Dieta cu sirop de artar si lamaie

Dieta cu sirop de artar si lamaie

Dieta cu sirop de artar si lamaie

  • Dieta cu sirop de Artar si lamaie are rezultate spectaculoase daca este tinuta cu rigurozitate. Recomandarea specialistilor: dieta se poate urma 3-10 zile, fara riscuri.

Pregatiti lichidul intr-un recipient de 4 l. La acest volum se adauga:

  • 3l de apa
  • 1 ceasca suc lamaie
  • 1 ceasca sirop artar sau melasa
  • 1 lingurita piper cayenne

Se agita inainte de a fi baut. Se vor bea 8-12 pahare pe zi. Nimic altceva!

Atentie: cauzeaza sete, dureri si oboseala, acestea reprezentand efectele dezintoxicarii corpului. Recomandarea specialistilor: dieta se poate urma 3-10 zile, fara riscuri.

Pentru o eficienta maxima a dietei este recomandat:

1. Sa se foloseasca un ceai laxativ pe baza de plante care sa contina siminichie, din care trebuie sa bei in fiecare noapte cate o ceasca;
2. In fiecare dimineata, inainte de a consuma limonada, trebuie amestecate doua lingurite de sare de mare neiodata cu un litru de apa. Asigura-te ca te afli in apropierea unei toalete si ca ai aproximativ o ora libera;
3. Dieta nu trebuie sa dureze mai mult de 10 zile si nici sa fie repetata in mai putin de patru saptamani;

Cum se reia alimentatia dupa ce ai terminat de urmat dieta?

1. In prima zi dupa dieta, nu consuma sucuri de fructe neindulcite;
2. In cea de-a doua zi, poti incepe sa consumi fructe;
3. In cea de-a treia zi, poti consuma mancaruri usoare.

Avertisment! Nutritionistii sustin ca siropul de artar sau melasa nu contine suficiente substante nutritive, iar cei care il incearca ar putea ajunge in spital daca tin dieta mai mult de cateva zile.

Puteti comanda sirop de artar aici:

https://www.naturashop.ro/sirop-artar-p-714.html
https://www.indecis.ro/pret_Sirop_de_artar-42216.html

  Forum unde comentam cu placere si ne sustinem

 Diete si iar Diete ...

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Subiecte tratate:

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Ultimile 13 comentarii

  1. André
    André trimis la 17/6/2022

    Nimic altceva?!Se bea doar acel preparat..adica nu se consuma nici apa, inafara de acel lichid? Multumesx

    Raspunde la acest comentariu
  2. Silviu
    Silviutrimis la 16/5/2015

    Va rog sa-mi spuneti, daca cineva bolnav de diabet, care ia pastile SIOFOR de 3 ori pe zi, are voie sa tina dieta ?

    Raspunde la acest comentariu
  3. Mitroi Doinita
    Mitroi Doinitatrimis la 19/3/2015

    Bună ziua, va rog frumos sa îmi spuneți și mie ce cantitate , gramaj ,ml.. de sirop preparat se bea ?Mie greu sa cred ca un singur preparat ajunge 10 zile . Mulțumesc mult.

    Raspunde la acest comentariu
  4. Mirabela
    Mirabelatrimis la 2/2/2015

    Nu se mai consemna niciun aliment, doar limonada cu piper Cayenne?

    Raspunde la acest comentariu
  5. nicole
    nicoletrimis la 30/12/2014

    Cura se poate tine intre3-10 zile fara sa mananci nimic (cu organismul pregatit in prealabil ,legume fructe salate inainte cu o saptamana sa incepi cura)la fel la terminarea curei treci treptat de la postul total la mancatul normal , sau o luna intreaga inlocuind micul dejun cu o cana de suc si cina la fel masa de amiaza cu mancare de regim legume salate si garne slaba la gratar pui vita etc,la 2 litri de apa se adauga 4 lamai stoarse si 16 linguri de sirop de artar un varf de cutit de piper cayene in primul rand este o cura de dezintoxicare a organismului ,se bea ceai de coada calului cate o cana zilnic se face cura de doaua ori pe an sanatate multa la toti !

    Raspunde la acest comentariu
  6. Andreea
    Andreeatrimis la 9/6/2014

    Este la fel de eficient daca folosim melasa?

    Raspunde la acest comentariu
  7. Dana
    Danatrimis la 22/3/2013

    Andreea - o ceasca are cca 240 ml

    Raspunde la acest comentariu
  8. andreea
    andreeatrimis la 22/3/2013

    Am si eu o intrebare.O ceasca cati ml inseamna?

    Raspunde la acest comentariu
  9. gordana
    gordanatrimis la 20/2/2012

    buna ziua, cum da rezultate mai bune aceasta cura cu sirop de artar? sa nu mancam nimic in timpul curea sau sa mancam echilibrat ca nu prea am inteles.

    Raspunde la acest comentariu
  10. Tara
    Taratrimis la 16/2/2012

    Am citit articolul in alte parti unde spune ca si pana la 40 zile se poate tine cura si nu este neaparat ptr slabire ci ptr detoxifierea organismului. Cei care doresc sa slabeasca sa puna mai putin sirop de artar in limonada. Este extraordinara, in 5 zile am slabit deja 5 kilograme. In timpul curei nu se mananca deloc altfel nu are efect. La sfarsitu curei (timp pe care fiecare si-l alege) cei ce consuma mancaruri vegetariene trebuie: in prima si a doua zi trebuie baut doar suc de portocale proaspat stors, a treia zi dimineata suc de portocale, la pranz un fructe, seara fructe sau salata, ziua 4. mancare normala.Ptr consumatorii de carne:Prima zi suc de portocale proaspat stors, ziua 2 dumineata si pranz suc de portocale seara supa de legume facuta acasa, ziua 3. Diminteata suc de portocale, la pranz supa de legume, seara fructe sau salata, ziua 4 mancare normala.Categoric portiile nu pot fi la fel de mari ca inainte. :DSucces celor ce incearca!!!

    Raspunde la acest comentariu
  11. Mona
    Monatrimis la 14/9/2011

    Eu am incercat multe cure de slabire pana sa descopar pe cea care a dat rezultate. Am aflat de catva timp ca piperul cayenne este folosit de amerindieni, impreuna cu siropul de artar in scop terapeutic, asa ca am decis sa incerc si cura cu sirop de artar(care se gaseste si pe net). Deoarece am cautat siropul si piperul in Romania si am sesizat ca unii fac comert si le vand la suprapret, le-am luat direct de pe site-ul iherb.com. Fata de ceea ce nu se gaseste in Romania, am gasit sirop de artar purbere. Vreau sa va recomand combinatia mea: 5 lingurite sirop pulbere+1/2 lingurita piper cayenne+o lamaie la 1 l si jumatate apa. Se bea pe parcursul intregii zile. Regimul se tine cca 10 zile. Daca beti si cele 4 pahare cu apa sarata dimineata(asa cum recomanda diversele retete pe site-uri) care au efect laxativ, e si mai bine! Dupa 10 zile se ia o pauza de cca 3 saptamani si apoi se continua. Eu am slabit cca 7 kg/saptamana prima data si nu am pus la loc aproape deloc. Pe site mai gasiti si amestec gata preparat de lamaie+artar+cayenne, dar e mai costisitor. In plus, vestitul OxyElite Pro. Costul transportului e de 4usd pana in Romania, nimic in plus. Si, nu in ultimul rand, vi se genereaza un cod si aveti propriul magazin online gratuit. Supertentant, mai ales ca puteti sa folositi acest cod si pe diverse site-uri straine. Daca doriti sa cumparati si sa incercati, puteti folosi codul HUJ019 si sa va alegeti un cadou in valoare de 4 usd la cosul de cumparaturi. Eu am primit la randul meu codul de la cineva din Florida cu care am urmat niste cursuri online. Acum imi cumpar diverse de pe site, precum vopsele de par Herbatint, suplimente, CLA, vitamine. Sunt foarte multumita. Site-ul are si multe produse gratuite. Ex, ultima data am incercat Triptophan-ul nou aparut si am fost foarte incantata. Va recomand in special regimul cu sirop de artar care a dat rezultate la mine(mai ales ca nu mai sunt nici la 20 ani)! Chiar pot spune ca, desi am unele probleme digestive de mult timp, precum o hiperaciditate, acest regim folosit nu m-a afectat in rau. Chiar piperul cayenne mi-a favorizat un tonus ridicat.

    Raspunde la acest comentariu
  12. gyll
    gylltrimis la 10/7/2010

    Mai baieti mai voi vedeti ce ati scris ,fiti mai atenti La dieta spuneti la inceput sa se consume numai aceasta licoare.La ultimul punct sa se manance echilibrat intimpul dietei.La recomandari dupa dieta sa se manance numai din a treia zi.Cum comentati?

    Raspunde la acest comentariu
  13. vlad sanda
    vlad sandatrimis la 16/6/2008

    daca ai probleme cu rinichii poti tine aceasta cura (litiaza renala)multumesc

    Raspunde la acest comentariu

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII