Beneficiile fructului de avocado

Beneficiile fructului de avocado

Beneficiile fructului de avocado

  • Multi experti de sanatate considera fructele de avocado ca fiind printre cele mai sanatoase alimente din lume, iar studiile au aratat ca mancatorii de avocado au tendinta de a fi mai sanatosi decat cei care nu le mananca.

Beneficiile fructului de avocado

Multi experti de sanatate considera fructele de avocado ca fiind printre cele mai sanatoase alimente din lume, iar studiile au aratat ca mancatorii de avocado au tendinta de a fi mai sanatosi decat cei care nu le mananca. Desi adesea mentionata ca leguma, fructele de avocado sunt de fapt fructe. Si, cu toate ca au cateva calorii in plus, caloriile sunt de tipul bun, nutrienti.

In afara de faptul ca sunt o sursa bune de fibre, proteine si grasimi sanatoase mononesaturate dar si omega-3, fructele de avocado contin mai mult de 25 de substante nutritive esentiale, inclusiv vitamine din complexul B, cum ar fi acidul folic si folati, si vitaminele A, C, E si K. Mineralele gasite in avocado includ cupru, fier, fosfor, magneziu si potasiu.

Fructele de avocado contin, de asemenea, fitochimicale remarcaet pentru capacitatea lor de a proteja si lupta impotriva bolilor, inclusiv beta - sitosterol, glutation si luteina.

Printre multe alte beneficii de sanatate mai enumaram si urmatoarele:

  • sanatatea creierului
  • inimi mai sanatoase
  • artere sanatoase
  • scaderea colesterolului LDL
  • reglarea zaharului din sânge
  • o tensiune arteriala sanatoasa
  • sanatatea ochilor
  • sarcini sanatoase
  • sanatatea pielii
  • anti - inflamator
  • anti - imbatranire
  • anticancer
  • o digestie mai buna

Cum sa selectam un avocado copt

Fructele de avocado sunt usor de copt la domiciliu, nu multe persoane sunt constiente de asta insa. Daca aveti de gand sa consumati un avocado imediat dupa cumparare, cel mai bine este sa alegeti un avocado verde, ferm si copt. La magazin sau la domiciliu, modul in care un avpcado se coace ramane acelasi: pielea se va transforma din verde in maro - verde mai inchis, si va avea pete scufundate intunecate sau fisuri.

Pentru a coace un avocado acasa, pur si simplu, puneti-l intr-o punga de hartie maro. Se va coace in aproximativ trei pana la sase zile. Puteti accelera timpul de maturare pana la una - trei zile, daca plasati in punga o rosie, banana sau mar.

Fructeel de avocado nu se depoziteaza in frigider, deoarece nu se vor coace in mod corespunzator.

autor: redactor SE - Toate drepturile rezervate supereva.ro (c) 2013

Interesant de citit:
Avocado lupta impotriva imbatranirii

Uleiul de avocado a fost demonstrat in diverse teste ca poate combate radicalii liberi - molecule periculoase care au un rol important incepand cu procesul de imbatranire, pana la bolile de inima… ... citeste

Dieta cu avocado pentru fertilitate - beneficiile acestui fruct minunat

Dieta cu avocado "tripleaza sansele de succes" pentru cuplurile care au apelat la FIV. Studiul spune ca produsele alimentare mediteraneene, cum ar fi avocado pot spori fertilitatea unui… ... citeste

Stii ce se afla in popcorn-ul tau?

E greu de imaginat cum un produs in mare parte compus din porumb poate fi atat de daunator pentru sanatate. Porumbul, in starea sa ecologica, este o cereala bogata in fibre si o buna sursa de acid… ... citeste

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII