3 moduri de a scapa de riduri si cicatrici

3 moduri de a scapa de riduri si cicatrici

3 moduri de a scapa de riduri si cicatrici

  • Ridurile si cicatricile fac parte din viata noastra, dar avem posibilitatea, de asemenea, de a lua lucrurile in propriile maini si de a le reduce aspectul sau chiar elimina complet.

3 moduri de a scapa de riduri si cicatrici 

Ridurile si cicatricile fac parte din viata noastra, dar avem posibilitatea, de asemenea, de a lua lucrurile in propriile maini si de a le reduce aspectul sau chiar elimina complet.

Sa incepem cu inceputul

Primul pas in a avea grija de riduri si cicatrici este de a menține starea de sanatate generala a fetei. Acest lucru implica in mod constant un regim de ingrijire a pielii. Acest regim include spalarea fetei de doua ori pe zi, si clatire cu apa rece pentru a strange porii pielii. Aplicarea unui toner dupa spalarea fetei ajuta la echilibrarea pH-ului pielii, si finalizand cu o crema, va furniza pielii protectie pe tot parcursul zilei. Protectia solara sporeste protectia impotriva ridurilor; se aplica pe tot parcursul zilei, cel putin la fiecare 2 ore.

Cunoasterea este cheia

Pentru a proteja in continuare pielea impotriva ridurilor, trebuie sa stii cum apar ridurile. Aici sunt cele mai comune cauze:

- Procesul natural de imbatranire
- Fumatul
- Deshidratarea
- Expresia faciala
- Toxinele
- Poluarea
- Dieta nesanatoasa

Este uimitor cat de multe au de spus alegerile simple, cum ar fi o alimentatie sanatoasa si o hidratare corecta - toate acestea pot preveni aparitia ridurilor si spori procesul de vindecare a pielii. Optati pentru alimente precum varza, spanac, afine, merisoare, kiwi si alte fructe / legume, iar rezultatele vor deveni in curand vizibile.

Reducerea cicatricilor

Ingrijirea plagilor este primul pas in minimizarea cicatricilor. In urma unei rani, evita aplicarea cremelor si chiar a vitaminei E pe rana pentru a permite acesteia sa respire. Pastreaza rana uscata si spala cu grija din cand in cand. Intinde un strat subtire de ser sau gel hidratant, cum ar fi aloe vera dupa doua zile pentru a ajuta la vindecarea pielii si aplica un bandaj usor peste rana, de protectie. Ia suplimente orale de bromelina iar rana se va vindeca.

Daca cicatricile sunt inca foarte evidente dupa vindecare, poti opta pentru tratamentul cu laser care poate ajuta drastic la reducerea aspectului de cicatrice.

Interesant de citit:
Victoria Beckham si ciudateniile cosmeticii

De la sperma de taur la tratamentul cu lipitori, femeile au indurat de-a lungul timpului numeroase tratamente destul de bizare in numele frumusetii. Oricat de revolutionare sunt descoperirile… ... citeste

Corectati-va cele mai mari 5 defecte ale fetei

Confruntarea de dimineata cu oglinda poate fi o provocare atunci cand zariti un cos, un punct negru, liniile fine din jurul ochilor, sau alt defect obisnuit al fetei. Ce altceva e de facut decat sa le… ... citeste

Gadget-uri bizare pentru frumusete...

Femeile isi pun toata increderea in tot felul de produse ciudate pentru frumusete si intinerire. Ultimul produs care promite a incetini dramatic efectele imbatranirii, fara a recurge la interventii… ... citeste


 

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII