Obiecte necesare ingrijirii parului acasa – pentru fiecare mamica ocupata

Obiecte necesare ingrijirii parului acasa – pentru fiecare mamica ocupata

Obiecte necesare ingrijirii parului acasa – pentru fiecare mamica ocupata

  • Ingrijirea parului acasa nu este o misiune usoara pentru o femeie care se respecta si care stie ca podoaba capilara poate fi unul dintre principalele atuuri ale feminitatii. De aceea, optiunea pentru coafor este o alegere aproape inevitabila pentru orice femeie care este preocupata de aspectul fizic.

Sampon si balsam potrivit parului tau
Tratamente pentru par, adecvate parului tau
Game complete pentru ingrijire
Uscatorul de par, un obiect indispensabil
Pieptanatul, o arta
Placi de indreptat parul versus ondulatoare
Produse de hairstyling
Vopsitul nu este imposibil acasa

Ingrijirea parului acasa nu este o misiune usoara pentru o femeie care se respecta si care stie ca podoaba capilara poate fi unul dintre principalele atuuri ale feminitatii. De aceea, optiunea pentru coafor este o alegere aproape inevitabila pentru orice femeie care este preocupata de aspectul fizic. Pentru mamici insa ingrijirea parului acasa este adesea o solutie mult mai practica si mai eficienta din multe puncte de vedere, stiut fiind faptul ca lupta cu timpul este una dintre principalele provocari ale femeilor care au devenit mamici. A fi mamica nu inseamna insa a renunta la propria feminitate, ci dimpotriva. Asa incat ingrijirea parului acasa poate deveni brusc o adevarata arta pe care o poate pune in practica orice femeie, cu putina informatie si dorinta de reusita si cu ustensile si produse cosmetice de calitate.

Daca esti o mamica ocupata, care nu are timp de coafor, dar vrea sa aiba un par impecabil, iti oferim cateva sugestii despre produsele care nu ar trebui sa iti lipseasca din trusa ta de hairstyling. De ce ai nevoie, asadar, pentru a-ti ingriji cu succes parul acasa? 

Sampon si balsam potrivit parului tau

Piata este plina de produse cosmetice mai mult sau mai putin bune si de aceea alegerea samponului si a balsamului pe care le folosesti este esentiala pentru a avea un par frumos si sanatos. Retine ca pretul nu este intotdeauna un indicator al calitatii produsului si ca un produs de calitate nu este neaparat adecvat parului tau. In primul rand tine cont de tipul de par pe care il ai (gras, uscat, fragil etc.), precum si de faptul ca, dupa sarcina, schimbarile hormonale din organism iti pot afecta si structura podoabei capilare. Este posibil ca produsele pe care le foloseai inainte de sarcina sa nu ti se mai potriveasca acum, cand esti mamica. Important este sa ai rabdare si sa testezi, pana cand le gasesti pe cele care ti se potrivesc.
Cum stii ca sunt pentru tine? Simplu - dupa spalare, parul are un aspect frumos, un luciu natural, nu se incalceste haotic si nu se ingrasa decat dupa doua trei zile. Scalpul este curat si firele de par nu se rup usor.
Alege, pe cat posibil, produse profesionale care, desi se gasesc mai greu si sunt mai scumpe, sunt cele mai indicate pentru ingrijirea la domiciliu. Ai mai jos sugestii pentru o gama variata de produse de calitate. Alegerea iti apartine!


Sampon si balsam

Tratamente pentru par, adecvate parului tau

Multe femei neglijeaza solutiile de tratament pentru par, limitandu-se la folosirea unui sampon si a unui balsam. Trebuie sa stii ca, mai ales dupa sarcina, podoaba capilara este supusa unui stres hormonal si are nevoie de ingrijire speciala. Nu ar trebui sa-ti lipseasca din trusa ta de acasa o masca de par, ser nutritiv si un spray hidratant, produse care iti vor infrumuseta parul cu fiecare noua folosire. Pentru folosirea unor tratamente adecvate ar trebui sa ceri sfatul unui profesionist, insa trebuie sa stii ca orice produs de tratament poate fi folosit cu succes acasa, daca respecti instructiunile de utilizare. Ai mai jos cateva recomandari de la eMAG, unde gasesti o gama extrem de variata de produse pentru ingrijirea parului.
  


Tratamente pentru par

Solutii complete pentru ingrijire

Daca ai descoperit ce marci de produse ti se potrivesc, atunci poti incerca sa iti imbunatatesti trusa cu produse pentru par. Majoritatea producatorilor de cosmetice scot pe piata atat produse separate, cat si seturi de ingrijire complete, care contin deopotriva sampon, balsam, ser hranitor, tratamente etc. O astfel de trusa, desi este o investitie un pic mai costisitoare, iti va asigura ingrijirea completa a parului, asa ca nu ezita sa ti-o achizitionezi. Pentru o lista sugestiva de seturi de ingrijire a parului consulta oferta eMAG, extrem de variata si in aceasta privinta.


Seturi ingrijire par

Uscatorul de par, un obiect indispensabil

Multe mamici nu au timp sa isi usuce parul. Altele prefera sa il usuce natural, nu din lipsa de timp, ci pentru ca au auzit ele ca este mai sanatos, pentru ca uscatorul de par deterioreaza podoaba capilara. Este un mit fals! Un uscator de par de calitate nu deterioreaza parul si, in plus, te poate ajuta sa ii dai forma pe care o doresti. Ai grija sa mentii distanta specificata pe ambalaj atunci cand il folosesti si totul va fi in regula. Iar daca ai parul usor ondulat natural, nu ezita sa iti cumperi un uscator de par cu difuzor, care te va ajuta sa te coafezi “din mers”. Ai nevoie doar de putina spuma de par si onduleurile sunt garantate. Pentru a-ti usura munca stai cu capul in jos atunci cand te usuci, astfel incat difuzorul sa cuprinda cat mai mult din volumul parului.


Uscatoare de par

Pieptanatul, o arta

Periile de par si pieptenele sunt si ele indispensabile pentru ingrijirea zilnica a parului. Ideal ar fi sa detii in recuzita ta de femeie preocupata de frumusetea parului ei, cel putin un pieptene profesional si o perie. Pe piata exista actualmente numeroase solutii complexe pentru pieptanare - truse cu mai multe tipuri si dimensiuni de perii, perii electrice cu sistem de incalzire etc. La inceput s-ar putea sa iti fie mai greu sa le folosesti pe toate cum trebuie, insa in timp folosirea lor va deveni ceva banal. Trebuie doar sa incerci.


Perii de par

Placi de indreptat parul versus ondulatoare

Drept sau ondulat? Este o intrebare pe care orice femeie si-a pus-o macar o data atunci cand nu era hotarata cum sa se coafeze. Raspunsul il vei gasi singura, dupa ce testezi ambele variante. Si pentru asta nu e nevoie de coafor, ci de niste aparate de calitate pentru ondulat, respectiv pentru indreptatul parulului. Folosirea placii, desi nu este indicata pentru ca poate arde parul, este singura modalitate de a obtine un par perfect drept. Combind-o cu utilizarea unui spray special pentru indreptare, vei obtine rezultate uimitoare. Ondularea, pe de alta parte, se poate face in mai multe moduri, utilizand produse variate, de la clasicele bigudiuri, la ustensile care onduleaza parul pe loc. Bigudiurile electrice sunt o solutie extrem de utila pentru mamicile care vor sa se coafeze acasa. Exista, de asemenea, si produse ingenioase de tipul 2 in 1, precum placa-ondulator, pe care o poti folosi in functie de dorinta proprie si de starea de spirit. Pentru a alege produsul potrivit pentru tine, consulta lista eMAG de instrumente destinate coafarii parului acasa.


Placi de indreptat parul


Ondulatoare de par

Produse de hairstyling

Oricat de eficienta ar fi o perie de par, un ondulator sau o placa, rezultatul folosirii lor nu va dura la fel de mult ca in urma unei vizite la coafor, daca nu vei folosi si produse adecvate de hairstyling. Ceara de par, spuma, fixativul, gelul, sprayul pentru luciul sau pentru fixarea buclelor etc. nu ar trebui sa-ti lipseasca din trusa pentru ingrijirea parului. Alege-le pe cele potrivite dintr-o varietate de produse pe care eMAG ti le pune la dispozitie.
   


Hairstyling

Vopsitul nu este imposibil acasa

Una dintre cele mai mari provocari ale ingrijirii parului acasa este vopsitul. Este clar pentru oricine ca un vopsit profesionist bate orice incercare de a te vopsi acasa, singura. Totusi, exista solutii utile si in aceasta privinta, mai ales atunci cand vopsirea nu necesita procedee speciale de decolorare prealabila. Spuma coloranta este una dintre ele.

Numerosi producatori au scos pe piata in ultimul timp spuma coloranta, care inlocuieste cu succes un vopsit profesionist atunci cand esti in criza de timp. Pe emag.ro gasesti o gama variata de produse necesare vopsirii parului De la spuma coloranta, la vopsea profesionala si alte produse utile pentru ca vopsitul acasa sa concureze cu cel de la coafor.


Vopsea si accesorii vopsire

Daca inca nu te-ai convins ca poti sa iti ingrijesti cu succes parul si singura, acasa, fara sa vizitezi regulat coaforul si ai intrebari in aceasta privinta sau daca ai solutii inedite, folositoare si altor mamici ocupate, te invitam sa le impartasesti in topicul dedicat acestui subiect, pe forumul DC >> AICI

Despre ingrijirea parului merita sa cititi si:

5 sfaturi impotriva caderii parului

5 sfaturi impotriva caderii parului

5 sfaturi impotriva caderii parului. Caderea parului este una dintre cele mai frecvente probleme cu care se confrunta atat barbatii cat si femeile din intreaga lume. Aceasta afectiune este una pe care…

Părul tău va arăta mai tanăr cu 15 ani dacă vei aplica aceste 4 sfaturi

Părul tău va arăta mai tanăr cu 15 ani dacă vei aplica aceste 4 sfaturi

Si parul nostru are o varsta ...In functie de cum ne aranjam parul, cum sta si cat de bine ne incadreaza chipul, depinde imaginea pe care o avem in acea zi. De fapt, in par, femeile investesc cei…

12 sfaturi pentru ziua cand ai impusul sa te tunzi scurt

12 sfaturi pentru ziua cand ai impusul sa te tunzi scurt

Daca vrei sa te tunzi scurt, citeste aceste 12 sfaturi pentru a-ti calma impulsul de care ai putea sa regreti. Eventual :)



 
/Images/intim.jpgFemina intim
Intre noi femeile. Cosmetice, diete, tampoane, dileme intime.

autor: Anamaria Ghiban, redactor Desprecopii.com  - Toate drepturile rezervate Desprecopii.com (c) 2014

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII