Horoscop 2017 - Rac

Horoscop 2017 - Rac

Horoscop 2017 - Rac

  • Va fi 2017 anul norocos pentru Rac?

    Iata in exclusivitate pentru Supereva, Horoscopul pentru Raci 2017.

Rac (Iunie 23-Iulie 23)

Culoare: Alb, Argintiu
Element: Apa
Planeta: Luna
Piatra norocoasa: Perla
Semn opus: Capricorn
Analog Chinezesc: Capra

 

 

 

Dragi Raci, horoscopul pentru 2017 ne anunta ca in acest an veti reusi sa intrati intr-un grup de elita. Nu va speriati insa daca nu va considerati a face parte din grupul de snobi sau daca nu sunteti genul care se gudura pe langa sef. Elita infloreste mereu, fiind o minoritate cu abilitati speciale. Nu este neaparata nevoie sa fiti excentrici intr-un mod rusinos. Ba din contra, puteti fi mandri de voi, pentru ca acum puteti deschide o usa spre intelegerea mai profunda a lumii exterioare.

Este important sa aveti un plan sofisticat pentru intregul an

Cum o dantela fina poate decora o rochie simpla si transforma un material textil util, dar plictisitor, in ceva frumos si unic, la fel si voi va puteti imbogati viata daca va setati un scop clar si lucrati la el intens. De asemenea, horoscopul pentru 2017 prezice un sezon de prudenta atunci cand focul inimii va semana cu o soapta inteleapta de blandete, mai degraba decat un vuiet de foc al emotiilor ce ard.

Cum se descurca Racii in dragoste, in 2017?

Se poate spune ca ati experimentat deja destula pasiune si neliniste. Dar viata merge mai departe si nu va puteti retrage la o manastire - fie pentru ca aveti o familie, alte angajamente sau pur si simplu pentru ca sunteti reticenti in a renunta la cea mai mare provocare, care este viata, fara indoiala. Nu va predati niciodata si tineti capul sus. Inceputul este sa ascultati cu atentie toate impulsurile care vin din adancul sufletului vostru. Multe vi se vor parea cu siguranta ciudate sau nepoliticoase, dar dupa un timp veti reusi sa le sortati si veti simti ca va apartin. Horoscopul indica faptul ca, in 2017, veti castiga cel mai mult in dragoste, dar numai atunci cand veti fi impacati cu voi insiva.

Cariera Racilor in 2017

Horoscopul pentru 2017 ingroapa anumite sperante legate de centralizarea muncii. Fie ca este vorba de o avansare, sau poate doar o reusita a unui proiect in echipa, se pare ca o astfel de directie v-ar schimba personalitatea inflorita intr-una plictisitoare. Accentul pe propria unicitate modesta se potriveste ca o manusa carierei Racilor. Fiti voi insica - lasati-va inspirati de altii, dar nu imitati sau copiati. In cazul in care idolul vostru este Tiger Woods, nu trebuie sa incercati sa castigati urmatorul turneu de golf. Va fi suficient sa reusiti sa tundeti bine peluza, astfel incat el sau orice alt campion, sa va aprecieze munca. Apoi, amandoi veti fi "campioni" in acelasi domeniu..
 

Horoscop 2016 

BERBEC
Martie 21 - Aprilie 19

TAUR
Aprilie 20 - Mai 20

GEMENI
Mai 21 - Iunie 21

RAC
Iunie 22 - Iulie 22

LEU
Iulie 23 - August 22

FECIOARA
August 23 - Septembrie 22

BALANTA
Septembri 23 - Octombrie 22

SCORPION
Octombrie 23 - Noiembrie 21

SAGETATOR
Noiembrie 22 - Decembrie 21

CAPRICORN
Decembrie 22 - Ianuarie 19

VARSATOR
Ianuarie 20 - Februarie 18

PESTI
Februarie 19 - Martie 20

 

 Forum unde comentam cu placere

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII