13 moduri de a servi pepenele rosu

13 moduri de a servi pepenele rosu

13 moduri de a servi pepenele rosu

  • Sunt atat de multe feluri in care putem consuma pepenele in aceasta vara! Iar daca esti mereu in cautarea unor noi moduri de prezentare, dragute si apetisante, ai ajuns in locul potrivit. Supereva va prezinta 13 feluri spectaculoase si usor de pregatit, in care puteti servi minunatul pepene:

13 moduri de a servi pepenele rosu

Sunt atat de multe feluri in care putem consuma pepenele in aceasta vara! Iar daca esti mereu in cautarea unor noi moduri de prezentare, dragute si apetisante, ai ajuns in locul potrivit. Supereva va prezinta 13 feluri spectaculoase si usor de pregatit, in care puteti servi minunatul pepene:

1. Broscuta cu salata de fructe

2. Jeleu pepene

Ai nevoie de: 1 mic pepene, 1 pachetel de gelatina rosie, 3 pachetele de gelatina simpla, 2 cesti apa fierbinte clocotita, chip-uri de ciocolata.

Taie pepenele in jumatate, scoate miezul dar lasa partea alba. Intr-un castron mediu amesteca apa si gelatina pana se dizolva. Toarna compozitia in pepene si lasa sa stea 4-6 ore. Cu un cutit taie felii, iat cu ajutorul unui pai impinge chips-urile de ciocolata in feliile de gelatina, astfel incat sa para a fi seminte. Se serveste cu pepenele adevarat alaturi :)

3. Gratar din pepene

4. Pepene inghetat in bauturi

Taie cubulete de pepene si pune-le in congelator. Dupa ce sunt congelate se pun in orice bauturi preferati.

5. Ceainic din pepene si fructe

6. Bautura instant din pepene

Taie un capac la pepene, scoate tot miezul si da-l prin blender cu putin suc de limeta. Intre timp fa o gaurica la baza pepenelui si monteaza un robinet simplu. Toarna sucul de pepene obtinut si tinut un pic la rece in prealabil, in pepene, pune capacul si gata :)

7. Pepene rechin umplut cu diverse fructe

8. Cuburi de pepene servite intr-un bol din pepene

9. Iepuras pepene cu diverse fructe

10. Smoothie la bormasina

11. Pepene simplu

12. Tort din pepene

13. Pepene la gratar

Nimic mai simplu si mai gustos: pune felii de pepene pe gratar, lasa-le putin sa se rumeneasca si savureaza-le! 



Va dorim Pofta Buna!

Interesant de citit:
Cura cu pepene rosu

Pepenele rosu este o bucurie a verii. La indemana oricui, cura de pepene rosu este o ocazie perfecta de detoxifiere a organismului si de reglare hormonala.   ... citeste

Punch cu pepene

Turnati vermutul, pepenele si zaharul intr-un blender, amestecati cca 10 secunde. Adaugati gheata si mai amestecati 3 secunde. ... citeste

Inghetata cu pepene galben si menta

Congeleaza pepenele galben pe o tava de copt, asezat intr-un singur strat. Intr-un castron amesteca capsunile cu 1 lingura de zahar si pune-l la rece o ora. ... citeste

 

 

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII