Hipsterii printre noi

Hipsterii printre noi

Hipsterii printre noi

  • Cu o privire smechera, micutul Toby a castigat 100.000 de fani pe Instagram, deoarece proprietarul sau, Joyce Chen, din Vancouver, i-a facut un cont in urma cu trei ani. Joyce il fotografiaza pe Toby, in varsta de 10 ani, purtand un sortiment de tinute chic.

Hipsterii printre noi :)


Micul hipster Toby: terrierul maltez aduna 100.000 de fani pe Instagram!

Cu o privire smechera, micutul Toby a castigat 100.000 de fani pe Instagram, deoarece proprietarul sau, Joyce Chen, din Vancouver, i-a facut un cont in urma cu trei ani. Joyce il fotografiaza pe Toby, in varsta de 10 ani, purtand un sortiment de tinute chic.

Joyce a sustinut ca a avut ideea de a-l imbraca pe Toby dupa ce i-a pus ochelarii pe nas in timp ce isi cumpara o cafea.

Dar, in timp, Joyce a inceput sa caute mai multe tinute pentru micul maltez, facand senzatie pe Instagram.

Joyce a spus: "Am inceput sa il imbrac pe Toby dupa ce i-am pus ochelarii de soare pe ochisori si am observat cat de bine arata - cei mai multi caini si-ar inclina capul sa ii dea jos, dar Toby nu a facut-o. Atunci am observat ca are talent, asa ca am decis sa ii gasesc niste haine distractive. Toby pare a se simti confortabil in cele mai multe tinute."

Joyce a ajuns sa plateasca si £ 56 doar pentru un singur set de hainute.

"Probabil chelui intre 30-80 $ (£ 21-56) pe un singur costum pentru Toby.

Toby se bucura de faima lui de pe internet, cu toate ca nu sunt destul de sigura ca isi da seama, arata foarte bine.

Incerc sa pastrez tema hipster. Ochelari cu margini groase, papioane, camasi in carouri si palarii.

Toby iubeste sesiunile de fotografii fiindca acestea implica si o multime de bunatati. Imi ia doar cateva minute sa ii fac o fotografie reusita."

Ea a spus: "Am avut un maltez cand eram copil si am iubit intotdeauna aceasta rasa. M-am indragostit de Toby din momentul in care l-am vazut. Era ca o minge mica de puf cu ochi expresivi si mari. Nu am vazut niciodata un maltez cu astfel de ochi frumosi!

Oamenii raman uimiti cand ii vad ochii. Se spune ca arata foarte uman. Chiar daca are 10 ani, se comporta ca unul de 3. Este plin de energie si jucaus."


autor: supereva.ro  - Toate drepturile rezervate (c) 2016


Interesant de citit:
Comunicarea non-verbală cu bebelușul: invață-l pe bebe limbajul semnelor

În primii ani de viață, copiii învață să comunice prin observarea și imitarea comportamentului adulților din jurul lor. Prin urmare, modul în care… ... citeste

Si pisicile isi fac selfies

Ati crezut ca doar vedetele isi fac selfies din orice pozitie posibila? Ei bine NU - chiar si pisicutele sunt niste vedete care trebuie sa fie in pas cu moda :) Iata-le etalandu-si mustacioarele :) ... citeste

Cine vrea un CatBuritto!?

Da da, un CatBuritto :)) Dar sa ne intelegem totusi, acest buritto nu este menita sa fie mancat in nici un caz. ... citeste


 


 

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII