Top 5 alimente pentru frumusete

Top 5 alimente pentru frumusete

Top 5 alimente pentru frumusete

  • Știm cu toții ca anumite alimente pot stimula creierul și afecta starea de spirit, și am aflat recent ca unele ne pot ajuta sa traim mai mult. Dar te-ai gândit vreodată ca ceea ce pui în gura apare pe fata (dincolo de faptul că o pizza=acnee)?. Dieteticianul Jae Berman ne spune ce putem consuma pentru o piele mai frumoasa:

Top 5 alimente pentru frumusete

Știm cu toții ca anumite alimente pot stimula creierul și afecta starea de spirit, și am aflat recent ca unele ne pot ajuta sa traim mai mult. Dar te-ai gândit vreodată ca ceea ce pui în gura apare pe fata (dincolo de faptul că o pizza=acnee)?. Dieteticianul Jae Berman ne spune ce putem consuma pentru o piele mai frumoasa:

1. Legume: Gândiți-vă la alimente verzi si portocalii (spanac, morcovi, cartofi dulci, citrice). Ele contin vitamina C, care ajută la producerea de colagen. Morcovii contin, de asemenea, vitamina A, care, combinata cu C, ajută la creșterea protecției solare.

2. Fructe de padure: Flavinoidele din cireșe, mure, afine, zmeură (și din ciocolata neagra!) acționează ca un antioxidant și îmbunătățesc textura pielii, lasand-o moale si catifelata.

3. Peste: Sari peste tratamentul facial scump și consuma pește de doua-trei ori pe săptămână. Somonul contine acizi grasi omega-3 - un anti-inflamator care luptă împotriva umflaturilor, rosetii si iritatiilor. Chiar si tonul din conserve are beneficii: lupta impotriva ridurilor cu seleniu, un mineral care păstrează elastina din piele.

4. Nuci: gustări rapide, ușoare dar și foarte sanatoase. Migdalele ajuta la protejarea pielii de razele UV, deoarece acestea contin niveluri ridicate de vitamina E. Nucile conțin omega-3 și acționează ca un anti-inflamator, la fel ca și peștele.

5. Uleiuri: Unul din vechile secrete de frumusete ale Cleopatrei a fost uleiul de masline. Este bogat in antioxidanti si mentine piele supla. Și uleiul de seminte contine acizi grasi omega-3, la fel ca pestele, si ofera toate aceleași beneficii.

 

 

 

 

Interesant de citit:
Cum ne preparam demachiantul acasa?

Gasirea unui demachiant bun care nu numai ca elimina  machiajul, dar, de asemenea, nu lasa porii infundati trebuie sa fie o prioritate pentru toate… ... citeste

8 secrete intrigante pentru ingrijirea pielii ...

Daca esti obosita de rutina de ingrijire a pielii si doresti sa-ti condimentezi un pic viata cu unele secrete internationale de ingrijire, nu cauta mai departe! Am gasit 8 moduri pentru a obtine… ... citeste

Tutoriale incredibile pentru ochi albastri

Ochii albastri nu sunt la fel de comuni ca cei caprui si sunt speciali intr-un anume fel, dar cu toate acestea, exista tutoriale de machiaj ideale pentru ochii albastri. Umbrele albastre arata minunat… ... citeste


 

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII