Multumesc mama, tu esti totul pentru mine

Multumesc mama, tu esti totul pentru mine

Multumesc mama, tu esti totul pentru mine

  • David Jenkins (42 de ani) si-a petrecut 10 ani fotografiind urșii polari și puii lor. Pentru asta insa, el a avut nevoie de un permis special disponibil numai pentru cei mai buni fotografi ai faunei salbatice; fotografiile sunt facute in zona Denning, in Parcul National Wapusk, Canada.

Multumesc mama, tu esti totul pentru mine


David Jenkins (42 de ani) si-a petrecut 10 ani fotografiind urșii polari și puii lor. Pentru asta insa, el a avut nevoie de un permis special disponibil numai pentru cei mai buni fotografi ai faunei salbatice; fotografiile sunt facute in zona Denning, in Parcul National Wapusk, Canada.

Rezultatul este această serie de imagini uimitoare - care sigur vor topi si cea mai rece inima.

Uneori, picioarele mici obosesc și au nevoie de un pic de ajutor de la mama - chiar dacă aceste picioare mici se întâmplă să aparțină unui urs polar. Asa ca mama s-a oferit sa ii fie mijloc de transport pentru o zi.

Acest fotografie adorabila este doar una dintre fotografiile capturate de fotograf David Jenkins, care a petrecut 10 ani capturarea legătura dintre nou-nascut si mama.

Fotograful irlandez a reusit sa captureze si un moment magic: mama cu trei pui care au supraviețuit - un eveniment foarte rar.

 


autor: supereva.ro  - Toate drepturile rezervate (c) 2014 


Interesant de citit:
Si pisicile isi fac selfies

Ati crezut ca doar vedetele isi fac selfies din orice pozitie posibila? Ei bine NU - chiar si pisicutele sunt niste vedete care trebuie sa fie in pas cu moda :) Iata-le etalandu-si mustacioarele :) ... citeste

Săptămana 3 de sarcină: alimentația pentru un embrion sănătos

În săptămâna 3 sarcină, alimentația ar trebui să fie echilibrată și să includă o varietate de alimente nutritive, cum ar fi fructe și… ... citeste

Cine vrea un CatBuritto!?

Da da, un CatBuritto :)) Dar sa ne intelegem totusi, acest buritto nu este menita sa fie mancat in nici un caz. ... citeste


 


 

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII