5 moduri de a avea o detoxifiere blanda in aceasta vara

5 moduri de a avea o detoxifiere blanda in aceasta vara

5 moduri de a avea o detoxifiere blanda in aceasta vara

  • E vară, iar oamenii încep să isi evalueze starea actuală de sănătate. Încercați aceste 5 metode blande de detoxifiere și urmăriți cât de mult mai bine va veti simti la sfarsit!

5 moduri de a avea o detoxifiere blanda in aceasta vara

E vară, iar oamenii încep să isi evalueze starea actuală de sănătate. Încercați aceste 5 metode blande de detoxifiere și urmăriți cât de mult mai bine va veti simti la sfarsit!

Apa plata cu lamaie si merisoare

Apa plata (de izvor) este cel mai important factor într-o dezintoxicare adecvata. Este extrem de hidratanta, mineralizanta, și plina de oxigen. Consumul a 8-10 pahare pe zi este o recomandare generală pentru a ajuta la spălarea sistemului de orice toxine nedorite.

Adauga sucul de la 1 lamaie si 60 ml suc de merisoare pur la 1 litru de apă, și beți portie dubla intr-o zi. Dacă este necesară o anumită dulceață, folosiți o marca de renume de stevia.

"Împământarea"

Împământare se bazează pur și simplu pe o cercetare care spune ca, conectarea la energia electrică a pamantului promovează bunăstarea fizică. Acest lucru poate fi realizat prin atingerea (cum ar fi picioarele și mâinile) iarbii, nisipului, pământului, și chiar betonului (cu condiția să nu fie sigilat sau vopsit).

Împământarea ne poate scuti de multe conditii de sanatate, inclusiv de lipsa somnului, probleme de energie, probleme hormonale, stres, inflamație, și probleme gastro-intestinale. Este una dintre cel mai ieftine moduri de a ne dezintoxic usor!

Sucul

Sucul proaspat stors poate ajuta la spalarea multor sisteme ale organismului de toxine și la furnizarea organismului cu o multime de substante nutritive si enzime pentru a optimiza mai multe funcții diferite din organism. Cheia este de a renunta la conținutul de zahăr adaugat și la încorporarea mai multor legume decat fructe.

Luați în considerare lucruri, cum ar fi merele verzi, lămâi, limete, varza, castraveti, telina, patrunjel, coriandru, morcov, menta, ghimbir și turmeric.

Kefir

Atunci când încercati să va dezintoxicati sistemul digestiv și ficatul, este o idee bună de a opta pentru kefir.

Chefirul poate avea un efect remarcabil asupra digestiei și ficatului.

Sauna cu infraroșu

Spre deosebire de saunele traditionale care folosesc aerul și aburul, saunele cu infrarosu emit o caldura radianta care este absorbita direct in organism. Acest lucru face mult mai eficienta eliminarea toxinelor si toxinelor. Saunele cu infraroșu sunt non-invazive si pot penetra la fel de mult ca 7.5cm în organism, ajutand la eliminarea tuturor tipurilor de toxine.

Interesant de citit:
Ceaiul de zmeura - cura de detoxificare completa

Zmeura, dar al naturii, este un fruct ideal. In afara de aroma si placerea pe care o provoaca papilelor gustative, zmeura este bogata in acid malic, salicilic si fraganic, putand astfel sa joace… ... citeste

Cele mai bune 5 bauturi de vara pentru detoxifiere

Vara este minunata aproape din toate punctele de vedere, cu exceptia faptului ca poate fi mult prea cald uneori. Unele locuri devin cu adevarat fierbinti, dar nu atat de umede, in timp ce altele… ... citeste

De ce detoxifierea este atat de importanta?

Pentru multi, cuvantul detoxifiere este tot mai des folosit si auzit, chiar la moda - dar nu si un mijloc de a-si imbunatati sanatatea. Altii vad detoxifierea ca o forma de foame. Nimic nu poate fi… ... citeste

  Forumuri recomandate la Supereva

 Super Sanatate >>

 

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII