Secretele senzualitatii – ultimele tendinte in lenjeria intima

Secretele senzualitatii – ultimele tendinte in lenjeria intima

Secretele senzualitatii – ultimele tendinte in lenjeria intima

  • Pentru orice femeie, senzualitatea este, in mod cert, o arma de neinlocuit, iar mijloacele prin care ea poate fi obtinuta sunt foarte variate. Daca hainele pot sa faca din imaginea unei femei un model de senzualitate, lenjeria intima este cea care desavarseste perfectiunea.

Pentru orice femeie, senzualitatea este, in mod cert, o arma de neinlocuit, iar mijloacele prin care ea poate fi obtinuta sunt foarte variate. Daca hainele pot sa faca din imaginea unei femei un model de senzualitate, lenjeria intima este cea care desavarseste perfectiunea. Ea face parte din latura misterioasa a feminitatii, fiind accesibila doar privirilor celor fata de care femeile isi doresc sa fie cu adevarat seducatoare. Alegerea unei lenjerii intime este, prin urmare o adevarata arta.

In acest sezon, tendintele in materie de desuuri sunt marcate de trei culori dominante – maro, rosu, alb – menite sa „calmeze” ochiul suprasolicitat de culorile flashy care monopolizeaza tinutele vestimentare ale toamnei. Iar pentru ca efectul sa fie complet, materialul preferat este dantela sau tulul foarte fin.

Eterna puritate alba

Albul este deja, de foarte multi ani, un fel de culoare emblema a lenjeriei intime feminine, simbolizand eleganta si feminitatea. Fie ca sunt din dantela, din matase, satin sau tul, piesele de lenjerie albe nu lipsesc din nicio colectie, aducand cu ele un aer mereu clasic. In aceasta iarna albul este parca mai proaspat ca in alte anotimpuri. Dantela alba este una dintre atractiile sezonului, asa ca ea nu trebuie sa lipseasca din dulapul nici unei femei. Iar daca vreti sa fiti cu adevarat „pretioase”, alegeti o lenjerie intima alba decorata cu cristale sau alte pietre semipretioase. Efectul va fi uluitor, trebuie sa doar sa incercati!

Relaxarea cafelei cu lapte...

Maroul este, de departe, culoarea acestei toamne in ceea ce priveste lenjeria intima. Colectiile sunt pur si simplu invadate de aceasta culoare, prezenta in toate nuantele sale (de la beige deschis la tonuri de maro ciocolatiu sau brun). Senzatia data de o lenjerie maro este aceea de caldura, de relaxare placuta combinata cu o senzualitate debordanta.

Provocarea purpurie

Rosul revine in forta in colectiile de lenjerie. Dupa ce cazuse oarecum in desuetudine, creatorii au reinviat mitul lenjeriei rosii, mizand pe nuante incandescente, care creeaza o imagine  sofisticata, foarte eleganta. De la rosu salbatec ce inspira libertatea, la rosu aristocratic plin de glamour sau la rosu platinat, optiunile sunt foarte variate, in functie de „curajul” si de personalitatea fiecarei femei.


 Forum unde comentam cu placere

 Moda si Fitze...

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Tema:Moda la zi

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII