Horoscopul copiilor: Copilul Leu la școală

Horoscopul copiilor: Copilul Leu la scoala

Horoscopul copiilor: Copilul Leu la școală

Copii Leu vor excela oricand vor avea oportunitatea sa se exprime. Scriind eseuri, compozitii, pictand, practicand un sport sau cantand, vor putea arata de ce sunt capabili.

Iata cum se descurca copilul Leu la scoala >>

Copilul Leu la scoala

Perioda: 23 Iulie - 22 August
Planeta dominanta: Soare
Element: foc
Zi norocoasa: luni
Numere norocoase: 3 si 8
Piatra de nastere: perla
Culoare de noroc: gri
Metal: argintul
Locuri prielnice: cele de langa ape

Copilul Leu exceleaza la materiile care il incita

Copii Lei vor excela oricand vor avea oportunitatea sa se exprime. Scriind eseuri, compozitii, pictand, practicand un sport sau cantand, vor putea arata de ce sunt capabili.

Insa, la subiectele la care nu se simt increzatori vor renunta inainte de a depune macar putin efort pentru a reusi.

Pentru copilul Leu: Totul sau nimic la scoala

Aceasta abordare “totul sau nimic” reflecta mandria Leului.
Cu colegii de clasa, copilul Leu isi va asuma rolul de conducator. El este un copil cu o personalitate puternica, dinamic, deschis si prietenos, incercand sa atraga si pe altii in cercul sau. Ce trebuie sa invete este sa-si astepte randul si sa dea si celor din jur sansa de a se exprima.

Pentru a da tot ce au mai bun, acesti copii simt nevoia sa fie laudati. Uneori un rand de aplauze poate transforma atitudinea acestui copil si il poate determina sa se descurce mult mai bine si la alte materii.

Ce tip de elev este copilul Leu?

Leii pot fi nerabdatori si greu de motivat, dar au si o parte competitiva. Ei trebuie sa fie in centrul atentiei tot timpul, chiar si in clasa. Acest lucru este avantajos pentru profesori, deoarece Leii apreciaza laudele.

Un Leu tipic este un elev bun la scoala, dar nu pentru ca este determinat de simtul datoriei. Totul este vanitate. Leul se straduieste sa obtina primatul peste tot si cu orice pret. Din fire, este un aventurier si viclean, iar uneori isi poate scrie temele si poate invata totul pe loc, din clasa. In cele mai multe cazuri, notele sale mari sunt meritate, pentru ca scolarul Leu este inteligent si are o memorie fantastica.

Copiii Leu sunt entuziasti si afectuosi

Ei experimenteaza viata cu toata inima lor enorma. Sensibili, mandri si adesea doar putin vanitosi, copiii Leu par duri la exterior, dar sunt de fapt destul de vulnerabili la interior.

Leul este un copil inteligent?

Leii sunt mandri proprietari ai unei minti ascutite. Sunt oameni inteligenti, mereu pregatiti sa-i ajute pe ceilalti. Deseori, acestia isi folosesc mintile ascutite pentru rezolvarea problemelor si pentru a face brainstorming de idei noi.

Ce cariera este potrivita pentru un Leu?

Actor. Avand in vedere dragostea acestui semn stelar pentru lumina reflectoarelor, nu este surprinzator faptul ca actoria se afla in fruntea listei.

Leul se supara usor?

Fiind cel mai inflacarat dintre semnele de foc, Leii sunt o versiune mai evazata a Berbecului. Isi vor exprima furia in cele mai puternice si vocale moduri, vor face crize de furie si vor spune lucruri despre care stiu ca te vor afecta.

Lei celebri:

Femei: Angela Bassett, Anna Paquin, Barbara Eden, Barbara Harris, Charlize Theron, Coco Chanel, Connie Stevens, Dana Razboiu, Danielle Steel, Elizabeth Dole, Regina Elisabeta a Marii Britanii, Emily Bronte, Geri Halliwell, Geraldine Chaplin, Gillian Anderson, Halle Berry, Jacqueline Kennedy Onassis, Jeniffer Lopez, Julia Child, Kajol, Kate Beckinsale, Lisa Kudrow, Mae West, Madonna, Melanie Griffith, Martina McBride, Martha Stewart, Michelle Williams, Mihaela Radulescu, Michelle Yeoh, Monica Lewinski, Peggy Fleming, Raluca Arvat, Raluca Moianu, Rosanna A rquette, Shelley Long, Tori Amos, Vanessa Carlton, Whitney Houston.

Barbati: Alfred Hitchcock, Antonio Banderas, Ben Affleck, Benito Musolini, Davin Duchovny, Fidel Castro, George Bernard Shaw, George Enescu, Guy de Maupassant, Iulius Cezar, Napoleon Bonaparte, Peter O’Toole, Robert De Niro, Simon Bolivar, Toma Caragiu, Wesley Snipes.

Citeste si ce spun zodiile despre copii: Horoscopul copiilor

Mai multe despre psihologia copilului aici > 

 Forumuri dedicate psihologiei copilului

 Cabinetul PSI: Arta cunoasterii umane. Intrebari si raspunsuri date de profesionisti si cunoscatori.

PARENTING - sau despre meseria de parinte

 

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Ultimile 1 comentarii

  1. cristina_edi
    cristina_editrimis la 31/3/2009

    copilasul meu e leusor!deja e foarte curios de tot ce il inconjoara,sta foarte atent la tot ce se intampla,la fiecare zgomot,la fiecare vorba.are doar 7 luni dar e foarte activ si istet.il laud...ca doar e al meu.:)

    Raspunde la acest comentariu

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII