnezeu. Daca va aflati la a noua viata, nu sunteti malitiosi, nu doriti raul nimanui si nu puteti face nici o greseala sau nici un rau foarte mare. Daca fac ceva necinstit, sunt prinsi de fiecare data. Dumnezeu ii obliga pe acesti oameni, sa se comporte asa cum trebuie. Daca mint, sunt prinsi. Daca fura, merg la inchisoare. Deoarece aceasta este ultima viata, trebuie sa fie pregatiti, sa plece de pe pamant, fara pacate prea mari. Nu detin niciodata prea multe, nu par a aduna prea multe si nu au noroc, din punct de vedere financiar. Dumnezeu face toate acestea, pentru a fi mai usor sa paraseasca, planul fizic. Au mai putine lucruri, de care trebuie sa se desparta. De asemenea, sufera de boli fizice. Nu se simt, de obicei, confortabil in trupurile lor si par a purta poveri suplimentare. Acest fapt ii ajuta, de asemenea, sa se desparta de aceasta viata, fara a privi inapoi. Cei aflati la a noua viata, par a avea relatii proaste, pentru ca atrag sufletele mai tinere, pe care trebuie sa le invete. Provocarea lor este aceea, de a-si pastra natura spirituala, si de a nu-si pierde credinta, indiferent cat de multe dificultati par a infrunta.

Interesant de citit:
Primele 3 cifre din codul de bare!

Primele 3 cifre din codul de bare indica tara in care produsul a fost facut. Exemple: toate codurile care incep cu: 690, 691, 692 - 695 sunt din China. ... citeste

13 Lucruri interesante de stiut!

Homeopatia, care in grecese inseamna "identica cu boala" este o metoda straeche de tratament, bazata pe principiul asemanarii. Acesta trateaza pacientul ca un intreg si ia in considerare fizicul,… ... citeste

Dragostea unei mame in imagini

Ziua Mamei in regnul animal cu pui super-draguti de tigri si ursi polari. Acestea sunt imaginile care topesc inima oricui si care dovedesc ca dragostea de mama este cu adevarat neconditionata -… ... citeste


 

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII