8 reguli de aur pentru probarea rochiei de mireasa

8 reguli de aur pentru probarea rochiei de mireasa

8 reguli de aur pentru probarea rochiei de mireasa

  • Orice supereva isi doreste sa se simta cea mai frumoasa femeie din lume in ziua nuntii. Alegerea rochiei de mireasa potrivite este unul dintre pasii esentiali catre indeplinirea acestui vis. De aceea, inainte de a va decide asupra modelului potrivit siluetei si personalitatii voastre, este bine sa probati cat mai multe rochii (cu riscul de a va exaspera mamele, surorile sau prietenele care va insotesc la cumparaturi).

Orice supereva isi doreste sa se simta cea mai frumoasa femeie din lume in ziua nuntii. Alegerea rochiei de mireasa potrivite este unul dintre pasii esentiali catre indeplinirea acestui vis. De aceea, inainte de a va decide asupra modelului potrivit siluetei si personalitatii voastre, este bine sa probati cat mai multe rochii (cu riscul de a va exaspera mamele, surorile sau prietenele care va insotesc la cumparaturi).
 
Iata cateva reguli de aur pe care ar trebui sa le cunoasca toate viitoarele mirese care au început odiseea cautarii rochiei perfecte:

  1. Cand plecati la cumparaturi incaltati-va confortabil pentru a face fata maratonului prin magazine. Nu uitati sa luati cu voi o pereche de pantofi cu toc. Nu toate magazinele va pun la dispozitie si pantofi atunci cand probati o rochie de mireasa si este un aspect esential pentru a vedea cum se asaza rochia.

  2. Probati rochia fara sa fiti machiate. Chiar daca in ziua nuntii veti avea un machiaj stralucitor, la proba atentia trebuie focalizata pe rochie, prin urmare, naturaletea este obligatorie. In plus, daca sunteti machiate riscati sa murdariti rochia.

  3. Compania este obligatorie. Luati pe cineva cu voi pentru a avea si o a doua parere. Apelati la persoane de incredere si rugati-le sa fie cat se poate de sincere in aprecierea tinutei.

  4. Notati pe un carnetel numele magazinului, modelul care v-a atras atentia, avantajele si dezavantajele rochiei respective. Proband mai multe rochii, riscati sa faceti confuzii la un moment dat. Daca notati cateva detalii despre cele care v-au atras atentia, acasa, in liniste, veti avea de unde sa alegeti.

  5. Nu uitati ca la nunta veti dansa... mult. Faceti cativa pasi de dans prin magazin, chiar daca vanzatoarea s-ar putea sa zambeasca. Este absolut necesar ca rochia de mireasa sa fie si confortabila pentru ca veti sta in ea o zi si o noapte.

  6. Atentie la lumina! Albul are anumite nuante, in functie de fibra materialului din care este confectionata rochia. Pentru a nu avea surprize, incercati sa vedeti cum arata rochia la lumina zilei. Evident, nu trebuie sa iesiti din cabina de proba in strada, dar incercati sa va apropiati de o fereastra pentru a vedea nuanta reala.

  7. Daca este din ce in ce mai greu sa va decideti, apelati la fotografii. Rugati persoanele care va insotesc sa va fotografieze din diverse unghiuri si ganditi-va cum ati vrea sa arate fotografiile voastre de nunta pentru a va usura alegerea rochiei.

  8. Acceptati-va corpul! Foarte multe viitoare mirese fac o adevarata obsesie pentru propriul corp inainte de nunta. Incercati sa va obisnuiti cu ideea ca nu exista diete miracol care sa va transforme in supereve cu siluete perfecte in ziua nuntii. De aceea, in loc sa disperati ca nu va vine bine un model anume, incercati sa cautati o rochie potrivita pentru silueta proprie si luati masura care vi se potriveste cel mai bine.

Dincolo de aceste reguli banale, dar pe care multe supereve le ignora, cheia unei alegeri reusite a rochiei de mireasa este rabdarea. Asa ca, daca ati fixat deja data nuntii, incepeti din timp cautarea rochiei potrivite.

 IATA ALBUMUL CU CELE MAI TRENDY ROCHII DE MIREASA PENTRU 2010 aici >>

 Aici comentam cu placere despre evenimentul minunat al vietii: NUNTA.

 Miresele Supereva.

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII