Machiaj sau arta?

Machiaj sau arta?

Machiaj sau arta?

  • Numele ei este Tal Peleg. Arta a fost o mare parte din viața ei de când isi poate aminti. Îi place ilustrarea, fotografia și machiajul, iar arta pe ochi este felul ei de a amesteca toate aceste hobby-uri.

Machiaj sau arta? 

 Numele ei este Tal Peleg. Arta a fost o mare parte din viața ei de când isi poate aminti. Îi place ilustrarea, fotografia și machiajul, iar arta pe ochi este felul ei de a amesteca toate aceste hobby-uri.

Machiajul este o formă de artă uimitoare, și l-a folosi pentru a face ochii sa spuna o poveste. Ea nu picteaza doar pe ochi, dar încearca să utilizeze forma si curbele naturale ale ochilor, ca parte a ilustrației într-un mod creativ.

Inspirația este în jurul ei, emoții, filme, povești, animale, produse alimentare, etc.. Este nevoie de ore de muncă, și multa răbdare!

 

Interesant de citit:
Cum ne preparam demachiantul acasa?

Gasirea unui demachiant bun care nu numai ca elimina  machiajul, dar, de asemenea, nu lasa porii infundati trebuie sa fie o prioritate pentru toate… ... citeste

8 secrete intrigante pentru ingrijirea pielii ...

Daca esti obosita de rutina de ingrijire a pielii si doresti sa-ti condimentezi un pic viata cu unele secrete internationale de ingrijire, nu cauta mai departe! Am gasit 8 moduri pentru a obtine… ... citeste

x

x ... citeste


 

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Subiecte tratate:

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII