Demi Moore isi mentine tineretea cu ajutorul lipitorilor

Demi Moore isi mentine tineretea cu ajutorul lipitorilor

Demi Moore isi mentine tineretea cu ajutorul lipitorilor

  • De obicei, cand spunem ca starurile sunt dispuse sa faca orice ca sa isi mentina frumusetea, ne gandim la lucruri excentrice, dar situate macar la limita normalitatii. Insa atunci cand o vedeta hollywoodiana de prima clasa, cum este Demi Moore afirma cu zambetul pe buze ca este innebunita dupa tratamentul cu lipitori pe care le priveste cum ii sug sangele, deja excentricitatea trebuie redefinita.

Recent, intr-una din emisiunile lui David Letterman, Demi Moore, in varsta de 45 de ani, a declarat ca se numara printre persoanele dispuse sa incerce absolut totul pentru a-si mentine sanatatea si mai ales frumusetea.

De asemenea, diva a declarat ca aspectul ei fizic de invidiat din ultima vreme se datoreaza in mare masura unei terapii mai putin obisnuite, pe care a urmat-o in Austria, bazata pe o practica traditionala legata de folosirea lipitorilor.

 

Felul in care Demi a descris procedeul prin care lipitorile i-au dezintoxicat organismul seamana mai mult cu un proces de tortura vampirica.

Actrita a explicat ca lipitorile contin o anumita enzima care este introdusa in sange atunci cand esti muscat de ele. In general se produce o usoara sangerare, dar procedeul ajuta la imbunatatirea starii de sanatate a organismului, detoxifiind sangele. Demi a marturisit ca mai intai a facut o proba pentru a vedea cum functioneaza terapia. Aceasta a constat in plasarea unei lipitori in zona ombilicala si supravegherea atenta a procedeului prin care este supt sangele. “O vezi cum iti suge sangele, cum se umfla tot mai mult si mai mult – apoi cand e pur si simplu imbatata de sangele tau se rostogoleste asemenea unui betiv care se impleticeste la iesirea din bar”.

Pentru ca procedura sa functioneze la maxim, Demi spune ca este indicata o baie prealabila cu terebentina. De asemenea, se pare ca lipitorile sunt foarte sensibile la firele de par, de aceea este bine ca zona in care sunt aplicate sa fie proaspat epilata.

Chiar daca felul in care Demi a povestit aventura ei medicala seamana mult cu povestile mamei despre leacurile babesti ale bunicii, se pare ca procedura este atestata medical si poate fi explicata stiintific.

 

Lipitoarea medicinala, cunoscuta sub denumirea stiintifica de Hirudo medicinalis, este originara din Europa si este utilizata in diverse tratamente de sute de ani. In vechime lipitorile erau frecvent folosite in diferite tratamente ale unor boli grave. Astazi ele sunt utilizate in chirurgia plastica, datorita unei substante anticoagulante pe care o secreta si care dizolva cheagurile de sange din anumite parti inflamate ale organismului.

Fiind o vietate carnivora, lipitoarea se prinde de corp cu o mica trompa formata din primele sase segemente ale corpului sau. Odata prinsa de o anumita parte a corpului, lipitoarea secreta o substanta prin care anesteziaza practic zona din care urmeaza sa suga sange, astfel incat prezenta ei nici nu se face simtita. Imediat dupa aceasta “anesteziere”, lipitoarea secreta o enzima anticoagulanta care se raspandeste usor in zona din care este supt sangele. Dupa ce lipitoarea este dezlipita de corp, sangerarea poate sa continue inca ceva timp tocmai datorita acestei enzime. In orice caz, tratamentul trebuie facut sub supravegherea atenta a unui specialist, deoarece zona in care lipitoarea actioneaza trebuie dezinfectata si bandajata ulterior.
Nu se stie cat de eficient este acest tratament mai putin obisnuit. Cert este ca Demi Moore este absolut incantata de efectele lui. Totusi actrita a uitat sa mentioneze ca terapia cu lipitori este doar unul dintre numeroasele tratamente de infrumusetare carora si-a supus corpul.

Acest tratament neobisnuit vine dupa un set de operatii estetice de peste 500.000 de dolari (liposuctia soldurilor, a coapselor si stomacului, implanturi mamare, liftinguri, injectii cu colagen, modelarea genunchilor etc)  pe care le-a suportat cu cinci ani in urma si dupa numeroase ore petrecute in sala de antrenament.

Ne intrebam totusi, cu sau fara ironie, ce au mai supt bietele lipitori dintr-un corp atat de des supus “torturii” chirurgicale. Demi a omis sa spuna, daca dupa terapie lipitorile au ramas in viata…

 Forum unde comentam cu placere

 Moda si Fitze...


 

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Subiecte tratate:

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII