Horoscop 2017 - Fecioara

Horoscop 2017 - Fecioara

Horoscop 2017 - Fecioara

  • Va fi 2017 anul norocos pentru Fecioara?

    Iata in exclusivitate pentru Supereva, Horoscopul Fecioarelor 2017.

Fecioara (August 24-Septembrie 23)

Culoare: Verde, Maro
Element: Pamant
Planeta: Mercur
Piatra norocoasa: Sardonyx
Semn opus: Pesti
Analog Chinezesc: Cocos

 

 

 

 

 

In 2017, Fecioarele pot experimenta orice situatie, aparent banala, asemenea unui roman fascinant. Lumea devine din ce in ce mai complexa, iar multe semne zodiacale devin destul de nervoase, insa nu si Fecioarele. Astfel, horoscopul vede sensibilitatea si inteligenta Fecioarelor ca o calitate foarte pozitiva.

La fel cum noile camere foto sunt prevazute cu microcipuri mai sensibile, cu o mai mare rezolutie (atunci cand imaginea dintr-un astfel de aparat de fotografiat este marita pe un computer, vezi mai multe detalii decat inainte), in mod similar, Fecioarele devin observatori mai bine echipati, cu o mai buna capacitate de a distinge. De exemplu, daca vine cineva sa va viziteze, evocati in mod automat bucurie, dar, de asemenea, veti avea si mai multe intrebari, pentru ca acum puteti distinge mai bine firea oamenilor.

Horoscopul 2017 incurajeaza Fecioarele sa petreaca mai mult timp in natura si in mediul rural

Nu are importanta ca veti sta in praf, murdarie, noroi, foame, sete, frig sau ploaie. Natura va va lumina toate simturile si va veti bucura de universul real. O cravata de la Versace sau Hugo Boss este foarte buna in oras in cazul in care va ajuta sa urcati pe scara sociala. In natura insa, o veti folosi doar in loc de curea, de exemplu. Dar asta nu va conta deloc. In 2017, va rugam sa ignorati conventiile sociale si sa incercati cat mai mult posibil sa intrati in rezonanta cu esenta voastra naturala. Veti vedea unde va poate conduce.

Cum se descurca Fecioarele in dragoste, in 2017?

In 2017, recomandarea este sa nu muscati mai mult decat puteti mesteca. Moderatia nu ajuta doar stomacul, dar si viata emotionala. Nu ar trebui sa va retrageti la o manastire, dar schimbarea de parteneri in fiecare luna sau gandurile de casatorie la 90 de zile dupa prima intalnire, pot fi un pic prea mult pentru natura delicata a semnului vostru de pamant. In dragoste, incercati sa cautati dragostea adevarata, mai degraba decat placerea pe termen scurt si amuzament. Numai atunci va puteti dezvolta o relatie pe termen lung si recolta fructele sentimentelor voastre.

Cariera Fecioarelor in 2017

In mod surprinzator, cele mai importante lucruri in ceea ce priveste cariera Fecioarelor nu vor avea loc la birou, ci in afara lui. 2017 subliniaza importanta tuturor lucrurilor mici si "lipsite de importanta" care insotesc munca, si care nu se pot converti direct in bani. Pur si simplu nu va puteti reduce munca in statistici goale si diagrame - in echivalentul simplu de succes sau de esec. Un zambet oferit clientilor sau colegilor nu costa nimic, dar beneficiul este adesea imens. De asemenea, are importanta daca va invitati partenerul de afaceri la o cina eleganta sau la o expozitie. Daca sunteti in masura nu numai sa colaborati cu altii, ci sa si stabili relatii mai profunde, succesul si satisfactia la locul de munca vor fi multiplicate. De asemenea, tineti cont de faptul ca viata nu se opreste si nici nu incepe in spatele usii de birou - fiecare zi are 24 de ore, iar asta inseamna ca ar trebui sa o completati cu orice va face fericiti..

Citeste si: Dragostea si compatibilitatea astrologica

Horoscop 2016 

BERBEC
Martie 21 - Aprilie 19

TAUR
Aprilie 20 - Mai 20

GEMENI
Mai 21 - Iunie 21

RAC
Iunie 22 - Iulie 22

LEU
Iulie 23 - August 22

FECIOARA
August 23 - Septembrie 22

BALANTA
Septembri 23 - Octombrie 22

SCORPION
Octombrie 23 - Noiembrie 21

SAGETATOR
Noiembrie 22 - Decembrie 21

CAPRICORN
Decembrie 22 - Ianuarie 19

VARSATOR
Ianuarie 20 - Februarie 18

PESTI
Februarie 19 - Martie 20

 

 Forum unde comentam cu placere

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII