Mancarea ce scade libidoul

Mancarea ce scade libidoul

Mancarea ce scade libidoul

  • În timp ce produsele alimentare, cum ar fi stridiile, ardeiul iute si sparanghelul sunt afrodisiace cunoscute, exista altele care sting dorinta sexuala.

Mancarea ce scade libidoul

În timp ce produsele alimentare, cum ar fi stridiile, ardeiul iute si sparanghelul sunt afrodisiace cunoscute, exista altele care sting dorinta sexuala.

Expertii spun ca, consumarea de alimente gresite poate distruge libidoul cauzand letargie, scaderea nivelului de testosteron si cresterea productiei de sperma anormala.

Prea multa carne rosie, de exemplu, poate dezechilibra nivelurile naturale de hormoni la un barbat, ceea ce il face sa se excite mult mai greu.

Si în timp ce alcoolul poate fi o modalitate foarte buna de a reduce inhibitiile, prea mult poate provoca probleme in realizarea unui orgasm.

Dr. Cecilia Tregear a declarat: "Cel mai mare organ sexual este creierul, care produce produse chimice si hormoni ce declanseaza sentimente de dragoste si atractie, excitare si orgasm. Trebuie sa ne asiguram ca manancam alimente ce produc aceste substante chimice si hormoni."

Iata ce trebuie sa evitam:

Alcool

Alcoolul cu ​​moderatie nu afecteze în mod negativ libidoul. Cu toate acestea, consumul excesiv poate cauza dificultati erectile sau probleme in realizarea unui orgasm. Bautul excesiv duce si la o stare mare de somnolenta.

Doriti sa va cresteti libidoul? Hraniti-va creierul!

Alimente ce stimuleaza dopamina: Pentru a stimula nivelurile este esential sa mancati o multime de proteine, deoarece acestea contin aminoacizi, care sunt convertiti în neurotransmitatori in creier.

Aminoacizii se gasesc în carnea rosie, ulei de peste, oua, branza de vaci, fasole, mazare, lapte, germeni de grau, sfecla rosie si banane.

Productia de dopamina se bazeaza, de asemenea, pe vitamine si minerale, astfel încat asigurati-va ca veti manca o multime de fructe si legume proaspete - pepene verde, care contine vitaminele A, B6 si C, este un deosebit de bun la dieta.

Urmatoarele condimente pot, de asemenea, stimula nivelurile de dopamina: busuioc, piper negru, ardei iute, chimen, fenicul, seminte de in, usturoi, ghimbir, seminte de mustar, rozmarin, seminte de susan, tarhon si curcuma.

O cantitate MICA de alcool poate stimula, de asemenea dopamina, motiv pentru care UN pahar de vin ne poate ajuta.

Carne rosie

Interesant, unele tipuri de carne rosie contin hormoni, care pot dezechilibra nivelurile naturale de hormoni ale unui om daca sunt consumate in cantitati mari. În general, carnea rosie este o mare sursa de proteine ​​si zinc, care ajuta la construirea muschilor si eliminarea grasimii.

Boabe de soia

În timp ce boabele de soia sunt o mare sursa de proteine, prea multa  soia poate afecta dorinta sexuala, deoarece scade nivelul de testosteron în corpul dumneavoastra si scade numarul de spermatozoizi, toate acestea contribuind la un libido scazut.

Menta

Acest lucru poate fi surprinzator, dar menta poate functiona ca un turn-off, în special pentru barbati. Mentolul dun menta tinde sa reduca testosteronul, care va reduce, la randul sau dorinta sexuala.

Liquorice (Lemn dulce)

Aceasta planta este adesea folosita în dulciuri, ceaiuri de plante si alte bauturi. În timp ce este delicios, contine fitoestrogeni, care afecteaza nivelurile de testosteron din organism.

Chinina

Chinina este cel mai frecvent folosita pentru a aroma bauturile, cum ar fi apa tonica, dandu-i gustul amar si proaspat distinctiv. Din pacate, are un efect negativ asupra libidoului, deci gandeste-te bine înainte de a bea un gin tonic!

Ciocolata

Un afrodiziac cunoscut, ciocolata este absolut incantatoare, deoarece este plina de anandamide si feniletilamina, doua ingrediente care determina organismul sa elibereze hormonii fericirii, cunoscuti sub numele de endorfine. Cu toate acestea, cacaoa contine, de asemenea Metilxantine, care te poate face sa te simti letargic si reduce libidoul.

Mancarea prajita

Nu numai ca sunt alimente grase si rele pentru o dieta sanatoasa, insa acestea poate afecta si dorinta sexuala. Grasimile-trans gasite in produsele alimentare prajite sunt cunoscute pentru a reduce libidoul atat la barbati cat si la femei.

Popcorn la microunde

În timp ce acesta poate fi un acompaniament perfect pentru o seara de filme, aceasta gustare poate provoca scaderea ibidoului. Nu este gustarea in sine, ci sacii în care este stocata, unde se afla substante chimice precum perfluoroalchil, ce a fost legat de scaderea apetitului sexual la barbati.

Grasimi sanatoase

Acest lucru poate fi surprinzator, insa, daca procentul graimii tale corporale este prea mic, poate cauza prabusirea libidoului. Este important sa ne amintim acest lucru, mai ales ca oamenii se concentreaza pe diverse diete. Va sugeram sa mancati grasimi sanatoase, cum ar fi grasimile nesaturate, care pot fi gasite în avocado, nuci si seminte si acizi grasi omega 3, cum ar fi cele gasite in ulei de peste.

Interesant de citit:
Cele mai importante etape în dezvoltarea bebelușului, până la un an - video

Dezvoltarea motorie a unui bebeluș se referă la progresul și evoluția sa în dezvoltarea abilităților motorii, adică capacitatea de a se mișca și de… ... citeste

Top 10 afrodisiace

Cele mai renumite afrodisiace isi merita oare renumele? Unele da, altele... mai putin. Iata topul 10 in ordine descrescatoare. ... citeste

20 alimente pentru a-ti creste libidoul

Incerci sa iti stimulezi libidoul? Incearca urmatoarele alimente afrodisiace si cu siguranta vei beneficia de efectele dorite! ... citeste


 

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Tema:Sex

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Ultimile 1 comentarii

  1. Andrra
    Andrratrimis la 18/12/2018

    Pentru cresterea libidoului se poate lua si femax care e un produs bunicel pentru asa ceva.

    Raspunde la acest comentariu

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII