Leopardul – vedeta printre vedete

Leopardul – vedeta printre vedete

Leopardul – vedeta printre vedete

  • Influenta animalelor asupra imbracamintei este veche de cand lumea. Printul de leopard se inscrie perfect in acest tipar. Vechi de cand lumea (daca stam bine sa ne gandim oamenii si-au confectionat haine din blanuri inca din timpurile preistorice), acest imprimeu apare si dispare periodic de pe podiumuri. Totul depinde de creatori si, evident, de vedetele care il poarta. Iata cele mai recente influente ale leopardului asupra vedetelor ...

 In ceea ce priveste modul in care se nasc schimbarile in moda, un lucru este cert – creatorii sunt cei care dau tonul. De la schimbare la adevaratele furori pe care le fac unele tendinte existente in moda, drumul este destul de lung. El este insa scurtat de staruri. O idee lansata de un creator devine repede o adevarata obsesie daca este preluata de cateva staruri in propria lor vestimentatie. Totul este pana la urma o chestiune de imagine.

Tendinta leopard se inscrie perfect in acest tipar. Vechi de cand lumea (daca stam bine sa ne gandim oamenii si-au confectionat haine din blanuri inca din timpurile preistorice), acest imprimeu apare si dispare periodic de pe podiumuri. Totul depinde de creatori si, evident, de vedetele care il poarta.


  

Acest sezon este, din fericire, unul “profitabil” pentru designerii care au inclus in colectiile lor si piese vestimentare ce au ca tema de baza imprimeul leopard, pentru ca multe dintre starletele hollywoodiene s-au lasat cucerite de aceasta tendinta. Evident, nu toate au facut din imprimeul leopard o piesa de rezistenta a imaginii lor.

Asa DA!


  
 
Gafele sunt numeroase chiar si in accesorizarea unui imprimeu care nu ar trebui sa puna prea multe probleme. Unora dintre vedete le-a fost insa greu sa aleaga o pereche de pantofi asortati imprimeului.

Asa NU! 
 


Daca vreti sa va inscrieti in tendinta pe care divele au mentinut-o cu brio in acest sezon, atunci cumparati-va, cat mai aveti timp, macar doua trei piese vestimentare cu imprimeu leopard. Sunt perfecte, mai ales pentru un ten deschis, mat. Pentru a fi foarte sic, combinati-le cu alte piese in nuante de negru sau auriu. In ceea ce priveste materialele, imprimeul leopard se asorteaza in mod special cu pielea naturala si cu matasea.

 

Daca vi se pare totusi prea indrazneata o astfel de tinuta, atunci alegeti macar cateva accesorii cu imprimeu leopard.

Pe langa faptul ca sunt extrem de elegante, sunt si foarte practice pentru ca pot fi purtate atat la o tinuta de seara, sofisticata, cat si cu blugi, intr-o tinuta de zi. Asa ca daca vreti sa purtati haine cu imprimeu leopard in acest sezon, este cazul sa va grabiti pana cand tendinta nu va intra din nou in umbra pentru urmatorii ani.



  

 Forum unde comentam cu placere

 Moda si Fitze...

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Subiecte tratate:

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII