Pantofii sunt de vina…

Pantofii sunt de vina…

Pantofii sunt de vina…

  • Desi pare greu de crezut, pantofii pot reprezenta elementul cheie al unei tinute impecabile sau, dimpotriva, al unei tinute dezastruoase. Nu toata lumea pare sa stie insa acest lucru...

Desi pare greu de crezut, pantofii pot reprezenta elementul cheie al unei tinute impecabile sau, dimpotriva, al unei tinute dezastruoase. Nu toata lumea pare sa stie insa acest lucru. Si daca pentru o femeie obisnuita este ceva scuzabil (omul cat traieste invata, nu-i asa?), pentru divele platinate care ne invadeaza zilnic ecranele televizorului, importanta pantofilor in ansamblul unei tinute ar trebui sa fie un lucru arhicunoscut. Si totusi imaginile de mai jos arata exact contrariul. 

Pantofi zebra

Oare cu ce au vrut Jennifer Connely si Paris Hilton sa isi asorteze pantofii? Jennifer, a carei rochie lasa oricum de dorit, ar trebui sa stie ca nu e suficient ca o pereche de sandale sa aiba semnatura Balenciaga pentru a fi purtate oricum. Iar  Paris ar fi aratat (macar o data) chiar dragut fara acesti pantofi care nu merg deloc cu rochia.

Sandale gladiator

Nu stim daca este o simpla coincidenta - ca au citit articolul despre trendurile verii de la Supereva - sau daca s-au inteles intre ele in privinta sandalelor, dar este clar ca surorile Olsen au devenit brusc admiratoare ale lumii antice. Daca pe Mary-Kate o iertam (sa zicem ca sandalele ei sunt cat de cat in ton cu geanta), lui Ashley nu ii gasim nicio scuza pentru combinatia fatala fusta – sandale – geanta.

 Glamour sau stralucire falsa?

A doua varianta este cu siguranta mai potrivita atat pentru Heather Graham, cat si pentru Nicole Scherzinger. Combinatia blond – bej – auriu are un singur sinonim: monotonie (chiar daca pantofii sunt uriasi). Iar Nicole ar fi trebuit sa inlocuiasca rochia tricou cu ceva mai stilat daca tinea neaparat sa isi etaleze botinele argintii cu strasuri, care, de altfel, nu arata rau. 

De la sublim la ridicol…

In unele cazuri vedetele se intrec pe ele insele cand este vorba de incaltaminte. In fata unor imagini ca cele de mai jos nu putem decat sa ne punem intrebari retorice de genul: “Oare atat de profunda sa fie pasiunea pentru pantofi, incat Sarah Jessica Parker a inceput sa confunde capul cu picioarele?” sau “Cati pasi a putut sa faca Jessica Biel pe cataligele sale rosii?”. 

Cat despre Beyonce, suntem aproape siguri ca nu stie cate culori sunt inghesuite in sandalele curcubeu pe care le-a asortat atat de neinspirat cu restul tinutei.


 

 Forum unde comentam cu placere

 Moda si Fitze...


 

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Subiecte tratate:

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII