Trucuri pentru a ne ascunde firele de par alb

Trucuri pentru a ne ascunde firele de par alb

Trucuri pentru a ne ascunde firele de par alb

  • Daca ai vazut ca au inceput sa apara ici si colo firicele de par alb, si ai impresia ca este mult prea devreme pentru asta, incearca unul din aceste trucuri prezentate in continuare:

Trucuri pentru a ne ascunde firele de par alb

Daca ai vazut ca au inceput sa apara ici si colo firicele de par alb, si ai impresia ca este mult prea devreme pentru asta, incearca unul din aceste trucuri prezentate in continuare:

1 ) Nu smulge firele de par alb: te poti simti tentata sa smulgi aceste firicele rebele, dar incearca sa rezisti. Smulgerea poate deteriora foliculul de par si poate duce, eventual, la portiuni fara par.

2 ) Stiluri de impletitura: impletiturile franceze sau cele de-a lungul liniei parului sunt o modalitate foarte buna de a-ti ascunde firicelele nedorite.

3 ) Modificarea cararii: la unele femei, parul alb/gri incepe sa apara mai mult pe o parte a capului decat pe celalalta. Plus, despartire parului in alt loc poate face regenerarea mai proeminenta. Aveti posibilitatea sa comutati cararea pe cealalta parte sau incercati un stil usor dezordonat.

4 ) Agrafele, clamele: Clips-urile, clamele sau agrafele impodobite pot ascunde radacina nevopsita dar si firele albe.

5 ) Bentita sau esarfa: infasoara o esarfa sau o bentita atent plasata  in jurul capului pentru a acoperi radacinile si ... cularea nedorita :)

6 ) Pudra: Daca u vrei sua nu poti sa iti vopsesti parul, cauta o pudra de culoarea dorita, cum ar fi fardul de ochi, care se potriveste culoarii parului tau. Utilizeaza o perie umeda si pudreaza / tamponeaza peste radacini pentru a le camufla temporar.

Succes!

Interesant de citit:
Fixativ de par - ieftin si bun

Multe dintre noi nu suntem constiente de efectul pe care le au produsele comerciale asupra parului. Exista situatii cand nu stim ce fel de produse sunt disponibile, cum sa le folosim si mai … ... citeste

Gentile mari ne fac sa aratam mai slabe?

Iata ca pe lista trucurilor care sa ne faca sa aratam slabe, se mai adauga un accesoriu: geanta de dimensiuni mari! ... citeste

capanie

... citeste


 

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII