Alegerea tinutei perfecte pentru o nunta

Alegerea tinutei perfecte pentru o nunta

Alegerea tinutei perfecte pentru o nunta

  • Tocmai ai primit invitatia la nunta prietenei tale. Te bucuri pentru ea si pentru sotul ei, iar faptul ca se casatoresc este o veste minunata. Mintea iti este impartita intre tot felul de ganduri, incepand cu lista de cadouri posibile pentru miri, iar tu abia astepti un pic de shopping. Dar stai, cu ce ar trebui sa te imbraci?

Tocmai ai primit invitatia la nunta prietenei tale. Te bucuri pentru ea si pentru sotul ei, iar faptul ca se casatoresc este o veste minunata. Mintea iti este impartita intre tot felul de ganduri, incepand cu lista de cadouri posibile pentru miri, iar tu abia astepti un pic de shopping. Dar stai, cu ce ar trebui sa te imbraci?

Femeile stiu ca este important sa arati minunat tot timpul, iar importanta aspectului devine si mai mare cand este vorba despre nunti. Nunta are in centru mirele si mireasa, care au cheltuit multi bani si mult timp planuind aceasta zi. In mod firesc, ei vor sa fie o zi perfecta. Iar tu esti onorata sa imparti cu ei aceasta zi mare, deci va trebui sa intorci bucuria pe care ti-o fac aratand cat mai bine la marele eveniment.

Totusi, trebuie sa tii cont ca poti face asta in modul corect sau nu. Nu uita ca mergi la o nunta, nu la o petrecere oarecare. Din fericire, alegerea tinutei perfecte pe care sa o porti la o nunta nu este chiar atat de dificila precum pare. Necesita numai putina cautare inainte.

Cum alegi tinuta?

Ceea ce trebuie sa iei in considerare in alegerea tinutei pentru nunta este modul in care se va desfasura nunta si unde vor avea loc ceremonia si petrecerea. Va fi un eveniment formal, care impune costum si cravata sau numai o adunare neformala de prieteni si rude? Unde va avea loc, la ce biserica, poate la un restaurant elegant, ori pe plaja, un loc inverzit sau la casa cuiva? Va avea loc in timpul zilei sau noaptea?

Poti afla raspunsurile la aceste intrebari citind invitatia. O invitatie gravata si foarte formala pe hartie de buna calitate inseamna ca nunta va fi si ea un eveniment formal. Pe de alta parte, daca aspectul si limbajul invitatiei sunt prietenesti si neformale, inseamna ca asa va fi: neformala. De asemenea, ora si locul nuntii si ale receptiei sunt intotdeauna indicate in invitatie.

Cand are loc?

Acum, ca ai informatiile necesare la indemana, cum poti alege hainele cu care sa te imbraci? Iata criteriile:

Nunta in timpul zilei. Nuntile care se tin dimineata sau dupa-amiaza sunt adesea chestii neformale. Sau cel putin sunt mai putin formale decat nuntile care se tin seara si noaptea. In functie de gradul de formalitate, poti alege intre o rochie inflorata eleganta, un deux pieces dragut, sau un costum de culoare deschisa. Ramai la culori deschise si incearca sa nu arati ca si cum te-ai duce la serviciu. Sa nu porti niciodata negru la o nunta care are loc in timpul zilei.

Nuntile de seara. Nuntile de seara necesita ceva mai elegant si mai sofisticat. In acest caz, poti scoate din dulap rochia lunga si poti purta culori inchise, chiar si negru. Totusi, este mai bine sa afli daca nunta va fi mai degraba neformala, cu cravata optionala sau absolut obligatorie. La o nunta neformala sau cu cravata optionala, o rochie sau un costum de cocktail sunt suficiente, si trebuie sa eviti sa porti chestii cu paiete sau broderii stralucitoare. La un eveniment cu cravata impusa, sunt foarte potrivite rochiile lungi pana la podea, bijuteriile formale si salurile elegante. Este bine sa porti ceva confortabil, totusi, deoarece intotdeauna se danseaza la nuntile care au loc seara.

Iata ce trebuie sa iei in calcul atunci cand alegi tinuta de nunta:

  • Nu purta niciodata alb la nunta, nici in timpul zilei nici seara.
  • Nu purta niciodata jeans sau denim.
  • Imbraca-te cu decenta. Nu purta ceva prea sexy, prea dezgolit sau provocator. La urma urmei, mergi la o nunta, nu la o intalnire cu un tip pe care vrei sa-l seduci. Daca vei purta ceva fara maneci sau fara bretele, ia-ti si o jacheta sau un sal la biserica; vei putea sa renunti la ele in timpul petrecerii.
  • Fa tot posibilul sa arati fabulos fara a exagera, altfel vei eclipsa mireasa. Se presupune ca nu vrei sa furi lumina refectoarelor care sunt toate asupra miresei, nu-i asa?
  • Nuntile sunt evenimente fericite si incantatoare. Amintirile de la nunta ar trebui sa dureze toata viata. Este deci datoria ta de oaspete al miresei si al mirelui sa contribui la frumusetea acestor amintiri. Imbraca-te potrivit si arata cat mai bine.

 IATA ALBUMUL CU CELE MAI TRENDY ROCHII DE MIREASA PENTRU 2010 aici >>

 Aici comentam cu placere despre evenimentul minunat al vietii: NUNTA.

 Miresele Supereva.

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Ultimile 1 comentarii

  1. florina
    florinatrimis la 9/2/2010

    interesant articolul, votat cu placere.m-ar interesa de unde ati luat modelele de rochii din articol, imi place la nebunie cea rosie!

    Raspunde la acest comentariu

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII