Papusa Oana sau varianta autohtona a lui Barbie

Papusa Oana sau varianta autohtona a lui Barbie

Papusa Oana sau varianta autohtona a lui Barbie

  • Stirea ca Oana Zavoranu va scoate pe piata o papusa dupa chipul si asemanarea ei a facut deja inconjurul plaiurilor mioritice. Admiratorii vor avea in curand un exemplar in miniatura al vedetei, pentru numai 100 de ron...

Ideea de produce o papusa cu infatisarea unei vedete nu e nici pe departe originala. Oana a fost devansata de alte staruri, ca Britney Spears, spre exemplu, care si-au imprumutat chipul unei papusi cu mult inaintea starletei autohtone.

Dar, daca a mers la case mai mari, de ce n-ar merge si la noi o astfel de strategie de imagine, din care toata lumea are de castigat? Zis si facut. Una dintre cele mai importante fabrici de jucarii din tara, Aradeanca, va produce mult mediatizata papusa.

De prost gust sunt insa modalitatile prin care vedeta incearca sa ii faca publicitate bietei jucarii. Intrebata ce haine va purta papusa, Oana a declarat hotarata ca nu vrea haine de la designeri romani, pentru ca ea insasi se imbraca doar de la case de moda de peste hotare. Chiar ne intrebam de la ce case de moda s-a „imbracat” vedeta in fotografiile alaturate...

 

 
MAI MULTE POZE CU Oana Zavoranu aici >>
 

 Lucrurile ar fi ramas in sfera fitelor autohtone, daca Oana s-ar fi oprit aici. Catalin Botezatu a afirmat insa ca oricum el nu creeaza haine pentru DN1, asa ca nu are nimic de comentat in legatura cu mofturile starletei.

Care a fost finalitatea? In cele din urma, dupa ce si-au aruncat unul altuia comentarii aparent dezinteresate prin ziarele mondene (ca asa le sta bine starurilor nu?), cei doi si-au strans calduros mana, iar Oana vrea acum ca papusa ei sa fie imbracata de Botezatu.

Catalin, la randul sau, a acceptat fara sa mai comenteze. Ce sa intelegem? Ca totusi designerul s-a decis sa creeze haine si pentru DN1 sau ca cele trei variante de tinute pe care le va crea pentru papusa Oanei se vor ridica la pretentiile starletei?

 

 

Tinutele din care vor fi inspirate hainele papusii Oana Zavoranu

Intrebari de la Supereva.ro

Indiferent care ar fi raspunsul la nedumeririle noastre, un lucru este sigur. Strategia publicitara specifica Oanei Zavoranu a dat roade si de data aceasta. Un singur lucru nu intelegem insa.

Ce au gandit producatorii cand si-au propus sa lanseze pe piata jucaria tocmai in preajma Craciunului? De fapt, ideea este simpla, insa ne intrebam cui ar trebui sa oferim cadou de Craciun o papusa cu chipul si dotarile aferente ale Oanei? In niciun caz unui copil nevinovat... Poate, eventual, barbatilor....Si atunci, de ce nu au optat cei de la Aradeanca pentru o papusa gonflabila?

 Forum unde comentam cu placere

 Moda si Fitze...

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Subiecte tratate:

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Ultimile 4 comentarii

  1. geanna
    geannatrimis la 30/11/2007

    este o tata vulgaraeste frumoasa intr-adevar, dar degeaba pentru ca nu are talent nici de actrita nici de altceva.poate de actrita porno

    Raspunde la acest comentariu
  2. elena
    elenatrimis la 22/11/2007

    este o vulgara, departe de papusa barbie,locul ei este bun in telenovele in rol de tata deoarece e naturala, asa este in viata de zi cu zi

    Raspunde la acest comentariu
  3. GEORGIO
    GEORGIOtrimis la 20/11/2007

    Are probleme cu capu' rau de tot.O analfabeta care nu are nimic bun crede in prostia ei ca are cu ce sa atraga copii ...

    Raspunde la acest comentariu
  4. mihaela
    mihaelatrimis la 10/11/2007

    in nici un caz nu poate fi comparata cu barbie// nu este deloc o delicata sau o finuta. parerea mea este ca ii sta mai bine la colt de strada certandu-se cu persoana x. ce parere iti poate face o persoana care vorbeste urat despre mama ei? poate o sa devina si ea mama si o sa vada ce simte daca copilul ei ar vorbi asa despre ea.

    Raspunde la acest comentariu

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII