Sfaturi de dragoste...Feng Shui

Sfaturi de dragoste...Feng Shui

Sfaturi de dragoste...Feng Shui

  • Feng Shui – arta chineza a pozitionarii obiectelor din cladiri pentru a incuraja intrarea fluxurilor de energie pozitiva – a aparut ca o arta populara de a aduce schimbari in viata oamenilor obisnuiti. In prezent, este larg folosita pentru a re-crea o noua viata, a ameliora relatiile, a echilibra viata de zi cu zi si a aduce energie in casa. Iata un scurt ghid de iubire Feng Shui.

De asemenea, se spune ca Feng Shui ajuta la stimularea relatiilor de iubire, aduce norocul si o viata plina de iubire. In prezent, atunci cand in relatie apar probleme fara motiv, oamenii apeleaza tot mai mult la ajutorul maestrilor Feng Shui pentru a-si imbunatati viata amoroasa si a adauga pasiune in relatiile lor. Se spune ca trucurile Feng Shui au ajutat cuplurile aflate in cautarea iubirii din toata lumea.

Scurt ghid de iubire Feng Shui

Iata cateva sfaturi de iubire Feng Shui pe care multi oameni le urmeaza pentru a-si reaprinde iubirea in relatia care treneaza:

  • Nu dormiti cu fata la usa deoarece asta aduce probleme in relatie.
  • Cea mai importanta parte a casei care va poate ajuta sa va imbunatatiti relatia de cuplu este zona de sud-vest. Decorati aceasta zona cu pietre mai mari sau mai mici.
  • De asemenea, puteti sa atarnati pe pereti niste imagini frumoase ale unui munte pe care curg ape.
  • Cei care sunt singuri si se afla in cautarea unui partener special ar trebui sa atarne pe perete o pictura cu bujori (florile chineze ale iubirii). Cel mai bine ar fi sa plasati la vedere diferite obiecte sau imagini care reprezinta sexul opus.
  • Orice incapere trebuie sa fie cat mai putin aglomerata ca sa existe loc pentru circulatia energiilor pozitive. In consecinta, suflecati-va manecile pentru a face ordine si curatenie in camera si a aduce iubirea in viata dumneavoastra.
  • Evitati sa faceti exercitii fizice in dormitor deoarece ele reprezinta o munca grea care va poate afecta imediat spatiul romantic.
  • Usa dormitorului trebuie sa se deschida mereu usor deoarece usile care scartaie sau se deschid numai partial impiedica intrarea in camera a energiei romantice.
  • Orice obiecte care impiedica sau ingreuneaza accesuol in camere trebuie indepartate. De asemenea, aveti grija ca de-a lungul drumului catre camere sa nu se afle lumini de siguranta.
  • Atarnati pe pereti imagini ce infatiseaza iubirea, cum ar fi perechi de pasari, aranjamente florale sau o oglinda rotunda. Aceste imagini infatiseaza o iubire fara limite si increderea reciproca. Plasati aceste imagini pe peretele dinspre picioarele patului sau pe peretele pe care il vedeti mai intai cand intrati in dormitor.
  • Alegeti pozitia patului in asa fel incat spatiul din jurul patului sa fie acelasi, iar persoana care doarme cu fata la perete sa nu se simta mai prejos in relatie.
  • Nu tineti televizorul in dormitor.
  • Dormitorul trebuie sa aiba un aranjament comod si intim care te invita sa sezi. Scaunele si canapelele trebuie asezate in unghiuri confortabile.
  • Camera trebuie sa fie bine ventilata astfel ca energia veche sa aiba spatiu destul pentru a parasi incaperea.
  • Daca in coltul de sud-vest al camerei se afla o baie, aceasta va dauna cu siguranta vietii amoroase. Cea mai buna metoda de a rezolva problema este de a atarna clopotei de vant cu 5 tuburi.
  • Amplasati o mica fantana de interior in coltul de sud-vest al locuintei. In mod sigur va incuraja relatia de iubire.

Mai cititi:

 Forum unde comentam cu placere

Supereva Forum: Dragoste si sex
Despre relatie, sex, probleme de cuplu. Totul deschis, fara tabu-uri.

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Subiecte tratate:
Tema:Relatie

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII