Lamaia si bicarbonatul salveaza vieti!

Lamaia si bicarbonatul salveaza vieti!

Lamaia si bicarbonatul salveaza vieti!

  • Sucul de lămâie și bicarbonatul de sodiu ar putea fi o combinație miraculoasa și s-a constatat că salvează anual 1000 de vieti.

Lamaia si bicarbonatul salveaza vieti!

Sucul de lămâie și bicarbonatul de sodiu ar putea fi o combinație miraculoasa și s-a constatat că salvează anual 1000 de vieti.

Peste 20 de experimente de laborator, efectuate din 1970 până de curând, s-au dovedit că: lamaia distruge celulele canceroase în 12 tipuri de cancer. Aceasta previne metastaza celulelor canceroase și este de 10 000 ori mai puternica decât droguri precum Adriamycin, chimioterapia și produsele stupefiante.

De ce sucul de lamaie?

Sucul de lamaie este acid, dar creează un mediu alcalin în interiorul corpului după ce a fost metabolizat. Se ameliorează problemele digestive, cum ar fi refluxul de acid / arsuri la stomac, constipație, balonare și greață. Sucul de lamaie, de asemenea, previne formarea pietrelor la rinichi, este ridicat in vitamina C și B, si este un antiseptic natural.

Lamaia are proprietăți anti-cancerigene, deoarece conține limonoides care sunt fitochimicale găsite într-un număr de citrice.

Lamaia este de asemenea utilizata pentru a ajuta la echilibrarea Ph-ului. Ea este unul dintre cele mai sigure moduri de a introduce substanțe alcaline ridicate în sistem. Aceste metode de tratament sunt în măsură să se apropie de celulele cancerigene si sa le distruga, fara a distruge celulele sanatoase. Chimioterapia distruge toate celulele, inclusiv cele sănătoase.

Efect puternic antimicrobian

Efectul puternic antimicrobian al acestui fruct citric se datorează conținutului ridicat de vitamina C, care are o gamă largă de acțiuni împotriva infecțiilor bacteriene și fungice.

Mai mult decât atât, se pot trata paraziti interni si viermi, dar si regla nivelul tensiunii arteriale. În plus, este un antidepresiv puternic, ceea ce reduce în mod eficient stresul.

Cum sa faci aceasta combinatie?

Preparatul este foarte simplu, se amestecă 200ml suc de lamaie cu o lingurita de bicarbonat de sodiu într-o ceașcă, optional se poate dilua amestecul cu apă distilată și băutura miraculos este gata! Consuma acest amestec înainte de micul dejun pe o stomacul gol pentru un efect mai bun.

Interesant de citit:
Ciupercile ajuta la lupta impotriva cancerului

Ciupercile sunt unice atunci cand vine vorba de a le clasifica ca sursa de hrana. Desi multi oameni le-ar putea identifica ca legume, ciupercile nu sunt de fapt nici plante, nici animale. In schimb,… ... citeste

6 Mirodenii care reduc riscul de cancer

Cancerul este un cuvant care starneste frica in inimile noastre, indiferent de varsta, sex sau statut socio-economic. Exista un motiv bun pentru aceasta frica. Desi diferite tipuri de cancer au… ... citeste

15 motive să bei in fiecare dimineață apă cu lămâie

Dacă esti în căutarea unui truc simplu pentru a-ti îmbunătăți viața si sănătatea, nu căutați mai departe. Apa plata cu lamaie nu trebuie… ... citeste

  Forumuri recomandate la Supereva

 Super Sanatate >>

 

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII