Top 3 produse naturale pentru albirea dintilor

Top 3 produse naturale pentru albirea dintilor

Top 3 produse naturale pentru albirea dintilor

  • Zambetele orbitor de albe pot fi o afacere costisitoare, insa nu si daca apelam la metode naturale. Iata 3 produse foarte ieftine ce ne ajuta sa avem o dantura impecabil de alba:

Top 3 produse naturale pentru albirea dintilor

Capsunile
Coaja de banana
Bicarbonatul de sodium
Deci, care dintre aceste produse este mai bun?

Zambetele orbitor de albe pot fi o afacere costisitoare, insa nu si daca apelam la metode naturale. Iata 3 produse foarte ieftine ce ne ajuta sa avem o dantura impecabil de alba:

Capsunile

Zdrobiti o capsuna coapta, inmuiati periuta de dinti in ea si periati-va cu grija dintii. In decursul a doua saptamani, dintii tai vor fi mai albi.

Capsunile contin acid citric, care poate slabi duritatea suprafetei dintilor. Insa contin si acid malic mai bland, iar capsunile coapte au o concentratie de acid malic mai mare, comparativ cu acidul citric daunator. Acidul malic nu va distruge moleculele de pate, dar va curata suprafata dintilor si le va da un aspect alb. Un inalbitor bland si eficient pentru dinti.

Capsuni

Coaja de banana

Nivelul ridicat de potasiu, magneziu si mangan din banane te poate ajuta sa elimini petele de pe dinti. Pur si simplu freaca dintii cu partea interioara a unei coji de banana (coapta bine) pentru  aproximativ doua minute. Dupa trei saptamani, dintii tai vor fi mai albi.

Si totusi stomatologii ne spun ca banana nu va ajunge in interiorul porilor de pe suprafata smaltului - astfel incat nu va avea loc o albire profunda. Cu toate acestea, ideea nu este rea, ci chiar sanatoasa.

Bicarbonatul de sodiu

Bicarbonatul de sodiu elimina in mod eficient placa si resturile de pe suprafata dintilor pentru a-i face sa para mai albi. Dar sa nu il utilizati mai mult de trei ori pe an. Suprasolicitarea va deteriora emailul dintilor!

Bicarbonatul de sodiu este un abraziv bland, care indeparteaza eficient petele de pe dinti cauzate de cafea, vin rosu sau ceai.

Intr-o ceasca, se amesteca o jumatate de lingurita de bicarbonat de sodiu, cu o jumatate de lingurita de apa; se formeaza o pasta, se inmoaie periuta de dinti in ea si se spala dintii timp de cca doua minute. Dupa doar cateva zile, veti observa o diferenta.

Bicarbonatul de sodiu este cumva considerat natural dar este de fapt un produs chimic, si utilizat in scop comercial, chiar si in unele paste de dinti. Acesta elimina in mod eficient placa si resturile de pe suprafata dintilor pentru a-i face sa para mai albi, si de asemenea, poate neutraliza acizii bacterieni din gura.

Dar este un compus abraziv si, ca atare, va deteriora emailul  dintilor daca este folosit prea mult. Incercati sa-l folositi doar de trei ori pe an pentru a scapa de aceste pete de suprafata; iar pentru a evita deteriorarea smaltului utilizati degetul pentru a freca sau un flanel, in locul periutei de dinti.

Deci, care dintre aceste produse este mai bun?

Capsunile sunt cele mai bune! Acestea au un gust bun, sunt fantastice pentru dinti si contin antioxidanti. Ele vor oferi dintilor un aspect curat, fara a-i deteriora.

Intre timp, albirea profesionala trebuie sa se faca la un cabinet dentar si mentinuta cu o pasta de dinti de albire - si, probabil, cateva capsuni!

autor: redactor supereva.ro - Toate drepturile rezervate supereva.ro (c) 2016 

Interesant de citit:
Produse naturale pentru albirea dintilor

In ziua de astazi putem spune ca exista o multime de produse pentru albirea dintilor, insa o parte din acestea pot fi periculoase. Cele mai frecvente si comune produse naturale pentru albire le… ... citeste

Dusmanul dintilor

Care sunt mai rele pentru dinti: merele sau o bautura acidulata? Cercetatorii cred ca prejudiciul este mult mai sever in cazul unui mar, pentru ca dureaza mai mult consumarea fructului decat… ... citeste

Cum tratam natural durerea si infectiile dentare?

Durerile de dinti apar, in general, atunci cand nervul unui dinte devine iritat. Cele mai frecvente cauze ale durerilor de dinti sunt infectia, degradarea, rana sau pierderea unui dinte. Desi nimeni… ... citeste

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII