Horoscopul copiilor - Copilul Taur la școală

Horoscopul copiilor - Copilul Taur la scoala

Horoscopul copiilor - Copilul Taur la școală

Copilasii Tauri sunt de obicei bucurosi sa se conformeze rutinei scolii si nu incalca - decat foarte rar - regulile deoarece au respect pentru autoritati.

Iata cum se descurca copilul Taur la scoala >>

Copilul Taur la scoala

Perioda: 20 Aprilie - 20 Mai
Planeta dominanta: Venus
Element: pamant
Zi norocoasa: vineri
Numere norocoase: 1 si 9
Piatra de nastere: smarald
Culoare de noroc: albastru
Metal: cupru
Locuri prielnice: cele linistite

Copilul Taur - Ascultator, iubeste scoala si anturajul de competitie

Copilasii Tauri sunt de obicei fericiti sa se conformeze rutinei scolii si nu incalca decat foarte rar regulile deoarece au respect pentru autoritati.

Zilele de scoala sunt printre cele mai fericite zile pentru copiii Taur. Odata cu inceperea zilei de Luni se pot intampla atat de multe lucruri interesante!

Copilul Taur - interesat de stiintele practice si exacte

Copilul Taur este un copil practic. Tocmai de aceea, iubeste stiintele exacte. Asta pentru ca el insusi se acoreaza inca de mic in realitate, nefiind un visator ca alte zodii.  Acest copil nu va ramane cu jumatate de lectie neinvatata si se va gandi de doua ori inainte sa dea un raspuns. Este logic si ferm. Copilul Taur nu va renunta la un proiect decat inainte de a fi incercat toate variantele posibile. Deoarece mintea sa lucreaza intr-un mod logic, rolul parintilor este acela de a-l indruma sa vada lucruri care ar fi greu de observat.

Copiii Taur sunt construiti pentru confort, nu viteza

Chiar si cand este bebelus, copilul Taur este un super dulce, afectuos si dragalas. Dar pe masura ce creste, va deveni puternic si vesel pe masura.

Copilul taur este bun la matematica?

Taurii au o mentalitate logica si critica, au o buna intelegere a numerelor, asa ca ar putea opta pentru comert sau matematica. Si totusi, sunt atrasi de artele vizuale datorita capacitatii lor artistice.

Care este talentul copilului Taur?

Taurii sunt cunoscuti pentru capacitatea lor de a aplica rationamentul in orice circumstanta, astfel ca sunt solicitati frecvent pentru sfaturi. Putini indivizi se pot lauda cu o atitudine atat de pozitiva fata de toata lumea in viata, astfel, cei nascuti sub acest zodiac sunt unici.

Copiii Taur sunt buni la studii?

Taurii sunt muncitori, dar predispusi la amanare. Cand au chef, pot face totul imediat. Cu toate acestea, opusul poate fi la fel de adevarat - Taurul pretuieste confortul si repetitia mai presus de orice, asa ca noile teorii sau domenii de studiu tind sa-i socheze.

Care este viitorul job al unui copil Taur?

Deoarece Taurul este un semn de Pamant, multe locuri de munca care necesita multa munca de teren l-ar face fericit si multumit. Cele mai bune locuri de munca pentru Taur includ: bancher, contabil, manager de proiect, arhitect, padurar, florar, fotograf peisagist, director de arta, designer de moda, artist grafic, bucatar, animator etc. 

Tauri celebri:

Femei
Adriana Bahmutan, Cher, Andie Macdowell, Ann Margaret, Audrey Hepburn, Barbra Streisand, Cate Blanchett, Ecaterina cea Mare, Charlotter Bronte, Ella Fitzgerald, Enya, Eva Peron, Glenda Jackson, Jessica Alba, Katharine Hepburn, Kirsten Dunst, Maia Morgenstern, Magda Vasiliu, Mellisa Gilbert, Penelope Cruz, Pia Zadora, Shirley Maclaine, Shirley Temple, Tori Spelling, Uma Thurman, Carmen Electra, Katherine Hepburn, Janet Jackson

Barbati
Al Pacino, Anthony Queen, David Beckham, Enrique Iglesias, Gary Cooper, George Clooney, Honore de Balzac, Immanuel Kant, Jack Nicholson, Jerry Seinfeld, J. Brahms, Karl Marx, Lucian Blaga, Michael Cretzu, Nicolo Machiavelli, Pierce Brosnan, P.I. Ceaikovski, Rudolf Valentino, R. Wagner, Sigmund Freud, Socrate, William Shakespeare

Citeste si ce spun zodiile despre copii: Horoscopul copiilor

Mai multe despre psihologia copilului aici > 

 Forumuri dedicate psihologiei copilului

 Cabinetul PSI: Arta cunoasterii umane. Intrebari si raspunsuri date de profesionisti si cunoscatori.

PARENTING - sau despre meseria de parinte

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Ultimile 1 comentarii

  1.  liana
    lianatrimis la 27/3/2009

    super

    Raspunde la acest comentariu

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII