Orice grija trece in sezonul rece cu cele trei produse de la PufyPUF (P)

Orice grija trece in sezonul rece cu cele trei produse de la PufyPUF (P)

Orice grija trece in sezonul rece cu cele trei produse de la PufyPUF (P)

 • Pentru parinti, sezonul rece inseamna mai multe griji in ceea ce ii priveste pe copii: grija virozelor, a guturaiului, a nasucurilor infundate, a microbilor din locurile publice. Tocmai de aceea, parintii au cel putin 3 griji in ceea ce ii priveste pe copilasi: cresterea imunitati, fuga de microbi, si calmarea tusei.

  Vestea buna vine insa de la Dacia Plant - care prin intermediul a 3 ingerasi, ne trimite 3 produse foarte utile, necesare fiecarei case in care se aude glasul copiilor: PufyPUF Propolis și Echinacea spray pentru o imunitate puternica, PufyPUF Propolis și Mușețel spray pentru o dezinfectare naturala si PufyPUF Salvie spray pentru a calma caile respiratorii.

   

Sezonul rece: bucurii pentru copii si griji pentru parinti

Sezonul rece vine cu bucurii pentru copii: zapada, derdelus, patinoar, brad, luminite peste tot, Mos Craciun, cadouri ...

Pentru parinti insa, sezonul rece inseamna altceva: grija virozelor, a guturaiului, a nasucurilor infundate, a microbilor din locurile publice. Tocmai de aceea, parintii au cel putin 3 griji in ceea ce ii priveste pe copilasi: cresterea imunitati, fuga de microbi, si calmarea tusei. Vestea buna vine insa de la Dacia Plant - care prin intermediul a 3 ingerasi, ne trimite 3 produse foarte utile, necesare fiecarei case in care se aude glasul copiilor: PufyPUF Propolis și Echinacea spray pentru o imunitate puternica, PufyPUF Propolis și Mușețel pentru o dezinfectare naturala si PufyPUF Salvie spray pentru a calma caile respiratorii.

Dar, sa le prezentam pe rand:

PufyPUF Propolis și Echinacea spray pentru o imunitate puternica

PufyPUF Propolis și Echinacea spray este un produs natural recomandat copiilor pentru menținerea sănătății aparatului respirator și susținerea imunității organismului.  Mai multe detalii gasiti aici.

PufyPUF Propolis și Echinacea spray este recomandat copiilor intre 1 şi 14 ani.

Beneficii:

- antimicrobian și antiviral;
- antiseptic respirator;
- antiinflamator și cicatrizant;
- imunostimulent;
- dezinfectant al cavității bucale. Mai multe detalii gasiti aici.

Recomandările acestui produs:

Intern: infecții recidivante ale tractului respirator; afecțiuni respiratorii datorate deficiențelor imunitare, viroze respiratorii, stări gripale, bronşite acute şi cronice, traheite, traheobronşite.
Extern: infecții recidivante ale faringelui și amigdalelor; gingivite, stomatite, afte bucale.

Compoziție: Echinacea (Echinacea purpurea) -  extract hidrogliceric (70%); propolis - extract hidrogliceric cu minimum 12 mg/ml polifenoli (30%). Formule originale Dacia Plant, 100% naturale. Mai multe detalii gasiti aici.

PufyPUF Propolis și Mușețel spray pentru o dezinfectare naturala

PufyPUF Propolis și Mușețel spray este un produs natural recomandat copiilor pentru menținerea sănătății pielii, aparatului respirator precum și a celui digestiv. Mai multe detalii despre acest produs gasiti aici.

PufyPUF Propolis și Mușețel spray  este recomandat copiilor între 1 şi 14 ani.

Beneficii:

- antibacterian și antiviral;
- antiseptic respirator și digestiv;
- antiinflamator, antispastic;
- emolient, cicatrizant;
- dezinfectant al cavității bucale și pielii.Mai multe detalii despre acest produs gasiti aici.

Recomandările acestui produs:

Intern: bronşite acute şi cronice; traheite, traheobronşite; viroze respiratorii, stări gripale; enterocolite, colici abdominale.
Extern: afecţiuni ale cavităţii bucale, faringelui și amigdalelor (stomatite, gingivite, afte, faringite, amigdalite);  afecţiuni dermatologice (eritem fesier, iritaţii cutanate la sugari, eczeme, arsuri, înţepături de insecte).

Compoziție: Echinacea (Echinacea purpurea) -  extract hidrogliceric (70%); propolis - extract hidrogliceric cu minimum 12 mg/ml polifenoli (30%). Formule originale Dacia Plant, 100% naturale. Mai multe detalii despre acest produs gasiti aici.

PufyPUF Salvie spray pentru a calma caile respiratorii

PufyPUF Salvie spray este un produs natural recomandat copiilor pentru menținerea sănătății aparatului respirator precum și a celui digestiv. Mai multe detalii despre acest produs gasiti aici.

PufyPUF Salvie spray  este recomandat copiilor între 1 şi 14 ani.

Beneficii:

- antiinflamator,
- antispastic;
- carminativ;
- antiseptic și cicatrizant;
- hemostatic. Mai multe detalii despre acest produs gasiti aici.

Recomandările acestui produs:

Intern: bronşite acute şi cronice, traheite, traheobronşite; balonare, colici abdominale, enterocolite.
Extern: gingivite, stomatite, afte bucale, abcese dentare, sângerări ale gingiei, faringite, amigdalite.

Compozitie: Salvie (Salvia officinalis) - extract moale din părți aeriene (30%); glicerină vegetală (70%). Formule originale Dacia Plant, 100% naturale. Mai multe detalii despre acest produs gasiti aici.

Si ca pentru inceput de an, va invitam la un super concurs!

Cum participam la concurs?

Lasati un comentariu la postarea de pe facebook - aici - cu raspunsul la intrebarea: Care sunt cele 3 produse PufyPUF de nelipsit in fiecare casa in care se aude glasul copiilor?

Cum se aleg castigatorii?

Cei 2 castigatori vor fi alesi prin tragere la sorti prin random.org.

Care sunt premiile?

Premiul va contine cate 2 seturi de PufyPUF + 1 carte de colorat Ingerasul

Care este durata concursului?

Concursul incepe astazi 10.01.2019 si se incheie la data de 15.01.2019. Castigatorii vor fi anuntati la data de 16.01.2019

Daca ti-a placut articolul, apreciaza-l cu un share!

Comenteaza / Pune o intrebare

Citeste toate comentariile

Ultimile 1 comentarii

 1. Ivancov Iuliana
  Ivancov Iulianatrimis la 21/1/2019

  Ce le 3 produse de nelipsite din casa sunt produse foarte utile, necesare fiecarei case in care se aude glasul copiilor: PufyPUF Propolis și Echinacea spray pentru o imunitate puternica, PufyPUF Propolis și Mușețel spray pentru o dezinfectare naturala si PufyPUF Salvie spray pentru a calma caile respiratorii.

  Raspunde la acest comentariu

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publica (ramai anonim). | Toate campurile trebuie completate!