Horoscop 2017 - Balanta

Horoscop 2017 - Balanta

Horoscop 2017 - Balanta

  • Va fi 2017 anul norocos pentru Balanta?

    Iata in exclusivitate pentru Supereva, Horoscopul Balantelor pentru 2017.

Balanta (Septembrie 24-Octombrie 23)

Culoare: Albastru
Element: Aer
Planeta: Venus
Piatra norocoasa: Safir
Semn opus: Berbec
Analog Chinezesc: Caine

 

 

 

 


Balante, daca ati avut vreodata ambitia de a spune lumii ceea ce credeti si ce provocari uimitoare va aduce fiecare zi in parte, atunci 2017 este o oportunitate ideala pentru a va apuca de munca. Va puteti cumpara un stilou scump, sau un super modern si elegant notebook Apple. Forma nu conteaza - important este ca multe dintre gandurile voastre sunt diamante finisate. Dar, daca pierdeti ocazia de a le scrie intr-un blog sau jurnal personal, ele vor disparea pur si simplu din memoria voastra, ca nisipul fin care aluneca printre degete. Daca din intamplare sunteti o Balanta timida, horoscopul va sfatuieste sa scrieti calm si necontenit "pentru sertar" (amintirile nepublicate formeaza un fel special de oglinda fiabila pe termen lung si devin valoroase in timp).

Vestea proasta este ca, in 2017, toate tipurile de evazionisti vor incerca sa va pacaleasca

Astfel, inspiratia si mesajul general pentru Balante este simplu: nu credeti in estimari, iar daca cineva vrea sa parieze cu voi (sau sa faca o intelegere reala si obligatorie) in 2017, cititi cu atentie si randurile mici de la finalul paginii. Din nefericire, puteti fi pacalit foarte usor.

Cum se descurca Balanta in dragoste, in 2017?

Horoscopul sugereaza ca este mai intelept pentru Balantate sa-si concentreze energia asupra relatiilor, mai degraba decat pe despartiri. Dragostea nu este ca o loterie, in cazul in care regula este: cu cat cumperi mai multe bilete, cu atat ai mai multe sanse de castig. Dragostea este mai mult ca o floare, pe care trebuie sa o alegeti cu atentie si apoi sa aveti grija de ea, asta daca doriti sa creasca in gradina voastra multi ani. Prin urmare, sa acordati o atentie deosebita relatiilor si modurilor in care le puteti inbunatati.

Cariera Balantei in 2017

Cunostintele detaliate sunt ceva ce, probabil, nu pot fi evitate la locul de munca acum. Cu toate acestea, nu trebuie sa aratati ca un agent de bursa, care sta in fata a zece monitoare ce prezinta nenumarate diagrame. Horoscopul 2017 incurajeaza Balantele sa fie mai precaute. Trebuie sa acceptati faptul ca nu este posibil sa va umflati capacitatea la nesfarsit. In anumite conditii, va puteti da seama ca, pentru a trai fericit nu aveti nevoie de un loc de munca unde cineva va stoarce ca pe o portocala. Astfel, puteti preveni hipertensiunea arteriala si greata, pur si simplu prin renuntarea la viziunile de crestere. Tineti minte ca fiecare Balanta adevarata trebuie sa depuna eforturi pentru "echilibru", si nu pentru a ajunge in Rai. ...

Citeste si: Dragostea si compatibilitatea astrologica

Horoscop 2016 

BERBEC
Martie 21 - Aprilie 19

TAUR
Aprilie 20 - Mai 20

GEMENI
Mai 21 - Iunie 21

RAC
Iunie 22 - Iulie 22

LEU
Iulie 23 - August 22

FECIOARA
August 23 - Septembrie 22

BALANTA
Septembri 23 - Octombrie 22

SCORPION
Octombrie 23 - Noiembrie 21

SAGETATOR
Noiembrie 22 - Decembrie 21

CAPRICORN
Decembrie 22 - Ianuarie 19

VARSATOR
Ianuarie 20 - Februarie 18

PESTI
Februarie 19 - Martie 20

 

 Forum unde comentam cu placere

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII