Fiti stralucitoare de revelion!

Fiti stralucitoare de revelion!

Fiti stralucitoare de revelion!

  • Aceasta este probabil dilema cu care se confrunta majoritatea femeilor in ultima parte a lunii decembrie: “Ce voi purta de revelion?” este intrebarea lunii.

Sfarsitul de an este pentru orice femeie un moment special, in care tinuta trebuie sa fie impecabila. Indiferent daca mergeti la o receptie sofisticata sau pentreceti un revelion cu prietenii, ultima seara din an trebuie sa va gaseasca radioase, pline de energie si stralucire, pentru a intra cu optimism in noul an. Oricare ar fi stilul vestimentar al fiecareia, in aceasta noapte ar trebui il adaptati ideii de stralucire. Aceasta este probabil dilema cu care se confrunta majoritatea femeilor in ultima parte a lunii decembrie: “Ce voi purta de revelion?” este intrebarea lunii.

Iata trei variante, inspirate de imaginea unor vedete stralucitoare, pe care le puteti adapta in functie de stilul propriu.

City Glamour

Ganditi-vă la Scarlett Johansson şi veţi întelege exact ce inseamna adoptarea unei astfel de tinute. Fiti ultrasofisticate si feminine, afisand o tinuta pe care nu o purtati in restul anului! Veti atrage toate privirile prin distinctie si eleganta. Optati pentru o rochie tip haute-couture, din materiale rafinate (tafta, dantela, voaluri, muselina etc), in nuante metalizate de gri, negru, crem, lila, galben pai etc. Bijuteriile trebuie sa fie in acelasi ton cu tinuta, iar coafurile se remarca prin discretie si bun gust. Scarlett, ambasadoare a casei de moda Louis Vuitton, este imaginea perfecta pentru stilul glamour.

 

MAI MULTE POZE CU Rochii de seara aici >>

Relax & Chic

Ce inseamna stilul relax & chic? Foarte simplu – inseamna sa urmati tendintele, dar cu masura, adaptandu-le propriei personalitati. O femeie relax & chic afiseaza in seara de revelion o alura sigura pe sine, dar nu neaparat foarte sofisticata. Pentru a obtine o astfel de tinuta purtati haine casual, dar dati-le o stralucire originala prin accesorii. Creati-va un stil personal, care sa fie luxos si relaxant in acelasi timp. Veti fi cu siguranta diferita de celelalte femei de la petrecere. Daca vreti o sursa de inspiratie pentru o tinuta relax & chic, Kate Moss si Vanessa Paradis sunt exemplele perfecte.

  

  

MAI MULTE POZE CU Rochii de seara aici >>

Excentrica

Daca in restul anului momentele in care o tinuta excentrica poate fi imbracata fara nicio retinere sunt mai greu de gasit, de revelion o astfel de optiune poate fi cea mai inspirata alegere. Este o buna ocazie sa va eliberati de orice prejudecati si sa profitati din plin de accesorii si de haine extravagante. Mizati pe stralucirea paietelor si a materialelor viu colorate. Tendintele acestei ierni sunt invadate de culori puternice (galben, cyclam, albastru intens etc), asa ca profitati din plin de optimismul pe care il poate degaja o astfel de tinuta. Machiajul trebuie sa fie in ton cu tinuta, adica la fel de excentric, asa ca nu ezitati sa folositi farduri si rujuri in nuante vii. Gwen Stefani este imaginea ideala pentru stilul excentric.

MAI MULTE POZE CU Rochii de seara aici >>

Secretul alegerii unei tinute perfecte pentru petrecerea de revelion este sa va lasati in voia inspiratiei si sa va satisfaceti capriciile vestimentare macar in aceasta ultima seara a anului. Este sarbatoare, asa ca indrazniti sa visati si sa profitati pentru a fi cu adevarat stralucitoare!

 Forum unde comentam cu placere

 Moda si Fitze...

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Subiecte tratate:
Tema:Moda la zi

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII