O noua scuza pentru a bea vin

O noua scuza pentru a bea vin

O noua scuza pentru a bea vin

  • Se anunta sfarsitul saptamanii si inceperea weekend-ului? Iesi diseara la o terasa, la un pahar de vin? Iar maine dimineata te revigorezi cu o cafea? Atunci avem vesti bune pentru tine - aceasta combinatie este sanatoasa pentru flora ta bacteriana!

O noua scuza pentru a bea vin!

Se anunta sfarsitul saptamanii si inceperea weekend-ului? Iesi diseara la o terasa, la un pahar de vin? Iar maine dimineata te revigorezi cu o cafea? Atunci avem vesti bune pentru tine - aceasta combinatie este sanatoasa pentru flora ta bacteriana!

Stomacului tau ii place diversitatea

Diversi microbi (bacterii) componenti ai florei bacteriene mentin un echilibru al digestiei. Toate bacterille din stomac se numesc flora bacteriana, iar cu cat diversitatea lor este mai mare, cu atat este mai bine pentru sanatatea ta. Partea frumoasa este ca putem noi insine sa ne ingrijim de acest aspect.

 

Digestia

Diverse universitati si cercetatori au investigat probele de scaun ale unui grup de test compus din oameni din Belgia si Olanda. Dupa cum se presupunea deja, iaurtul a avut o influenta benefica asupra florei bacteriene. Nimeni nu a presupus insa ca si cafeua cu vinul vor avea influente pozitive asupra florei bacteriene.

Consum cu masura

Exista insa o conditie: Consumul acestor bauturi trebuie facut cu masura, iar cafeua trebuie bauta neagra, sau cu lapte doar. Adaosul de zahar in cafea anuleaza efectele benefice ale acesteia, si chiar produce un efect negativ asupra sanatatii florei.

Va recomandam sa mai cititi si:

Interesant de citit:
Vinul rosu, poate trata paradontoza?

Potrivit unui studiu realizat de cercetatori canadieni, citati de "Journal of Dental Research". Substantele continute in vinul rosu pot preveni si trata afectiunile gingiei. ... citeste

Vinul poate reduce riscul de osteoporoza

Un pahar de vin pe zi intareste oasele, dar vesti proaste pentru barbati: berea nu are niciun efect. Conform unui studiu referitor la relatia dintre dieta si densitatea oaselor, cantitati moderate de… ... citeste

Arderea grasimilor si vinul rosu

Cercetările efectuate de Universitatea din Alberta, Canada, au constatat ca beneficiile din resveratrol, un compus gasit in vinul rosu, sunt similare cu cele pe care le obținem in urma unui… ... citeste

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII