Asa mame… asa fiice…

Asa mame… asa fiice…

Asa mame… asa fiice…

  • Cunoscuta teorie conform careia aschia nu sare departe de trunchi este de nenumarate ori invocata atunci cand vine vorba despre viata starurilor. De cele mai multe ori, aluzia este clar negativa – aschia nu sare departe de trunchi si cum „trunchiul” nu este prea grozav... restul se intelege de la sine. Si totusi, exista printre vedete si cazuri fericite in care proverbul cu pricina se aplica la modul pozitiv.

In aceasta categorie se incadreaza si cateva staruri in devenire care si-au luat drept model propriile mame celebre pentru ca au stiut sa imprumute de la acestea nu doar talentul sau perseverenta, ci si rafinamentul, bunul gust si eleganta.

Anna Wintour si Bee Shaffer

Redactorul-sef al revistei Vogue (editia americana), Anna Wintour si fiica sa, Bee Shaffer sunt nelipsite de la marile prezentari de moda. Bee, pe numele ei adevarat, Katherine, o urmeaza pe mama sa atat in ceea ce priveste profesia (este deja jurnalista la Teen Vogue si la The Daily Telegraph), cat si in ceea ce priveste eleganta desavarsita.

In imagine, Bee poarta o creatie Giambattista Valli, iar Anna Wintour o rochie semnata Oscar de la Renta.

Carine Roitfeld si Julia Restoin Roitfeld

Teoria functioneaza, se pare, si in zona europeana... Carine Roitfeld, redactor-sef al editiei franceze a aceleiasi reviste, Vogue face o echipa de milioane cu fiica sa, Julia, (cunoscuta ca imagine a primului parfum Tom Ford), cel putin in ceea ce priveste eleganta, adaptata firesc varstei...

Gwyneth Paltrow si Blythe Danner

Cele doua frumuseti blonde nu au in comun doar culoarea parului si faptul ca isi iubesc foarte mult meseria de actrita. Se pare ca impartasesc si preferinta pentru imprimeuri sofisticate.

In imaginea alaturata, Blythe a optat pentru un elegant imprimeu animal, in timp ce Gwyneth a preferat o tinuta neagra, cu imprimeu discret, marca Yves Saint Laurent, pe care a asortat-o cu sandale tip gladiator.

Donna si Gabby Karan

Celebra creatoare de moda a fost adesea inspirata in creatiile sale, dupa cum singura marturiseste, de catre fiica sa Gabby, considerata o adevarata muza pentru marca DKNY. 

Ambele arata fenomenal, fiind adevarate etaloane ale frumusetii.

Diana Ross si Tracee Ellis Ross

Legenda vie a muzicii, Diana Ross este o adevarata diva, iar fiica ei, actrita Tracee Ellis Ross i-a imprumutat stilul clasic dramatic, armonizat perfect cu nuante vii, potrivite taliei si tenului celor doua starlete.

Madonna si Lourdes Maria Ciccone Leon

Desi nu a facut atat de multa valva atunci cand i s-a nascut fetita, asa cum a facut, de exemplu Katie Holmes in cazul lui Suri, Madonna si-a educat fiica in spiritul propriilor gusturi, in ceea ce priveste eleganta.

In imagine artista poarta o rochie de matase gri, marca Gucci, in timp ce Lourdes, care are doar 11 ani, poarta o creatie din satin, aceeasi marca, asortata cu un colier “Love”.

Demi Moore, Rumer Willis si Tallulah Belle Willis

Demi Moore este considerata una dintre cele mai sexy mame de la Hollywood, eclipsandu-si adesea fiicele, chiar daca este mult mai in varsta decat ele. Totusi, Rumer si Tallulah Belle au imprumutat de la mama lor simtul elegantei desavarsite pe care aceasta o afiseaza in toate aparitiile pe covorul rosu. Chiar daca Tallulah are doar 14 ani, se pare ca impartaseste ca si mama ei aceeasi pasiune pentru Chanel (in imagine Demi poarta un mantou Chanel, iar fiica sa pantofi cu aceeasi semnatura) si pentru blanuri.

Demi si Rumer  Demi si Tallulah Belle

Ce se mai poate adauga in fata unor astfel de exemple positive care sterg, macar pentru cateva clipe, imaginea erorilor fatale pe care le fac in destule alte ocazii aceleasi vedete? Singurul lucru care iti vine in minte este sa exclaim, de acesta data admirativ… “Asa mame… asa fiice…!”

 Forum unde comentam cu placere

 Moda si Fitze... 

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Subiecte tratate:

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII