Ce gadgeturi prefera femeile?

Ce gadgeturi prefera femeile?

Ce gadgeturi prefera femeile?

  • Da - si femeile adora gadgeturile, nu numai barbatii! Ceea ce nu au inteles insa unii producatori este faptul ca interesul femeilor pentru diverse gadgeturi nu este legat doar de formele si culorile acestora, ci si de utilitatea lor practica.

Gadgetul, ca si multe alte concepte imprumutate recent din limba engleza, este un termen foarte des utilizat astazi. Conform dictionarului, acest termen desemneaza aparate mici, cu diverse intrebuintari in viata cotidiana. Cu alte cuvinte, gadgeturile sunt mici obiecte ingenioase, practice, dar care devin adesea un simplu capriciu.

Desi semnificatia in sine a acestui cuvant nu tine doar de un anumit domeniu, gadgeturile sunt puse mai ales in legatura cu tot ceea ce tine de electronica, de obiectele foarte sofisticate, cu forme inedite, care au invadat tehnologia ultimilor ani (telefoane mobile, iPoduri, stickuri de memorie, aparate foto digitale, etc).

Gadgeturile reprezentau, pana nu demult, un domeniu de interes preponderent masculin, desi ideea in sine de obiect „mic si neinsemnat” care satisface un capriciu poate fi foarte usor corelata cu aceea de obiect ideal, conceput special pentru a incapea in poseta unei femei. Producatorii din diverse domenii au speculat imediat aceasta conexiune, creand numeroase gadgeturi destinate femeilor. Acestea, la randul lor, au devenit din ce in ce mai interesate de diversele intrebuintari ale micilor obiecte sofisticate. A luat nastere astfel o adevarata moda a gadgeturilor feminine.

 
Aparat portabil de printat fotografii Canon  Rama foto digitala Kodak 


DVD player Bush

Ceea ce nu au inteles insa unii producatori este faptul ca interesul femeilor pentru diverse gadgeturi nu este legat doar de formele si culorile acestora, ci si de utilitatea lor practica. Este adevarat ca femeile acorda o mare importanta si aspectului exterior, insa ideea ca daca un gadget este roz va fi obligatoriu apreciat de orice femeie este total falsa.

 

Laptop Sony Vaio - iPod Sony 

 
iPod Apple - Aparat foto Casio 


 


Telefon mobil Motorola

Din fericire exista insa si producatori care au inteles ca femeile pot fi pasionate deopotriva de aspectul exterior al unui gadget, dar si de utilitatea lui efectiva. De aceea, gama de gadgeturi este din ce in ce mai variata si mai adaptata nevoilor reale ale femeilor – de la telefoane mobile, MP3playere si alte aparate electronice ultrasofisticate pana la obiecte folosite in igiena (periuta de dinti electrica) sau, de ce nu, in bucatarie (fierbatorul de oua, mixerul pentru cafea si alte inventii originale).

 
Periuta de dinti electrica Philips - Radio portabil Roberts Gemini

 

 Fierbator de oua  Siemens   - Mixer pentru spuma la cafea

Pentru a le da o nuanta feminina, culorile propuse de producatori, cel putin in cazul gadgeturilor care se gasesc tot timpul in poseta unei femei, sunt in stransa legatura cu tendintele din moda. Asadar, daca va ganditi deja sa ii scrieti lui Mos Craciun, nu ezitati sa-i cereti un gadget care sa va satisfaca un mic capriciu. Este genul de obiect de care orice femeie moderna are nevoie, cel putin teoretic.

Iar daca vreti sa fiti in totalitate in ton cu tendintele, atunci optati pentru un telefon mobil gri metalizat (griul este culoarea acestui sezon), pentru un ipod in culori flashy sau pentru un aparat foto in culori care sa se asorteze cu tinuta pe care o veti purta de sarbatori, cand veti face cu siguranta multe fotografii.


Aparat foto Sony  Aparat foto Fuji 


 Suporturi iPod  Stickuri de memorie 

 

 Forum unde comentam cu placere

 Moda si Fitze...

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Subiecte tratate:

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII