Ce coafuri se poarta in 2009?

Ce coafuri se poarta in 2009?

Ce coafuri se poarta in 2009?

  • Inspirandu-se in mare masura din tendintele dominante in 2008, coafurile care se afla in top in 2009 oscileaza intre extreme – par foarte scurt sau foarte lung, look inocent sau foarte sexy, bucle bine definite sau par foarte intins. Spre bucuria unora dintre supereve si spre disperarea altora, tunsoarea de tip bob rezista in continuare, fiind si in acest an la moda.

Alegerea pe care o faceti in privinta coafurii, in acest an, va avea in mod inevitabil legatura cu lookul pe care l-ati adoptat in anul precedent, mai ales daca aveti deja parul scurt. Pentru superevele cu parul lung optiunile sunt mai variate. Fie riscati o schimbare totala de look, aboradand una dintre tunsorile la moda in 2009, fie va pastrati intacta podoaba capilara mizand pe alternanta buclelor cu parul perfect intins. Alegerea va apartine. In ceea ce priveste culoarea, desi fiecare poate opta pentru ceea ce se potriveste cu propria personalitate, stilistii au decis se pare ca si in 2009 se poarta blondul, in varianta platinata.

Par scurt

Pentru superevele cu parul scurt, in 2009 exista trei optiuni majore, mai ales daca au adoptat deja o tunsoare de tip bob: sa isi pastreze intacta coafura, cu mentiunea ca se poarta un bob ciufulit, sa adopte o tunsoare mai scurta sau sa lase parul sa creasca, ajustandu-i din cand in cand forma.

Bobul cu linii foarte ferme, care incadreaza forma fetei este tunsoarea recomandata pentru superevele care au incredere totala in propria persoana. Bretonul foarte scurt este o optiune destul de indrazneata pentru ca scoate in evidenta toate trasaturile fetei. Agyness Deyn este exemplul cel mai bun pentru ilustrarea unei astfel de tunsori. Ea nu este insa singura vedeta care a adoptat deja tunsoarea bob si in 2009. 
 
Daca va doriti un look mai rebel, foarte tineresc, trebuie sa aveti curajul sa adoptati o tunsoare foarte scurta care va va permite intretinerea usoara a coafurii si modelarea ei in functie de imprejurari. Cunoscuta printre stilisti sub denumirea de „pixie crop”, tunsoarea foarte scurta din acest an este deja purtata de vedete precum Katie Holmes sau Victoria Beckham.

Daca ambele variante de bob sunt prea indraznete pentru voi, atunci exista si a treia solutie pentru 2009 – lasati parul sa creasca in voie, ajustandu-i din cand in cand forma. Va rezulta un bob lejer care poate fi aranjat in functie de tinuta pe care o alegeti.

Par lung

Pentru superevele care nu vor sa renunte la podoaba capilara din diverse motive, exista o veste buna – in 2009 se poarta si parul lung. Prezentarile de moda pentru colectiile verii 2009 au scos in evidenta faptul ca parul lung este una dintre tendintele de baza in 2009. Exista doua variante dintre care puteti sa alegeti.

 Pentru un look modern optati pentru parul foarte bine intins, cu carare pe mijloc si franjuri rebele spre varfuri. Conturul accentuat al ochilor  sau un machiaj de tip smokie va scoate in evidenta linia coafurii.



Pentru superevele mai romantice, buclele sunt ideale. Se poarta buclele mari, cu aspect natural. Pentru a obtine un look interbelic, faceti-va cararea pe o parte si folositi un ruj rosu intens. Efectul este uimitor.



populare.

  Forum unde comentam cu placere

 Frumusete si moda >>

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Subiecte tratate:

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII