Elixir pentru fumatori: Cum sa va curatati plamanii

Elixir pentru fumatori: Cum sa va curatati plamanii

Elixir pentru fumatori: Cum sa va curatati plamanii

  • Cei mai mulți știu ce înseamnă "tusea de fumator"... Aceasta tuse este un avertisment din partea organismului care a inhalat prea mult fum de țigară, ce este un iritant pentru mucoasa delicata a gurii, gâtului, bronhiolelor și plămânilor.

Elixir pentru fumatori: Cum sa va curatati plamanii

Cei mai mulți știu ce înseamnă "tusea de fumator"... Aceasta tuse este un avertisment din partea organismului care a inhalat prea mult fum de țigară, ce este un iritant pentru mucoasa delicata a gurii, gâtului, bronhiolelor și plămânilor. Aceasta iritare constantă - împreună cu aditivii oribili dependenți și toxici care acompaniaza tigarile - pot duce in cele din urma la cancer.

Cu toate acestea, chiar dacă cineva a fumat zilnic, există câteva modalități de a rămâne sănătos. Una dintre aceste moduri implica o rețetă pentru un tonic pulmonar.

Cum sa ramai sanatos ca fumător

Fumatul este unul dintre cele mai nesanatoase obiceiuri pe care le poate avea cineva, în conformitate cu American Lung Association, si cauza a aproximativ 90% din toate cazurile de cancer pulmonar. Cu toate acestea, exita cateva obiceiuri care pot scadea putin daunele produse de fumat:

Consumul zilnic a produselor din familia Allium, cum ar fi ceapa, usturoi si praz, ale căror puternice proprietăți antioxidante va pot ajuta sa minimizati daunele fumului de tutun. Cresterea consumului de ghimbir și turmeric; aceste două condimente sunt antioxidanti uimitor de puternici, iar proprietatile lor anti-inflamatorii pot ajuta, de asemenea, in reducerea iritarii sistemului respirator. Sportul in mod regulat ajuta plamanii sa se mentina in forma, iar exercițiile de respirație, de exemplu, care sunt asociate cu yoga, sunt o modalitate buna de a curata plamanii.

Reteta elixirului minune

Ingrediente:

    1 kg ceapa
    1 litru apa
    400 de grame de zahăr brun
    2 lingurite turmeric
    1 radacina de ghimbir, mica, decojita

Preparare:

Se amestecă zahărul și apa împreună într-o cratiță. Adauga ceapa, ghimbirul și turmericul. Adu apa la fierbere, apoi redu focul și lasa sa fiarba până când lichidul se reduce cu aproximativ jumatate. Se strecoara, se toarnă într-un borcan de sticlă cu capac etanș și se pune la frigider.

Dozare

Luați două linguri în fiecare dimineața înainte de micul dejun și două linguri seara înainte de cină.

Desi nu va ajuta sa va lasati de fumat, acest elixir, datorită puternicelor proprietăți antioxidante ale ghimbirului și turmericului, poate, cel puțin sa repare o parte din probleme și să păstreze plamanii putin mai curati.

Interesant de citit:
Cele mai bune 5 bauturi de vara pentru detoxifiere

Vara este minunata aproape din toate punctele de vedere, cu exceptia faptului ca poate fi mult prea cald uneori. Unele locuri devin cu adevarat fierbinti, dar nu atat de umede, in timp ce altele… ... citeste

6 Mirodenii care reduc riscul de cancer

Cancerul este un cuvant care starneste frica in inimile noastre, indiferent de varsta, sex sau statut socio-economic. Exista un motiv bun pentru aceasta frica. Desi diferite tipuri de cancer au… ... citeste

De ce detoxifierea este atat de importanta?

Pentru multi, cuvantul detoxifiere este tot mai des folosit si auzit, chiar la moda - dar nu si un mijloc de a-si imbunatati sanatatea. Altii vad detoxifierea ca o forma de foame. Nimic nu poate fi… ... citeste

  Forumuri recomandate la Supereva

 Super Sanatate >>

 

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII