Cele mai trasnite casatorii

Cele mai trasnite casatorii

Cele mai trasnite casatorii

  • Faptul ca dragostea e oarba si ca nimic nu le poate sta in cale unor oameni care se iubesc cu adevarat constituie un adevar care se manifesta in moduri variate atunci cand vine vorba de casatorie. Plina de fast, modesta, cu sau fara multi invitati, indiferent de felul in care se desfasoara, casatoria este un moment unic pentru doi oameni care se iubesc, in ciuda prejudecatilor pe care le mai au inca unii.

Faptul ca dragostea e oarba si ca nimic nu le poate sta in cale unor oameni care se iubesc cu adevarat constituie un adevar care se manifesta in moduri variate atunci cand vine vorba de casatorie. Plina de fast, modesta, cu sau fara multi invitati, indiferent de felul in care se desfasoara, casatoria este un moment unic pentru doi oameni care se iubesc, in ciuda prejudecatilor pe care le mai au inca unii. Unicitatea pare sa nu fie insa de ajuns pentru toata lumea. Asa se face ca unii, orbiti cu totul de iubire, vor cu orice pret sa intre in cartea recordurilor pentru cea mai ciudata casatorie. Iata un top al celor mai trasnite casatorii:

Casatorie in supermarket

Doi britanici, Christine Shelley si Phil Beynon s-au casatorit intr-un supermarket din Cardiff, Tara Galilor. Gurile rele ar spune ca ideea a fost a lui Christine, pentru a-si pune sotul la facut piata inca din prima zi a casniciei. Adevarul este ca cei doi au tinut mortis sa se casatoreasca pe culoarul din supermarketul in care a inceput povestea lor de dragoste...

Mariaj acvatic

Doi tineri asiatici au tinut cu orice pret sa se casatoreasca sub apa. Nimic nu le-a stat in cale in indeplinirea nebunaticei lor dorinte. Ceremonia a avut loc pe fundul unui acvariu urias, iar poadoabele de nunta au inclus in mod obligatoriu ochelari si masca de scafandru. Avantajul pentru mireasa a fost ca, in mod cert, coafura nu i-a mai dat bataie de cap, decat, eventual, dupa terminarea ceremoniei. Presupunem ca petrecerea de dupa nu a fost tot pe fundul acvariului.

Nunta in aer

Daca se poate pe pamant si in apa, de ce nu s-ar putea si in aer? Acesta pare sa fie mesajul transmis de doi tineri care si-au oficiat nunta in aer, balansandu-se in vid. Nu stim daca sunt amatori de acrobatii sau pur si simplu au simtit nevoia sa traga o gura de aer tare in piept, dar un lucrur este sigur – majoritatea invitatilor a facut, probabil, febra musculara la gat de atata stat cu ochii in soare.

Casatorie de Oscar

Daca viata nu este intotdeauna ca in filme, casatoria poate sa refaca, la propriu, o scena din filmul preferat. Cel putin asta au dovedit doi miri pasionati peste masura de Star Wars. Printesa Leia, Luc Skywalker sau chiar celebrul Yoda, personaje devenite antologice in cinematografia SF, au prins viata la celebrarea casatoriei a doi indragostiti de filme.

Casatorie virtuala

Un cuplu brazilian, separat de mii de kilometri (mirele se afla la Shangai, iar mireasa la Nice) a dovedit ca distanta nu poate fi o piedica in cale fericirii conjugale. Cu ajutorul unui webcam si al unui laptop, mireasa a spus „Da!” alesului inimii sale, in „prezenta” parintilor, care se aflau la primaria din Sao Paulo pentru a semna actele de casatorie, in baza unei procuri. Ineditul mariaj, simbolic pentru era virtuala in care traim cu totii, a fost retransmis pe un ecran gigant. Nu vrem sa ne gandim cat de virtuala a fost pentru cei doi miri noaptea nuntii.

Mariaj gravitational

In august 2003, Ekaterina Dmitrieva si Iuri Malentchenko au depasit insa orice record in ceea ce priveste casatoriile la distanta. In timp ce Iuri, cosmonaut de profesie, se afla in spatiu, mireasa lui se afla in centrul spatial din Houston, Texas. Si-au spus „Da!” in fata unui ecran imens, sfidand orice lege gravitationala.

Ciudate sau nu, exemplele de mai sus arata cel putin un lucru – casatoria poate fi un act de curaj atunci cand vrei cu tot dinadinsul sa iesi din tipare.

 Aici comentam cu placere despre evenimentul minunat al vietii: NUNTA.

 Miresele Supereva.
 

✔️ Dacă ți-a plăcut articolul sau ți-a fost de folos, apreciază-l cu un share! Aceste informații le pot fi utile și altor mămici sau tătici. Îți mulțumim anticipat! ❣️

Comentarii vizitatori

Citeste toate comentariile

Ce sentimente ti-a produs acest articol?

Nu exista comentarii la acest articol. Adauga-l tu pe primul!

Scrie un comentariu

Adresa de mail nu se publică (ramâi anonim) dar completarea corectă este necesară pentru aprobarea rapidă a mesajului, și mai ales în cazul în care aștepți răspuns. | Toate câmpurile trebuie completate!

Mesajul tău este o întrebare la care aștepți răspuns?

DA (este întrebare)
NU (nu este întrebare)


Cod:

Ai o întrebare pentru alte mămici?
ÎNTREABĂ AICI la rubrica de întrebări SAU pe FORUMUL DESPRECOPII