Kira Plastinina – copilul minune al modei

Kira Plastinina –  copilul minune al modei

Kira Plastinina – copilul minune al modei

  • La 15 ani, Kira este cu siguranta cel mai tanar designer vestimentar din lume. Gurile rele spun ca reusita se datoreaza in exclusivitate tatalui ei, magnatul rus Serghei Plastinin, care si-a investit o mare parte din avere pentru a transforma un vis al fiicei sale in ceva real. In prezent, el administreaza practic brandul Kira Plastinina.

Interesati tot mai mult de moda, de ideea de a-si crea un stil vestimentar propriu, tinerii reprezinta un potential imens pentru vanzarile marilor case de moda. Si ce alta solutie mai buna s-ar putea inventa pentru a satisface nevoile tot mai mari ale adolescentilor in materie de moda daca nu aceea de a propulsa pe podium un designer care sa le cunoasca exact dorintele tocmai pentru ca provine din randul lor?


Kira

Cine ar putea raspunde mai bine dorintelor vestimentare ale tinerilor daca nu o adolescenta? Aceasta este ideea care sta la baza lantului de peste 40 de magazine Kira Plastinina, impanzite actualmente in Rusia, Ucraina si Kazakstan. Aflat sub directia artistica a unei adolescente de numai 15 ani, micul imperiu care ii poarta numele a devenit un adevarat brand in intreaga Rusie.

Dar, cine este, de fapt, Kira Plastinina? La 15 ani, Kira este cu siguranta cel mai tanar designer vestimentar din lume.Gurile rele spun ca reusita se datoreaza in exclusivitate tatalui ei, magnatul rus Serghei Plastinin, care si-a investit o mare parte din avere pentru a transforma un vis al fiicei sale in ceva real.

In prezent, el administreaza practic brandul Kira Plastinina. In timp ce tatal se ocupa de partea comerciala, Kira este responsabilul absolut al partii de creatie.

Unii sustin ca, de fapt, cunoscutul om de afaceri se foloseste doar de imaginea fiicei sale, care indeplineste un simplu rol de fatada, pentru a-si spori averea. Kira a recunoscut ca fara ajutorul tatalui nu ar fi fost posibila deschiderea unui numar atat de mare de magazine, dar considera ca esentiale in tot ceea ce face sunt munca si seriozitatea. Tanara, ca si tatal ei de altfel, sustine ca ea raspunde in ultima instanta de tot ceea ce inseamna design in cadrul companiei. Inscrisa la scoala anglo-americana din Moscova, Kira isi doreste sa isi continue studiile la Central Saint Martins College of Art and Design, institut londonez pe care l-au absolvit designeri celebri, printre care si John Galliano.

 

Kira si tatal ei - Kira la deschiderea unui alt magazin

Punctul de plecare al adevaratei isterii pe care a generat-o in randul adolescentilor, l-a constituit deschiderea unui magazin vestimentar intr-un mall din Moscova, ale carui rafturi au fost golite imediat.  Dupa viteza cu care creste cifra de vanzari a magazinelor, se pare ca tanara creatoare este in perfecta concordanta cu gusturile contemporane ale tinerilor.
Bazat pe un amestec de inspiratie rock, gen Avril Lavigne, cu o nota dominanta de roz, stilul Plastinina are un succes rasunator printre tinerele adolescente din Rusia care au creat deja un adevarat mit in jurul tinerei creatoare.

Hainele create de Kira sunt perfecte pentru adolescentele de varsta ei. Inimioare, ursuleti, fundite, voaluri parfumate, totul invaluit in roz, extrem de mult roz – acesta este universul Kira Plastinina. Si, ceea ce nu este deloc lipsit de importanta, Kira sfideaza inclusiv preturile existente pe piata vestimentara din Moscova. O bluza costa in medie circa 75$, ceea ce inseamna extrem de putin pentru un brand atat de celebru.

|
Creatii Kira Plastinina

Recent, Kira si-a facut intrarea in lumea mondena moscovita, fiind desemnata designerul oficial al emisiunii Star Factory. Departe de a se opri insa la ceea ce a realizat deja, ambitioasa adolescenta intentioneaza sa patrunda in lumea modei internationale. Sansele sunt, se pare, de partea ei.

Desi e greu de crezut ca adolescentii americani se vor lasa usor sedusi de farmecul unei tinere rusoaice si al creatiilor ei vestimentare, asul pe care micuta il are in maneca isi face deja simtite efectele. Si asta pentru ca idolul declarat al adolescentei este nimeni alta decat... Paris Hilton, care a fost invitata de onoare a ultimei prezentari semnata Kira Plastinina.


Kira si Paris Hilton

Ce pasaport mai bun spre Statele Unite ar putea exista decat puterea financiara a mostenitoarei unei averi de peste 2 milioane de dolari? Sa speram insa ca talentata rusoaica nu va calca totusi pe urmele „idolului” sau in toate privintele...

 Forum unde comentam cu placere

 Moda si Fitze...

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Subiecte tratate:

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII