Horoscopul copiilor - Copilul Pești la școală

Horoscopul copiilor - Copilul Pesti la scoala

Horoscopul copiilor - Copilul Pești la școală

Pestii exceleaza la orice subiect care are legatura cu imaginatia si creativitatea, dar sunt, de asemenea, talentati in a invata limbi straine.

Copilul Pesti la scoala

Perioda: 19 Februarie - 20 Martie
Planeta dominanta: Jupiter si Neptun
Element: apa
Zi norocoasa: duminica
Piatra de nastere: Turcoaz
Culoare de noroc: negru si maro
Metal: paladiul
Locuri prielnice: spatiile deschise si largi

Copilul Pesti - Mai multa imaginatie decat talent la matematica

Pestii exceleaza la orice subiect care are legatura cu imaginatia si creativitatea dar sunt, de asemenea, talentati in a invata limbi straine. Asta nu inseamna ca toti Pestii vor pica la matematica; important este ca materia respectiva sa prinda viata, sa fie mult mai mult decat simple cifre si calcule.

Copilul Pesti - Probleme de concentrare

Una din cele mai mari dificultati pentru Pesti este de a se concentra. Cat ai clipi din ochi, timpul trecut va deveni o reverie despre vizita de saptamana trecuta la circ. Si totusi este foarte interesant, desi uneori nu par a se concentra, Pestii absorb informatiile doar ascultand printre randuri. 

Pestele este destul de popular in scoala si are tendinta de a merge in urma unei multimi. Drept urmare trebuie incurajat uneori sa mai spuna si “Nu” si sa exerseze discriminarea. 

Copilul Pesti: studentul care nu apare niciodata, dar primeste totusi nota 10

Elevul Pesti viseaza mereu cu ochii deschisi, ceea ce inseamna ca este probabil cunoscut pentru ca este distrat in timpul orei si se gandeste la alte lucruri. Cu toate acestea, imaginatia il face un elev incredibil de creativ, cu o multime de seturi de abilitati neasteptate.

Care este materia preferata a Pestilor la scoala?

Cei nascuti in Pesti sunt incredibil de creativi si artistici, dupa cum am mentionat deja. Astfel, subiectul lor preferat trebuie sa fie artele comerciale si artele vizuale. Le place sa isi petreaca timpul exprimandu-se in moduri diferite si creand arta originala si captivanta.

Cat de talentati sunt Pestii?

Pestii sunt, de asemenea, recunoscuti pentru ca sunt extraordinar de altruişti si grijulii, ceea ce adauga un alt strat talentului lor de a mentine un agajament. Pestii sunt si ei extrem de artistici si au capacitatea de a-si transforma "esenta" in ceva minunat.

Care sunt talentele secrete ale Pestilor?

Deoarece Neptun este o planeta a viselor si iluziilor, Pestii au abilitati extraordinare de imaginatie. Toate acestea ii pot face regizori excelenti. Sunt, de asemenea, foarte artistici, dar au o pasiune diferita pentru muzica.

Ce ar trebui sa studieze un copil Pesti?

Pestii, un semn de apa guvernat de Neptun, deci... s-ar descurca bine cu o diploma in psihologie. De asemenea, nici o diploma in asistenta sociala, arta sau terapie muzicala nu le suna rau. Creativi si iubitori de fantezie, Pestii ar trebui sa ia in considerare o specializare in arta, design sau fotografie.

Pesti celebri

Femei
Drew Barrymore, Elizabeth Taylor, Glenn Close, Holly Hunter, Isabelle Huppert, Jean Harlow, Jennifer Love Hewitt, Jessica Biel, Joan Woodward, Juliette Binoche, Liza Minelli, Queen Latifah, Sharon Stone, Thora Birch, Ursula Andress, Vanessa Williams

Barbati
Adam Sandler, Albert Einstein, Bruce Willis, Carlo Goldoni, Chuck Norris, Chopin, Dino Zoff, Freddie Prinze Jr., Ion Iliescu, Michelangelo, Mircea Eliade, Mihail Gorbaciov, Victor Hugo

Citeste si ce spun zodiile despre copii: Horoscopul copiilor

Mai multe despre psihologia copilului aici > 

 Forumuri dedicate psihologiei copilului

 Cabinetul PSI: Arta cunoasterii umane. Intrebari si raspunsuri date de profesionisti si cunoscatori.

PARENTING - sau despre meseria de parinte

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII