Crema de fata anti-imbatranire preparata in casa

Crema de fata anti-imbatranire preparata in casa

Crema de fata anti-imbatranire preparata in casa

  • Produsele de ingrijire a pielii realizate cu ingrediente naturale sunt foarte eficiente in reducerea ridurilor, si ajuta la netezirea pielii, mentinandu-o tanara, elastica si supla. Este nu numai un pariu sigur pentru sanatatea ta, dar, de asemenea, pentru aspectul tau fizic, pentru a ramane aproape de natura, de ingredientele natural.

Crema de fata anti-imbatranire preparata in casa

Produsele de ingrijire a pielii realizate cu ingrediente naturale sunt foarte eficiente in reducerea ridurilor, si ajuta la netezirea pielii, mentinandu-o tanara, elastica si supla. Este nu numai un pariu sigur pentru sanatatea ta, dar, de asemenea, pentru aspectul tau fizic, pentru a ramane aproape de natura, de ingredientele naturale:

Ingrediente:

  • 6 linguri ulei de migdale
  • ¼ ceasca unt de cacao
  • 3 linguri unt de Shea
  • 2 linguri ulei de nuca de cocos
  • 1 lingura ceara de albine
  • 2/3 cana apa Florala, numita si HYDROSOL (sandalwood). Poti inlocui apa Florala cu apa distilata si 2 picaturi de ulei esential suplimentar, daca doresti.
  • 1/3 ceasca gel de aloe vera
  • ½ lingurita ulei de vitamina E (14.000 ui)
  • 1 lingurita extract natural de vanilie
  • 10 picaturi de uleiuri esentiale (portocala, tamaie, lemongrass, patchouli)

Preparare:

Sterilizeaza borcanele in care vei stoca in apa clocotita, la fel si capacele.

Topeste la aburi untul de cacao, untul de shea, uleiul de nuca de cocos si ceara de albine.

Intre timp, amesteca apa Florala sau apa distilata cu gelul de aloe vera intr-un castron. Dupa ce uleiurile s-au topit bine, lasa-le la racit usor si apoi pune-le intr-un blender si amesteca. Incetineste amestecarea si toarna compozitia cu aloe vera. Dupa cateva minute crema devine groasa si pufoasa. Adauga leiurile esentiale, vitamina E, vanilia si amesteca pana la omogenizare.

Usuca borcanele sterilizate si umple-le cu crema. Pune capacele si pastreaza-le la rece - se pot pastra de la cateva luni si pana la un an.









autor: robinskey.com - Toate drepturile rezervate (c) 2014

Va recomandam sa mai cititi si:

Interesant de citit:
Aceasta crema antirid face minuni și o poți face în casă

Aceasta crema antirid facuta in casa are multe beneficii ... in afara de faptul ca este considerabil mai ieftina decat cea comerciala, reteta de crema antirid pe care o veti citi in continuare, este… ... citeste

Scrub natural pentru ten

Produsele preparate in casa au foarte multe beneficii. Un exfoliant sau scrub de fata/corp cumparat, poate fi de multe ori un pic prea dur pentru pielea ta… ... citeste

Crema de avocado anti-riduri

De ce sa folosim creme pline de chimicale, cand avem la indemana tot ce ne ofera natura? Iata o reteta usoara, rapida si eficienta de crema anti-riduri: ... citeste

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII