Secretele dietei – impartasite de starurile de la Hollywood

Secretele dietei – impartasite de starurile de la Hollywood

Secretele dietei – impartasite de starurile de la Hollywood

  • Vreti sa stiti adevarul-adevarat despre secretele dietelor care se tin la Hollywood? Va promitem ca este interesant si va vom dovedi fara tagada, deci pregatiti-va sa luati notite.

Iata partea ascunsa a secretelor dietelor pe care le tin starurile de la Hollywood: Nu exista nici-un secret.

Vreti dovezi?

Am adunat fragmente din interviurile si articolele recente despre „secretele“ dietelor pe care le tin starurile de la Hollywood:

  • Alicia Silverstone mananca numai vegetale.
  • Joan Lunden mananca fructe.
  • Jennifer Aniston este adepta dietei Zone.
  • Diane Sawyer tine regim cu supa de varza.
  • Heather Locklear mananca la McDonald's si adora cartofii prajiti.
  • Jennifer Lopez mananca de opt ori pe zi, portii mici.
  • Claudia Schiffer bea ceai verde. Melanie Griffith bea iaurturi cu fructe.
  • Demi Moore mananca multe proteine.
  • Nia Peeples evita proteinele.
  • Kelly Preston mananca turte de ovaz.

Cu alte cuvinte, asa cum a spus candva stralucitul scriitor William Goldman despre Hollywood:„Nimeni nu stie nimic“.

De fapt, de departe singura afirmatie rezonabila pe care am gasit-o peste tot in timp ce ne documentam pentru acest articol a fost cea facuta de Sarah Michelle Gellar, care a spus cam asa: „Uite ce e, e o nebunie ca oamenii obisnuiti sa incerce sa fie asa de slabi cum suntem noi. Avem antrenori personali si bucatari personali. Este meseria noastra sa aratam astfel“.

Chiar si asa, nu este usor deloc. Priviti cateva dintre „instantaneele“ starurilor cand nu sunt machiate, aranjate si imbracate, atunci cand pur si simplu se relaxeaza pe plaja, fara sa-si dea seama ca sunt urmarite de vreun paparazzo cu o camera avand lentile telescopice de 500 mm si contracte cu tabloidele.

Nu, ne-ar placea sa credem ca toata lumea de la Hollywood stie secretul magic, iar daca am reusi sa aflam care este, am putea arata si noi la fel. Frumoasa teorie, dar are cateva puncte slabe.

In primul rand: Nu exista „ei“. Starurile de la Hollywood au forme si dimensiuni diferite, cu diferite tipuri metabolice si genetice, au diferite grade de dependenta de anumite lucruri, diferite grade de disciplina si motivare si raspund complet diferit la regimuri diferite. Exact la fel ca noi.

Secretele dietei Madonnei


Madonna in drum spre ora de sport

Madonna a fost intotdeauna in forma, dar in ultimii cativa ani a devenit un guru absolut al fitness-ului! Madonna a adoptat un program strict de Ashtanga Yoga, care o mentine in forma din cap pana in picioare. De asemenea, urmeaza o dieta sanatoasa stricta si abia daca se atinge de „junk food“.

Ajutata de un consilier personal pe probleme de sanatate si dieta, starul cu corp suplu si tonic are o alimentatie integral organica, bogata in proteine usoare, care alcatuiesc cea mai mare parte a regimului ei macrobiotic.

Ea nu se abtine de la cate un mic rasfat ocazional; totusi, trebuie sa spunem ca, datorita influentei sotului ei englez, se delecteaza uneori cu bere in pub-ul local. In trecut, mai ales cand era in turneu, facea multe exercitii fizice (alerga si ridica greutati), dar acum spune ca nu mai face asta.

Cand a fost intrebata despre regimul ei alimentar, Madonna a spus, „Nu prea mananc in restaurante – nu stii niciodata sigur ce e in mancarea de acolo, nu-i asa?“.
Dieta macrobiotica este un nou mod de viata bazat pe vechea practica de secole de a-ti asculta instinctele in privinta alimentatiei. Acesta este un ghid contemporan de viata sanatoasa care ofera o noua fata unei vechi filosofii. Este bazata pe un regim cu cereale integrale, fasole, vegetale, unele tipuri de carne si peste.

Recomandari pentru dieta macrobiotica:

  • Introduceti cereale integrale (zilnic, daca este posibil)
  • Folositi proteine de origine vegetala in locul celor animale
  • Rasfatati-va cu indulcitori naturali (sirop de orez, malt de orz, sirop de artar)
  • Reconsiderati alimentele lactate
  • Aveti rabdare cu propria persoana

Secretele dietei Pamelei Anderson

Pamela Anderson este o vegetariana foarte stricta: nu consuma carne rosie, carne de pui, porc, peste sau fructe de mare. Pamela a devenit vegetariana in adolescenta, dupa ce a intrat intr-un hambar din curtea ei si si-a vazut tatal taind capul unei caprioare pe care o vanase.

Este membra PETA (People for the Ethical Treatment of Animals – Oamenii pentru tratamentul etic al animalelor) si suporter infocat al drepturilor animalelor inca de cand era la scoala.
Dupa ce a aflat ca puii de la KFC au ciocurile cauterizate cu cutite fierbinti si ca uneori sunt jupuiti de vii in abatoare, Pam a scris o scrisoare catre compania mama KFC din tara ei natala, Canada, solicitand companiei sa elimine abuzurile asupra puilor de la fermele si abatoarele producatoare care livreaza carne catre restaurantele KFC din lume.

Dupa mai mult de un an si jumatate, directorul John Bitove i-a raspuns pana la urma, intr-o scrisoare josnica si insultatoare, plina de minciunile si jumatatile de adevar obisnuite ale KFC. Pam a raspuns cu inca o scrisoare, aratand ca nu va fi multumita pana cand KFC nu va adopta recomandarile PETA pentru programul de protectie a animalelor.

Cand Pam a auzit ca pilotul NASCAR Dale Earnhardt Jr. conducea o noua masina sponsorizata de KFC, i-a scris lui Earnhardt, rugandu-l sa-si foloseasca influenta pe care o are in companie pentru a obtine uciderea puilor in atmosfera controlata, pe care o descrie intr-o scrisoare ca fiind „un proces mai putin dureros care adoarme puii si este o mare imbunatatire fata de metoda curenta de atarnare a puilor de picioarele care le-au fost rupte, taierea gaturilor si adesea jupuirea lor cat inca sunt vii si pot simti durerea“.

De asemenea, Pam si-a imprumutat faimosul chip pentru a sustine eforturile PETA, aparand intr-o campanie intens mediatizata. Afisul, care va fi distribuit in S.U.A. si in lume, invita consumatorii sa boicoteze KFC pana cand compania accepta sa faca imbunatatirile foarte necesare recomandate de PETA in privinta protectiei animalelor. De asemenea, vocea Pamelei este folosita intr-un material video de 30 de secunde al PETA, care ilustreaza cat de oribil sunt tratati puii KFC, difuzat la posturile de radio si televiziune din toata tara.

Pamela foloseste si ea cateva trucuri care o ajuta in dieta ei stricta – de exemplu, mesteca guma fara zahar in timp ce gateste pentru prieteni, ca sa nu mai guste ingredientele.


  Forum unde comentam cu placere si ne sustinem

 Diete si iar Diete ...

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Subiecte tratate:

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII