11 nunti la palat

11 nunti la palat

11 nunti la palat

  • Pentru orice mireasa ziua nuntii are in ea o magie aparte, care o face sa fie unica, indiferent de locul in care are loc ceremonia, pentru ca, in fond, ceea ce conteaza cu adevarat intr-o astfel de zi este mai presus decat tot ceea ce este in jur – decor, invitati, muzica sau alte detalii. Pentru ca totul sa fie perfect insa, fiecare supereva se viseaza mireasa intr-un peisaj mirific, cu castele si solemnitate regala, rupt din basmele copilariei...Iata, 11 nunti celebre cu decor de palat.

Daca pentru multe dintre supereve transformarea in realitate a visului presupune si anumite compromisuri, pentru celebritati sintagma „nunta regala” nu mai este de mult timp o simpla metafora. Astfel se explica probabil preferinta celebritatilor care s-au casatorit in ultimii ani pentru nuntile oficiate in castele medievale sau in vile de lux celebre, ferite de indiscretia publicului.

 
David si Victoria Beckham – castelul Luttrellstown, Irlanda


Moda a fost initiata la inceputul secolului al XXI-lea de cupluri precum David si Victoria Beckham (castelul Luttrellstown, Irlanda – 1999), Madonna si Guy Ritchie (castelul Skibo, Scotia – 2000), Pierce Brosnan si Keely Shaye Smith (castelul Ashford, Irlanda – 2001) sau Paul McCartney si Heather Mills (castelul Leslie, Irlanda – 2002) care si-au sporit popularitatea si prin nuntile fastuoase organizate in locatii la care muritorii de rand nici nu viseaza.


Capriciul unei nunti intr-un castel cu atmosfera nobiliara isi are radacinile in dorinta starurilor de a fi mereu in centrul atentiei, indiferent de imprejurare. Moda isi are, probabil, sursa de inspiratie si in faimoasa ceremonie a nuntii lui Grace Kelly cu printul Rainer al III-lea de Monaco. Starurile hollywoodiene contemporane uita insa un mic detaliu – nunta nu a fost „regala” pentru ca Grace Kelly era la vremea respectiva o adevarata vedeta, ci pentru ca mirele avea, la sensul propriu, descendenta regala...


Alegerea unui castel ca loc de desfasurare a ceremoniei religioase si a petrecerii care urmeaza dupa aceasta este, se pare, justificata si  de alte motive. Trecand peste faptul ca o nunta intr-un castel al carui nume are rezonante istorice este un lucru deosebit, pe care nu si-l poate permite orice muritor de rand, vedetele contemporane prefera astfel de locuri si pentru a evita indiscretia paparazzilor. Zidurile groase ale unui castel ofera o intimitate rar intalnita in alte locuri si, in plus, sporesc nota de romantism...

Acestea sunt doar cateva dintre motivele pentru care nunti recente care au acaparat primele pagini ale revistelor mondene s-au defasurat in locatii somptuoase, amplasate in peisaje de basm din diferite zone ale Europei.
Tom Cruise si Katie Holmes au ales sa isi uneasca destinele intr-un castel ce dateaza din secolul al XV-lea (castelul Odescalchi, din Italia), dupa ce Parisul, orasul iubirii, a fost locul in care s-au logodit… Solemnitatea ceremoniei a fost amplificata de prezenta tenorului Andrea Bocelli, care a cantat pentru oaspeti.


Tot in Italia, insa intr-o alta locatie celebra (Villa Durazzo, un castel ce dateaza din secolul al XVII-lea) si-au organizat nunta si Rod Stewart si Penny Lancaster, in 2007.


Eva Longoria si Tony Parker au ales pentru a-si oficia cununia religioasa biserica Saint Germain l'Auxerrois din Paris, in timp ce petrecerea propriu-zisa a avut loc la Vaux-le-Vicomte, celebrul castel din secolul al XVII-lea.


Pentru Elizabeth Hurley si Arun Nayar luarea unei decizii in privinta ceremoniei religioase a fost mai dificila, asa ca, in cele din urmă, cei doi si-au celebrat nunta de doua ori, in doua locatii: Castelul Sudeley, din Glouchestershire, Anglia si luxosul palat Umaid Bhawan, din Jodhpur, India.


Elizabeth Hurley si Arun Nayar – castelul Sudeley, din Glouchestershire, Anglia


palatul Umaid Bhawan, India

Radiau de fericire. Au fost considerati de presa Mirii Anului 2008 în România: Cristi Chivu şi Adelina Elisei.

500 de invitaţi au fost prezenţi la nunta anului.Nunta au facut-o la Palatul Stirbei

Pentru cel mai important eveniment monden al anului în România, Cristian Chivu a rezervat toate cele 4 săli ale Palatului Ştirbei, iar invitaţii au avut parte de un festin culinar, de la mâncărurile tradiţionale româneşti până la fructe de mare şi alte preparate exotice. Cei doi nu au vrut să renunţe la niciuna dintre binecunoscutele tradiţii. A urmat o luna de miere in Grecia.


Cristi si Adelina Chivu

Cristi Chivu a purtat un costum gri închis, creat de Armani, cu o cravată deschisă la culoare şi o cămaşă albă. El a purtat o pereche de pantofi din lac, în timp ce Adelina a avut o rochie creată tot de Armani, în două nuanţe de alb, cu accent pe decolteu şi partea de joc în voaluri asimetrice.


Palatul Stirbei

 Aici comentam cu placere despre evenimentul minunat al vietii: NUNTA.

 Miresele Supereva.
 

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Subiecte tratate:

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII