Horoscop 2017 - Gemeni

Horoscop 2017 - Gemeni

Horoscop 2017 - Gemeni

  • Va fi 2017 anul norocos pentru zodia Gemeni?

    Iata in exclusivitate pentru Supereva, Horoscopul pentru Gemeni 2017:

Gemeni (Mai 22-Iunie 22)

Culoare: Verde
Element: Aer
Planeta: Mercur
Piatra norocoasa: Agat
Semn opus: Sagetator
Analog Chinezesc: Cal

 

 

 

 

 

 

Dragi Gemeni, poate v-ati dori sa va imaginati noul an 2017 ca un an de basm

O idila: abundenta de lapte, miere si flori pe pajisti, in timp ce priviti norii in schimbare - ce frumos... nu? Cu toate acestea, va trebui sa urmati zicala: "Daca vrei un lucru bine facut, fa-l singur". Astfel, nu va asteptati ca un CEO al unei agentii de modeling internationale sa va bata la usa doar pentru ca v-a observat frumusetea cand scuturati patura pe geam. Probabil ca nu veti gasi un dulap plin de monede de aur in timpul curateniei de primavera in gradina. Si uitati de broasca ce se transforma in print... cu un sarut magic. Dar toate acestea nu inseamna ca 2017 nu va fi un an cu adevarat fabulos. Trebuie doar sa tineti cont de faptul ca autorul unei astfel de povesti trebuie sa fie nimeni altcineva decat propria persoana.

Prin urmare, Horoscopul 2017 provoaca Gemenii sa fie mai independenti si perseverenti

Incercati pe cat posibil sa influentati directia si dezvoltarea unor evenimente importante, nu stati si asteptati ca totul sa se intample pur si simplu. Pentru a va extinde cunostintele, nu trebuie sa memorati cartea de telefon, nici scara de duritate a mineralelor. Noile competente, in mod surprinzator chiar si cele manuale, va pot aduce multa inspiratie. De exemplu, ati incercat vreodata sa faceti o paine de casa? Sau o lumanare din ceara cu fitil? Sau, poate sa crosetati ceva? Ganditi-va cat de multe lucruri pe care le folosim zilnic, nu suntem capabili sa le producem noi insine. Va veti castiga propria fericire doar cu o astfel de atitudine individualista.

Cum se descurca Gemenii in dragoste, in 2017?

Ati trecut pragul de treizeci de ani si simtiti ca dragostea devine un pic plictisitoare? 2017, in functie de horoscop, este o mare oportunitate de a scapa de aceasta impresie neplacuta. Cea mai simpla reteta pentru a pastra o viata amoroasa cu adevarat bogata este de a va folosi imaginatia si sa vorbiti deschis despre dorintele voastre. Si, mai presus de toate, este necesar sa ramaneti permanent curiosi. Fie ca doriti sa urcati pe aripile nestapanite ale pasiunii salbatice, sau din contra, daca doriti in secret sa plonjati in pasivitate si subordonare, puteti conta cu siguranta pe faptul ca anul 2017 va deveni o piatra de hotar in capacitatea de a simti dragostea si de a experimenta placerea.

Cariera Gemenilor in 2017

Odata ce razele primaverii au inlocuit ghearele reci ale iernii, veti afla ca aveti nevoie cu siguranta de o perioada de odihna. Chiar daca seful va flutura in fata proiecte noi sau chiar daca ochelarii au devenit aburiti de respiratia suparata a superiorului, pastrati-va calmul. Desigur, nu va puteti aseza picioarele pe birou, privi pe fereastra sau manca popcorn. O astfel de rebeliune nu este, din pacate, bine-venita intr-o lume obsedata de profit si imbunatatirea performantelor. Cu toate acestea, in cazul in care platiti taxe, indepliniti sarcinile si traiti o viata corporativa ordonata, puteti fi sigur ca meritati cateva momente de relaxare si o vacanta corespunzatoare, de asemenea. Insistati pe pastrarea ritmului propriu, si nu lasati pe nimeni sa va ruineze sanatatea printr-un sprint fara sfarsit. Numai atunci cand sunteti relaxat veti puteti realiza miracole reale la locul de munca.

Horoscop 2016 

BERBEC
Martie 21 - Aprilie 19

TAUR
Aprilie 20 - Mai 20

GEMENI
Mai 21 - Iunie 21

RAC
Iunie 22 - Iulie 22

LEU
Iulie 23 - August 22

FECIOARA
August 23 - Septembrie 22

BALANTA
Septembri 23 - Octombrie 22

SCORPION
Octombrie 23 - Noiembrie 21

SAGETATOR
Noiembrie 22 - Decembrie 21

CAPRICORN
Decembrie 22 - Ianuarie 19

VARSATOR
Ianuarie 20 - Februarie 18

PESTI
Februarie 19 - Martie 20

 

 Forum unde comentam cu placere

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII