Castiga un prieten pufos si interactiv pentru micutul tau! (concurs)

Castiga un prieten pufos si interactiv pentru micutul tau! (concurs)

Castiga un prieten pufos si interactiv pentru micutul tau! (concurs)

Castiga un prieten pufos pentru micutul tau!

Castiga o jucarie unica, interactiva si adorabila cu cea mai frumoasa relatare a nasterii puiului tau!

Cum particip la concurs?

1. Trebuie sa ai un cont Desprecopii.com. Daca nu ai, il poti creea in cateva secunde apasand aici

2. Scrie la acest topic pe forum povestea nasterii copilului tau. Se premiaza cele mai frumoase povestiri.

Ce pot castiga?

Participand la concurs poti castiga pentru copilul tau unul din cele 3 premii puse la bataie: CATEL INTERACTIV MARO-ALB - ACTIVAT PRIN MANGAIERE+LUMINA

Cand este mangaiat pe spate sau cand ii faci cu mana catelusul incepe sa latre, sa cante si schimba 3 melodii pentru copii din colectia"Cutiuta Muzicala". Acesta isi misca capul, membrele si codita.
Premiul este oferit de partenerii nostri de la CutiutaMuzicala.ro

Cum se aleg castigatorii?

Castigatorii vor fi alesi in 2 etape:
etapa 1: fieare relatare va putea fi votata de membri DC - voturile fiind vizibile.
etapa 2: un juriu format din 5 moderatori DC va alege cele mai frumoase 3 mesaje din cele mai votate, top 10

Care este perioada de desfasurare a concursului?

Concursul incepe la data de 24 Aprilie 2014 si inscrierile se opresc la data de 24 Mai 2014. Castigatorii vor fi anuntati la topicul de concurs pe 31 Mai 2014.

PS: daca va doriti cu orice pret acest catelus minunat - il puteti comanda de aici.

REGULAMENT OFICIAL 

1.ORGANIZATORUL CONCURSULUI SI REGULAMENTUL OFICIAL AL CAMPANIEI

1.a. Organizatorul concursului este Desprecopii.com. Participantii la concurs sunt obligati sa respecte termenii si conditiile regulamentului oficial al concursului, potrivit celor mentionate mai jos (denumit in continuare "Regulament Oficial"). 1.b. Regulamentul Oficial este intocmit si este facut public conform legislatiei aplicabile din Romania. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba Regulamentul Oficial, urmand ca astfel de modificari sa intre in vigoare imediat, dupa anuntul prealabil de prezentare a acestor modificari/schimbari pe aceasta pagina.

2. DREPTUL DE PARTICIPARE

Campania este organizata si se desfasoara pe intreg teritoriul Romaniei. La acest concurs pot participa toate persoanele fizice care viziteaza site-ul www.desprecopii.com - care se inregistreaza pe forumul Desprecopii.com. Daca nu sunteti inca membru, va puteti inregistra aici.

3. PERIOADA DE DESFASURARE

Concursul se va desfasura incepand cu data de de 24 Aprilie 2014 si inscrierile se opresc la data de 24 Mai 2014. Orice postare trimisa inainte de 24 Aprilie sau dupa data de 24 Mai nu va fi luata in considerare. Castigatorii vor fi anuntati la topicul de concurs pe 31 Mai.

4. MECANISMUL CONCURSULUI

Pentru a intra in concurs, fiecare participant va trebui sa scrie la acest topic special creat pe forum povestea nasterii copilului sau. Se premiaza cele mai frumoase povestiri.

5. DESEMNAREA CASTIGATORILOR

Castigatorii vor fi alesi in 2 etape:
etapa 1: fieare mesaj va putea fi votat de membri DC - voturile fiind vizibile.
etapa 2: un juriu format din 5 moderator  DC va alege cele mai frumoase 3 mesaje din cele mai votate, top 10

6. EXPEDIEREA PREMIILOR

Predarea premiilor se face in maxim 20 de zile lucratoare de la data anuntarii ultimului premiu pe site.

7. ANUNTAREA CASTIGATORILOR

Castigatorii desemnati vor primi confirmarea prin e-mail, la adresa de e-mail cu care sunt inregistrati ca membru in comunitate sau prin mesaj privat. Premiile nu vor fi inlocuite cu numerar sau cu alte premii.

8. INFORMAREA PARTICIPANTILOR

Prezentul Regulament sta la dispozitia oricarei persoane sau autoritati interesate. Participarea la concurs implica obligativitatea respectarii prevederilor prezentului Regulament.

9. PRELUCRAREA DATELOR PERSONALE

Organizatorul concursului se obliga sa respecte drepturile tuturor participantilor, in conformitate cu prevederile legale privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. Prin simpla participare la acest concurs, participantii sunt de acord ca numerele lor de telefon mobil sa intre in baza de date a organizatorului si a partenerilor agreati ai acestuia, sa fie prelucrate si folosite in viitor pentru a transmite prin posta, telefon, SMS, noi oferte, invitatia de a participa la promotii, mesaje publicitare si de marketing.

10. DISPOZITII FINALE

Orice nerespectare a regulamentului de concurs duce la anularea automata a castigurilor. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica prezentul regulament cu conditia de a publica respectivele modificari pe site-ul www.desprecopii.com, la pagina de concurs. Modificarea isi produce efectele de la data publicarii informatiilor care o anunta si afisarii lor pe pagina de internet mentionata anterior.

11. INCETAREA CONCURSULUI

Prezentul concurs poate inceta inainte de data mentionata la punctul 3 numai in cazul aparitiei unui eveniment ce constituie forta majora conform legislatiei in vigoare, inclusiv in cazul imposibilitatii Organizatorului, din motive independente de vointa sa, de a continua prezentul concurs.

12. LITIGII

Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii la prezentul Concurs se vor rezolva pe cale amiabila sau in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente. 

Succes!

Evalueaza acest articol
 Voteaza acest articol (misca mouse-ul peste stelute)

5 comentarii din 5
Trimis de Georgiana

Fetita mea s-a nascut vara trecuta in iulie.Am avut emotii mari, cand am ajuns la spital nu mai puteam sa vorbesc.A fost alaturi de mine sotul care desi parea ca stapaneste bine situatia era si el foarte emotionat.Am nascut prin cezariana si nu mai facusem pana atunci nici o operatie.Imi era foarte teama, cand mi-au facut anestezia ma rugam in gand la Dumnezeu sa fie alaturi de noi.Si asa a fost, Rebeca s-a nascut sanatoasa si foarte vioaie.Inainte sa aflu ca sunt insarcinata am visat un copil cu gropite in obraji si fata alba care zambea la mine.A fost cel mai frumos vis care mi s-a indeplinit.Bebelusa noastra chiar seamana cu copilul din vis!Este vesela, frumoasa, iar cand zambeste se vad gropitele:-) .Suntem foarte fericiti!

Trimis de ujica tania raluca

SI in sfarsit...momentul mult asteptat . Inainte de Sfintele Sarbatori Pascale, iepurasul s-a gandit sa ne faca cea mai frumoasa surpriza din viata noastra.A sosit ziua de 27.04, cand la ora 7 a.m s-a hotarat sa apara pe lume ingerasul nostru Alexandru.Emotiile traite, bucuria au fost imense,nu exista cuvinte sa se poata descrie. Dupa nastere am avut parte de o alta surpriza extraordinara .Dna doctor a luat bebelusul asa umed cum era si la adus la pieptul meu. A fost o emotie de nedescris.Bebe era atat de firav, de mititel, atat de caldut... Doamne...avea ochii atat de mici, o privire care iti patrundea pana in adancul sufletului. Dupa ce m-am minunat de ingerasul nostru,reactia mea a fost ... : "Dna doctor a atat de frumos si gingas ca o broscuta...'' Bineinteles dna doctor si asistentele au inceput sa se amuze :)). Sunt multemomente frumoasensuperbe, se pot scrie randuri si randuri.Copii sunt cei care iti bucura viata, iti insenineaza ziua.Alexandru este cel mai bun motiv pentru care vedem viata acum cu alti ochii, este totul pentru noi.

Trimis de lupu louis-marilena

Nasterea copilului a avut loc dupa 10 ani de casnicie si doua incercari de FIV care m-au costat 9 euro, in schimb a venit pe cale natural dupa 1 an de la ultima incercare FIV si nici un ban ramas de la banci. Ideea e ca a meritat tot efortul , poate a contat si stimularile facute, peste 100 mil de lei. Nimic nu se compara cu a da viata unei noi fiinte, nimic nu se compara cu a fii MAMA !

Trimis de STEFAN NADIA IRINA

foarte frumoase concursuri

Trimis de mihaela

Nasterea copilului meu a fost cea mai super zi din viata mea, parca si eu m-am nascut a doua oara, de ce ? pentru ca totul a devenit altfel, viata era mai dulce si mai fericita, parca totul prindea viata, priveam lumea cu alti ochi, cred ca asta inseamna sa fi fericit la maxim...

Trimite comentariul tau | Citeste toate comentariile

(!) Adresa de e-mail NU se publica! Completarea adresei corecte este utila daca doresti sa primesti un raspuns la ceea ce trimiti.

Inchide

Trimite unui prieten

Completeaza datele si mesajul tau. Linkul articolului se adauga automat la mesaj

(!) Datele furnizate NU se salveaza in baza noastra de date.