7 sfaturi pentru roscate

7 sfaturi pentru roscate

7 sfaturi pentru roscate

  • Faptul ca roscatele naturale sunt o raritate e cunoscut de toata lumea. Asta nu ii impiedica pe specialisti sa creeze nuante fanteziste pentru colorarea parului, in ton cu privelistea multicolora a toamnei. In unii ani nuantele de rosu sunt in top, in altii sunt demodate. Cu toate acestea, exista supereve carora nuantele de rosu le vin superb, indiferent de trenduri. Si printre ele se numara o multime de staruri.

Faptul ca roscatele naturale sunt o raritate e cunoscut de toata lumea. Asta nu ii impiedica pe specialisti sa creeze nuante fanteziste pentru colorarea parului, in ton cu privelistea multicolora a toamnei. In unii ani nuantele de rosu sunt in top, in altii sunt demodate. Cu toate acestea exista supereve carora nuantele de rosu le vin superb, indiferent de trenduri. Si printre ele se numara o multime de staruri.

Vopsirea parului in nuante roscate presupune insa, din pacate, asumarea unui risc destul de mare – dupa o perioada relativ scurta de timp, culoarea devine din ce in ce mai stearsa si acest lucru este mai vizibil decat in cazul altor nuante. Rosul aramiu se tranforma in oranj, rosul visiniu isi pierde misterul dupa cateva spalari. Cum puteti diminua decolorarea atat de rapida a parului? Incercati cele sapte solutii magice oferite de Supereva:

1. Aplicati vopseaua pe parul curat 

Exista inca mitul conform caruia vopseaua trebuie aplicata pe parul murdar. In trecut, acest lucru ajuta la protejarea parului de substantele chimice din vopsea. Intre timp insa, industria cosmetica a evoluat simtitor, asa incat astazi chiar este indicat ca vopseaua sa fie aplicata pe parul curat. In plus, culoarea penetreaza mai bine firul de par si rezista mai mult cand acesta este curat.

2. Incercati culori semi-premanente

Cele mai reusite nuante sunt, de departe, cele de la Wella Color Touch. Este un adevar pe care toti profesionistii il recunosc. Iata si cateva sugestii de nuante: 6/4, 7/43, 8/40.

3. Nu va spalati parul imediat dupa vopsire

Lasati sa treaca cel putin 48 de ore dupa vopsire si abia dupa aceea spalati-va parul.

4. Nu va faceti permanent in ziua in care va vopsiti

De fapt, in ziua in cere va vopsiti ar trebui sa renuntati la orice tip de tratament al parului. Spalati-l pur si simplu si aplicati vopseaua. Este suficient de traumatizant pentru o singura zi.


 
5. Purtati palarie atunci cand este cazul

Chiar daca nu va dati in vant dupa palarii, atunci cand mergeti la un salon de bronzat sau atunci cand va expuneti razelor solare, incercati sa va protejati parul proaspat vopsit.

6. Folositi un nuantator

La o saptamana dupa ce v-ati vopsit, improspatati-va coafura cu un nuantator pe baza de plante. Culoarea va capata din nou stralucire.

7. Nu folositi sampoane dure

Incercati sa ganditi practic: daca tot ati cheltuit suficient de mult pentru o vopsea de calitate, atunci rasfatati-va cu un sampon pe masura, special conceput pentru parul vopsit, care are rolul de a mentine vie culoarea. Consultati-va insa in prealabil cu un stilist.

  Forum unde comentam cu placere

 Frumusete si moda >>

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Tema:Par frumos

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Ultimile 3 comentarii

  1. gabriela
    gabrielatrimis la 23/4/2012

    dar pt roscatele naturale ce sfaturi aveti?

    Raspunde la acest comentariu
  2. Anamaria Ghiban
    Anamaria Ghibantrimis la 7/2/2010

    Oricat de bine ar acoperi vopseaua parul alb, problema este greu de rezolvat, mai ales cand parul creste foarte repede. In orice caz, dintre vopselele care dau rezultate foarte bune, as recomdanda L'Oreal superior Preference si Wella. Exista nuante frumoase de rosu si la Joico, insa in ceea ce priveste acoperirea intensa a firelor albe, cred ca e mai buna l'Oreal. Ce sampon si balsam de la Hemmel folosesti? Eu, personal il folosesc pe cel cu ceai verde (samponul) , insa de balsam nu sunt niciodata pe deplin multumita?

    Raspunde la acest comentariu
  3. Trattner Geea
    Trattner Geeatrimis la 31/1/2010

    Buna ziua,.dE F MULTI ANI MA VOPSESC ROSCATA PT CA MA AVANTAJEAZA F MULT SI IMI PLACE .FOLOSESC CULOAREA MANDARIN SAU CUPRU DESCHIS DAR AM O PROBLEMA , PARUL MEU APROAPE IN TOTALITATE ESTE ALB , CRESTE FF REPEDE LA 2 SAPT AR TREBUI SA MA VOPSESC, FOLOSESC SAMPON SI BALSAM DE LA HEMEL DE MULTI ANI,PARUL SE COMPORTA F BINE CU ELE AS DORI SA-MI RECOMANDATI O VOPSEA CARE SA ACOPERE BINE PARUL ALB DACA EXISTA. VA MULTUMESC SI ASTEPT RASPUNS

    Raspunde la acest comentariu

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII