Crema de avocado anti-riduri

Crema de avocado anti-riduri

Crema de avocado anti-riduri

  • De ce sa folosim creme pline de chimicale, cand avem la indemana tot ce ne ofera natura? Iata o reteta usoara, rapida si eficienta de crema anti-riduri:

Crema de avocado anti-riduri

De ce sa folosim creme pline de chimicale, cand avem la indemana tot ce ne ofera natura? Iata o reteta usoara, rapida si eficienta de crema anti-riduri:

Ingrediente:

  • 3 felii de avocado copt
  • 5 picaturi ulei de migdale sau masline

Preparare:

Puteti sa va dati seama usor daca un avocado este copt doar tinandu-l in palma si presandu-l usor cu degetele. Un fructe copt se va simti moale la atingere. Acesta ar trebui sa se desprinda cu usurinta de pe coaja.

Se piseaza bine feliile de avocado cu uleiul pana devine crema. Se aplica pe riduri si se lasa sa actioneze timp de 15 minute inainte de clatirea cu apa calda.

Avocado se poate folosi cu succes si pentru pungile de sub ochi: se pune sub ochi cate o felie de avocado si se lasa sa actioneze timp de 15-20 de minute. Merita incercat!


autor: redactor supereva.ro - Toate drepturile rezervate (c) 2014

Va recomandam sa mai cititi si:

Interesant de citit:
Aceasta crema antirid face minuni și o poți face în casă

Aceasta crema antirid facuta in casa are multe beneficii ... in afara de faptul ca este considerabil mai ieftina decat cea comerciala, reteta de crema antirid pe care o veti citi in continuare, este… ... citeste

Scrub natural pentru ten

Produsele preparate in casa au foarte multe beneficii. Un exfoliant sau scrub de fata/corp cumparat, poate fi de multe ori un pic prea dur pentru pielea ta… ... citeste

Tratament pentru un par abuzat

Cand parul a fost abuzat de prea multe tratamente chimice, cum ar fi permanentul, vopseluri, styling, tapat sau un climat aspru, se cere un  tratament cu ulei pentru a-l mentine in forma si a… ... citeste

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII